Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nekem kimondottan tetszik,ki fogom próbálni
duree54
-
Daniford
tag
A legutóbbi hozzászóláshoz csatlakoznék én is. A film látványban jól meg van csinálva de a sztori a SZ*R! ez a játék meg egy ócska gagyi!A múlt héten játszottam vele és látszik,hogy csak összedobálták!
És hozzáteszem 15perc alatt végigjátszható szóval ezért nem érdemes megvenni. -
AngerFist
csendes tag
Én is végig nyomtam.....
A sikernek nem titka van, hanem ára!
-
sunraw
csendes tag
Felejtős, sajnos.
Gigabyte GA-MA770T-UD3P / AMD Phenom II x4 810 / 2x2GB OCZ 1333Mhz / XFX HD4870 1GB / Samsung HD322HJ / Samsung SM 721N
-
mynames
senior tag
28 perc alatt végeztem a játékkal...
-
korion
senior tag
szörnyű!!
és,ha fizetnem kellet volna érte tuti ez lett volna életem legrosszabb üzlete,játéka!!!
senkinek nem ajánlom,
még akkor se,ha ingyen tölti!!
neeeeeeeee!!+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
AngerFist
csendes tag
Érdekes game, de egy próbát megér!
A sikernek nem titka van, hanem ára!
-
dave666
aktív tag
Szép játék
Mostanában rövidek ezek a játékokDave666
-
gyáliSanyi
őstag
válasz - = Zk = - #40 üzenetére
A Tarminator játéka talán jobb volt. Most néztem, hogy itt max. 1 óra az egész játék. Több időbe került megírni a cikket mint végigvinni 2x a játékot.
Live poor, die rich.
-
- = Zk = -
félisten
egyelőre nem tudom letesztelni. ezen a HW-en legalábbis nem...
de pl nekem a terminator salvation is tetszett. 1X... nem többször" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Hunter2
addikt
válasz - = Zk = - #32 üzenetére
sajnos igaz is, próbáld ki a játékot és te is rájössz.
-
lujo10
aktív tag
A teszt sokkal érdekesebb mint maga a játék
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
BloodyEddie
őstag
Mit ajánlotok, ami csak annyira rossz játék, hogy még vicces?
-
Ateszzero
őstag
Ez kb olyan játék mint amit én is teszteltem , és blog formájában közöltem is.
Sz@r. Ingyen se próbálnám ki. -
GoldenJ
tag
"A valaha megjelent Legjobb játék a világon! "- egy Konamis marketing menedzser által fizetett internetes médiaszervező által beküldött hozzászólás.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
Torry
addikt
Nagyságrendekkel jobb lenne a cikk, ha nagyságrendekkel csökkenne a szóismétlések száma.
Ha már egyszer gamepod cikk, ilyesmire figyeljetek már.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
kissé vulgáris, de 2011-ben ez egy "vélemény". fain. jót nevettem ..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
x_o_n
veterán
gyakorlatilag zsibbadtan végigvihető játék...csalódás
tipikusan olyan mint a 80 években a kvarc játékok volt 20 féle mind ugyanaz csak más sztori és más figura,ilyet már láttunk sok sok éve.
sajnos elcseszett tucat játék.
lehtett volna belöle valami jó,valami új valami izgalmas.. -
UnSkilleD
senior tag
jó a teszt, jókat röhögtem rajta
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Gaba
senior tag
Amatőrnek tűnik ez a játék ,steril ,nincs hangulata...
Telszám : Húsz-401-negyven4-hetven7
-
Hunter2
addikt
kipróbáltam, ez egy fos.
-
- = Zk = -
félisten
a film "érdekes" volt. meglehetett nézni..nekem olyan crysis filmváltozatos hangulata volt... a film közben azon agyaltam, vajon van/lesz játék ehez is, mint a Terminatorhoz volt? ... és voilá
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
senior tag
Teljesen egyetértek. Ennél rosszabbat nem láttam mostanában. Valahogy egyfolytában "ezt már láttam" érzésem volt. Izgulni 1 percet sem tudtam, csak dühöngtem a sok füstön, hogy nem látni semmit, ennyi erővel le is kapcsolhatnák a vetítőt és csak hallgatom. Ettől kellett volna félni? Jujj.
