Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Itt vagyok remek példának erre én. Tavaly előtt ősz óta akarok VGA-t venni, de nem vettem. 60-80 ezret simán kiadtam volna egy kártyára, de az, hogy 200+ ezertől kezdődött az olyan VGA amire érdemes is lett volna upgardelnem, az engem teljesen elriasztott a vásárlástól. Inkább előkerültek a régi címek, nem volt épp mindig felemelő érzés a vadi új 10400F-en 6-7-8 éves címekkel tolni, de hoztak bőven kellemes pillanatokat és azért rájöttem, hogy ki lehet még bírni úgyis (csak épp egy rakás új címet vártam, részben amiatt fejlesztettem gépet, és akkor sorra el sem indultak, vagy épp voltak teljesen játszhatatlanok).
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
... akkor én kiírom helyetted : 30-35 ezer ft-ot. Ft romlással együtt. Ez a 7 évvel ezelőtti GTX950 teljesítményét hozza, ami hét éve volt alsó közép kategória!
Ennek a kártyának 80-85 ezer ft körüli áron (ahogy jönni fog szerintem, de itthon könnyen lehet, hogy 90 ezer lesz), semmi esélye nem lesz a most VGAkkal elárasztódó piacon. Amikor 60 ezerért van 8GB-os RX580 (ami megeszi reggelire), vagy 40 ezerért GTX970 ami pont kétszer olyan gyors mint ez a kártya (és mellesleg 7 éves, de inkább vennék egy GTX970-et mint egy GTX1630-at) ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Yany
addikt
Az a baj, hogy a piac nem a te fejeddel gondolkodik. A termék annyi, amennyi, innentől kezdve jogodban áll oda sorolni egy terméket, ahova akarod, de az ára ettől nem fog változni.
A mondanivalóm lényege: aki egy ~100e Ft-os terméken akar 8~15e Ft-ot spórolni, s közben ezáltal egy kategóriával lejjebbi szinttel beérni, az tegye. Azon emberek többsége, aki tisztában van azzal, hogy mi az "ára" az olcsóságnak, jó eséllyel nem egy marketing-csapat által definiált piaci szegmens szerint fog dönetni, hanem a pénztárcája és igényei szerint.
Synth, tök hasonlóan gondolom, bár nem ennyire szélsőségesen:
Radeon csak Sapphire vagy MSI Gaming széria. NVIDIA pedig Asus, MSI Gaming, vagy esetleg egy-egy EVGA modell, de itt már erősen teardown-alapú a döntésem, nem vakon. Asusnál speciel a 3000-es NVIDIÁ-kból a TUF és a ROG is kiemelkedően jól sikerült minőségileg.Ventivel kapcs. nálam ugyanez, itt is picit lazábban: 5-ös szettet olcsóbban kapsz az egyébként szenzációsan teljesító Artcic 12-esekből, mint egyetlen Noctuát. Amikor a gépem építettem, én bevállaltam hogy csak(!) Noctua került bele, de akkor még nem volt kapható az 5-ös Artcit szett. Most már azt venném és ugyanolyan boldog lennék.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
fatpingvin
addikt
a belépő szintnek nem is ez a lényege, hanem a "legyen egy elfogadható valami X összeg alatt." ezt viszont tudja, azon visongani hogy kinek mi elfogadható és mi nem pedig parttalan. az egyetlen kérdés az ára.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
copass
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest