Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én is arról beszélek. Ryzen 7 7700G (+32 GB DDR5, meg valami jobbféle Mini-ITX-es ASRock lappal), már ha ez lesz a nomenklatúra.
Azt sajnálom amúgy nagyon, hogy a Kaby Lake G platformot hamar elkaszálták, és még desktop lap sem jött ki hozzá. Az a mostani Vegákat évekkel ezelőtt kettéhugyozta.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha játszanék még modern címekkel, bőségesen elég lenne az 1080 Ti, még vagy 2 évig. Aki anno megjelenéskor ezt vette, az nagyon jó lóra fogadott, mert ennyi idő után is eléggé combos darab, pláne, ha valami komolyabb hűtésű, finoman húzott példányról van szó.
A "jelenlegi VGA-m" majd ősszel jön, de a komplett platformváltás miatt szerintem még elleszek egy darabig az GTX 950 SC+-szal. Javarészt úgyis passzívban megy, és ~20 watt körül megáll a fogyasztása. Lehet, hogy alul kéne feszelni, de ez Radeonokkal valahogy mindig egyszerűbb procedúra volt.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem vicces, mert igaza van.
Egyébként engem sem mozgat nemhogy a 4K, de annyira az 1080p sem, ha játékról van szó, ráadásul még csak nem is a hardver végett. Anno 1080 Ti-vel is 720p-t használtam leginkább a méretezés és az alacsonyabb frame time miatt.
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
-
fatpingvin
addikt
mi az hogy "elbírja"? nem fogom én rápakolni.
nem, nem fogok többet fizetni érte ha ez is tudja azt amit várok tőle. az a húsz ojró remekül elfér egy normális Ethernet vezérlőben vagy egy tálca sörben. a CUDA az ilyen nice to have plusz, ezt nyilván nem arra venném, csak ha lehet olyat venni ami tudja akkor olyat fogok, de több pénzt nem adok csak azért mert abban másfélszer annyi mag van ugyanannyi RAM mellett (megehetem a CUDA magok számát ha elfogy a ram)
ha már CUDA alá keresek harrdvert, akkor a RAM abszolút minimuma 8 GB, de inkább a 12-16 GB szegmensben fogok keresgélni, valszeg egy használt szerverkártyát videokimenet nélkül.
amúgy nekem is volt szerencsém olyan Radeonhoz ami nem tudott 3 monitort meghajtani, pedig 3 kimenete volt: ez egy HD4670-es, de erről nem tudom minek lenne a mérőszáma.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
senior tag
-
Kansas
addikt
"CL érték itt meg nem oszt, nem szoroz"
Dehogynem, másfélszeres freki mellé dupla CL azért nem jó üzlet egy APU esetében.
Szerintem a DDR5 akkor fog magára találni, ha az 5600-6000MT/s-es modulok lejönnek mainstreambe(ahol a DDR4-3000 van mostanság). A DDR5-4800 az a "budget kategória"(mint a DDR4-2400/2666)."Most sarkitok egy nagyot, de még igy is a DDR5 lesz a gép legolcsóbb része."
Kétlem... anno(2017 november végén) is mikor a Ryzen 5 1600X konfigom raktam össze, a 16GB RAM és a CPU ugyanannyiba került, az alaplap meg a felébe.
Most is kb ezt várom:[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
Hát, ha azt nézed, hogy a DDR4 3600 az CL18 vagy CL20-as, a DDR5 4800 meg CL38 vagy CL40, 50%-kal drágábban, az már nem néz ki olyan jól.
De még nem jelentek meg a desktop Rembrandt APU-k, szóval még van idő, míg azok kijönnek, záródhat még az olló...Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest