- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hekanna
csendes tag
válasz Necroman_Mk2 #12 üzenetére
A PopCap Plants vs Zombies örök életű. Azon játékok közé fogják sorolni, ami egyszer majd, mint "oldgamek" meghatározták a játékpiac jövőjét. Szerintem pont ezért vette meg az EA a PopCapet. Túl nagy név lett, és emellett pitiáner cég. Nem nagy programozási wasistdasokat adta ki, de mégis akkora ötletek, hogy a hírnevük biztosított volt. Egy olcsó cég, akinek neve van... sorsuk meg volt írva már rég, a nagyhal meg fogja őket enni, mert túl nagyra nőttek, de ehetőek. Finom falat...
-
Necroman_Mk2
őstag
Remélem partneri szerződésben vették meg őket, azaz kiadóként nem nagyon akarnak beleszólni a PopCap további ténykedésébe. Mondjuk az új platformok alatt nem tudom, mire céloztak, lévén a PopCap játékok szinte mindenre vannak.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
csigacska
tag
Ez a kép hatalmas, jót röhögtem rajta
-
RootRulez
félisten
Anno a Dynomite-tal kezdtem a pályafutásomat PopCapéknél. És azóta nem egy számomra kedves játékkal játszottam, amik kellemes órákat szereztek nekem, többek közt a Chuzzle és a Bejeweled epizódok. Külön öröm volt, mikor megtudtam, hogy jönnek a kedvenceim androidra is.
Most vegyes érzelmekkel várom az EA korszakot. Lehet az új fejesek nem döntenek (számomra) olyan jól bizonyos dolgokban, mint a korábbiak, de a kétségtelen, hogy több pénz lesz és ezáltal talán több project is. Remélem ezek az újdonságok megőrzik a régi PopCap báját.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
berker
tag
Nem értem mi a baj az origin-el. Talán a steam achievmentek fognak hiányozni? Na azt sem értem hogy azok miért jók. A lényeg, hogy ha megbízható a rendszer, akkor nekem mindegy mi a neve.
-
hommeros
őstag
"jakesz kolléga"
a proletár elvtárs a fentiek alapján tipizálható is.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
ProEvoFan
nagyúr
Jakesz kolléga nem vagyok Steam fanyboy. de szeretem a Steamet. Csak ez EAt ismerve, a saját Origin digitális boltjuk miatt képesek kivonni az összes digitális boltból a játékukat, hogy csak tőlük vegyék.Persze ez indokolt döntés, mert a Steamre hajaznak, de akkor is, én egy helyen szeretném tudni a digitális játékaimat.Kb ennyi.
a játék már nem is játék, ha nem Steamen kapható
ja persze, azért játszok a mai napig a Sega Megadrive kollekcióval...[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Poén az a Popcap zombis szöveg.
-
cskamacska
addikt
"A PopCap játékoktól is búcsút inthetünk Steamen"
Good riddance to bad rubbishMondjuk én speciel reménykedem, hogy ha már így ráálltak a zOrigin-re, akkor tán fejleszteni is fogják, mert a jelenlegi Origin kliensnek csúfolt EA Downloader bezony még a zImpulse töltögetőjét is alúlmúlja használhatóság és funkciók szempontjából.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ProEvoFan
nagyúr
Origin miatt vették meg.
Na ez remek.A PopCap játékoktól is búcsút inthetünk Steamen...utállak EA!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest