Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
uristen sose gondoltam volna hogy a vérkomoly vadászpuskás a magozóval akar lőni. amugy meg csébe nincs külön számuk egyikbe se ugyanaz a kód van mindkét oldalon. erről ennyit.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Na akkor ha már okosabb vagy. A CT-k a bullpup nevü fegyót használják és egyiken sincs rendes távcső. A T-k a krieg marinet használják és azon sincs. Na de megyek csézni mert a hülyeségedtől csak ideges lesz az ember.
Esetleg valami skint rányomattál a CT fegyóra és azér néz ki bullpup kriegnek. De még csak nem is egy fegyvergyártótól vannak a fegyverek. De nem baj ha te mondod....Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Valamivel kevered a csét szerintem. És távcsövesnek max a scout és wp-t lehet nevezni. Ami a bullpup és krieg fegyókon van az max kicsit közelit. Ja és ha belenézel egyikkel se tudsz futni!!! Alapból attól hogy a fegyó a kezedbe van már lassabban futsz nem hogy még távcsőbenézés közbe!!
Ja és a fent nevezett valóban távcsöves fegyók akármit csinálsz pixelre pontosan lőnek. Max gagyi szerón voltál és lagg miatt nem adott be egy-két lövést.
Még mielőtt megtámadna valaki nem azt mondom hogy a csé a tökéletes játék de azért ne állítsunk valótlan dolgokat róla. Ha meg nem tudod mi fán terem ne szidd feleslegesen.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Nem sok Cs:S lehetett a kezedbe. Megnézem hogy futsz egy kurva távcsövessel miközbe zoomolsz. Cod közbe nem tudom lehet e futni de Csé közbe csak nagyon-nagyon lassan mozogsz. Ezért nem ugrál a célkereszt. Ha neked csé közbe távcsövessel megy a futás mikozbe zoomolsz akkor ki kéne kapcsolni a cuccokat
Ha belegondolsz neked mi a realisztikusabb? Távcsővel futni mikor szart se látsz magad előtt vagy ha belenézel akkor nagyon lassan csoszogni arrébb hogy ne mozogjon a fegyver a kezedbe?
Amugy meg aki csézett és kipróbálta a Cod sorozat akármelyik részét az hamar letörölte a barátaim között. Teli van 10 éves gyerekkel és a csitereket a franc se szüri. Nemhiába nem hallasz csébe "private cheat" nevü cuccról.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
BalaNce87
addikt
Akkor te másról beszélsz az hogy zoomolsz és odamutat a fegyver ahova húzod az egeret az oké én nem erről beszéltem, hanem arról hogy alapvetően pontos a fegyver bármilyen pocizioból, most megnézénm hogy vki megtudná azt csinálni hogy vállához emel egy ak-t azaz "zoomol" és mondjuk jobbra ugrik egyet és közben lő, kb esélytelen hogy célbe találjon pláne ha nem sorozatokba lő hanem úgy mint a vaddisznó, alapvetően ilyen kaliberü fegyverekkel messzire csak pötyögve lehet lőni mondjuk hármasával, ilyenkor pontos.
-
BalaNce87
addikt
Konkrétan arra gondolok hogy ha az ellenfél lő akkor mutatja a térképen, ha eltalálod azt is mutatja pl gránátot dobsz vhova tudod hogy ott van, visszanő az életed, nem szórnak a fegyverek, ugrásból is pontos a fegyver, no zoomal is lehet ellőni vkit sniperrel, ugrás közbe zoomolás és persze pontos a fegyver. Meg most odaültetsz egy 10 évest cod1 vagy cs elé valszeg bénázni fog, míg cod2-be vagy 4-be könnyebben fog menni neki mivel mérföldekkel egyszerűbb lőni köszönhető ez annak, hogy ahova célzol akármilyen pozicíóból az oda is fog menni. Túl sok benne az irreaálitás és ezen jó lenne csiszolni. Ha kb ezek nem lennének benne én személy szerint jobban élvezném és kicsit komolyabb is lenne a játék, mert valljuk be ezek a tetőről rámugrik és fejbelő stílus elég nagy marhaság.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest