Új hozzászólás Aktív témák

• alevan

őstag

Én még a wiki oldalra sem merek felnézni, mikor megtudtam, hogy eren ..... . Viszont ha úgy halad tovább a történet, akkor édekes játékot lehetne kialakítani.

Nem egy kifejezetten FPS vagy hasonló játékra gondoltam. Hanem lenne amikor lovagolunk egy fajta írányítás, lenne amikor emberekkel harcolunk (pl. a Training közben), akkor egy Ninja Gaidenhez hasonló irányítás.

A Maneuver Gear irányítását meg lehetne oldani controllerrel. A Bal stick az egyik, a Jobb stick a másik szigony célzását írányítaná. A triggerekkel mennél célzó módba (jobb trigger jobb szigony, bal a bal). Könnyü és Közepes nehézségi szinten lehetne mondjuk az A az időlassító gomb (de hardon vagy jók a reflexek vagy sokszor halsz :D ).

Figyelem, aki nem nézte meg az összes eddig kiadott részt, SPOILER veszély!!!

A történet jelenleg még az elején van, de rengeteg fekete folt van. Hisz nem csak az a falú esett el Wall Maria bukásakor. A másik háromból lennénk egy fiatal, akinek menekülnie kell a titánok ellől. Utánna megtudhatnánt kicsit bővebben mi történt az azutáni években (az animeban csak egy részt szenteltek erre). Utánna jelentkeznénk mi is a hadseregbe (persze egy ével később, mint Erenék). Ott is kapnánk traininget. Ekkor jön Wall Rose támadása. Minket, a kadétokat is kivezényelnének. Annyi lenne a dolgunk, hogy meneküljün a Titánok ellől, és elcsaljuk őket Erentől (megjegyzem, itt még mindig nem harcolunk a Titánokkal). Ekkor elkapna egy titán, és leesnénk. Tovább menekülünk, de gyalog. Ekkor meglátunk valakit az egyik házban, és beugrunk. A titán meglát. Ekkor a melettem lévő, akinek a karja le van zúzva, ledobja mellém a MG-t és kifut eltereni a titán figyelmét.....

És ez csak most 5 perc alatt jutott az eszembe, és nem dolgozza fel, csak az első 15 részt. És ha igazak sejtéseim, bőven lessz még akció.

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

Új hozzászólás Aktív témák