Kb 30 éve nagyot szólt volna ez a film, de ma már rém gyenge.
Köszönöm a tesztet. A játékot ezek után ki sem próbálom, ha ingyen adják se. Nincs szabad bejárás és hiányzik a multi. Pedig ez a kettő megmenthette volna a játékot, mondván mit csinálna másképp az ember, mint a moziban volt...
-
Marci79
senior tag
Hová fajul már ez a világ?? A Konami ilyen "játékot" csinált? Régen jókat alkottak. De ahogy a mondás is tartja:
"Mindig minden változik!""Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
gyáliSanyi
őstag
Mikor láttam a filmet rögtön gondoltam, hogy ebből is csinálnak játékot, mint a Terminátornál is. És ma már a cikk is fent van róla.
Azért a filmben nem ilyen könnyen lőtték le az idegeneket.Live poor, die rich.
-
-
Gude
senior tag
Egyszer majd meglesem ha nem esz más
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Tirexi
addikt
Én vasárnap megyek megnézni a filmet moziban.
Bum bumm bummm és tűűűz lesz gyerekek. -
danih
veterán
Egy az egyben vissza kell játszani azt, ami a filmben volt?
Durva, már az is borzasztó szar volt, egy hete láttam, azóta próbálom az agyamból kávéskanállal kikaparni azokat a neuronokat, amelyek a film emlékeit "őrzik"... Vagy elmegyek inni egyet... -
P00By
nagyúr
A film az katasztrófálisan sz4r!
-
nagyúr
Mert mondjuk egy új MOHA mennyi volt? 8-kor leültem gép elé, 10 előtt már vígan zenét hallgattam. Szóval ennyit a rövid játékról. Ja, és nem easy fokozat volt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
őstag
a film után inkább elkerülöm...
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
elithun
őstag
"A játék PC-re hazai legális forrásból sajnos nem beszerezhető, az európai régióban nem került piacra, konzolon viszont már megtalálható. Box-on összen 800 MS pontot kóstál a játék."
Továbbá a S&M első évada (az első 6 epizódot tartalmazza) kapható dobozosan nálunk, 1000Ft-ba kerül mindenhol (Tesco, Cora, 576, stb.), mert MegaGames kiadású.Teszt-hez:
Remek kis teszt volt, köszi.
Talán a demo-t kipróbálom, de lehet, hogy abban már benne van a fél játék végigjátszása.[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
manoarc
senior tag
Ez a játék iszonyat gagyi lett. De legalább gyengébb gépen is jól fut.
{。^◕‿◕^。}
-
nagyúr
Örüljetek, hogy van ilyen játék is. Ha nem lenne, akkor meg az lenne a baj.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Sonja
nagyúr
30 perc volt kijátszanom, normál nehézségi szinten.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Boxi88
őstag
Egy próbát megér, képek alapján nem tűnik rossznak...
-
BeLucZ
addikt
film is gagyi meg ez is de nagyon de elhülyülni jó
-
Kassadin
addikt
Láttam a filmet. Akkor már fölösleges ezzel játszanom. Éljen!
-
GeryFlash
veterán
sry a floodért meg az offért:
Nem tudja vki, hogy a Sam and Max epsiode 2-t MO_n kiadták dobozosan? vagy valahol? vagy csak steamről lehet leszedni? és mennyibe kerül?
köszi és még egyszer sry de nem találtam a topicját...Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
mennyibe kerül? am télleg jól néz ki
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Apone33
őstag
Nem néz ki rosszul, ahhoz képest hogy alacsony árszegmensben van.
Play Hard!!!
-
Black Dragon
addikt
Egész pofásnak tűnik a game, egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest