Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
Simán rendelhetsz Aliról. 150 euró alatt továbbra is vámmentes. Egy ilyen szíj van mondjuk 500 forint. Na most erre majd ki kell fizetned a 28 százalék áfát. Akkor lesz 640 forint. Ez nem nagy szám. Plusz állítólag egyre gyorsabban fog ideérni a kínából rendelt termék, valami közvetlen járat miatt.
Ha az a kérdés, hogy hol a legnagyobb választék, és hol kapod meg legolcsóbban, akkor az Alinál nem lesz olcsóbb szerintem.
Samsung Galaxy S24
-
őstag
válasz Eliott #21162 üzenetére
Lalehnél már csak akkor láttam amikor szíjakat kerestem az órára, de akkora már megrendeltem a protectionfilms24-ről. Ma meg is jött, este felrakom.
Sportpánt szíjat merre érdemes nézni (jó áron) 40mm-es órára? Sajnos a 40-esre általában kisebb itthon az alternatív szíj kínálat. Gyárira smucig vagyok kiadni 18e Ft-ot, inkább az újabbak tetszenek mint Olive, Deep Navy, Charcoal, de azokat nem nagyon látom, csak Alin, ahonnan már nem feltétlen rendelnék a MPosta vámeljárási procedúra okán, meg ugye 1 hónap kb míg ideér. -
hkari
őstag
Kinek mi a szempont.... Nekem nem huszadrangú, hogy 30 év képei között gyorsan és hatékonyan megtaláljam azt amit keresek.
De elkanyarodtunk. Annyit írtam, hogy a Google Photos szerintem jobb a leírt dolgok miatt, és azért is amit te kiemeltél mégpedig a multiplatformság miatt.
-
Noxy
veterán
Ez egy huszadrangú szempont.
Lényeg az adatok biztonságos mentése, elérése, mozgatása, bármilyen platformról. Ha meg valakinek erre is igénye van, feltöltheti a NAS-ról a Google Photosba is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Viper26
nagyúr
A másik, ha órán törölve van egy értesítés, akkor el kéne tűnjön telefonon is? Mert nálam ott marad.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Diktálás nyelvét hol lehet átállítani?
Ismerősnél a telefon nyelve magyar, de a választ meg csak angolul ismeri fel.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
dandy91
tag
Sziasztok!
Az új frissítés óta (7.5) azt vettem észre hogy a korona megnyomása és tekerése nem teljesen működik "megfelelően" úgy mint korábban. Megnyomáskor néha mint ha kicsit ragadna, mondjuk ez szerintem mechanikus probléma. A menü görgetése pedig egy idő után olyan mint ha megakadna,ragadna egy pillanatra és nehezebb lenne tekerni majd mint ha átugrana egy idő után és minden a "régi", de ez nem mindig van így valamikor működik ahogy kell neki.Rezgést se ad mindig a tekeréshez. Nem tudom ez szoftveres -e vagy sem, lehet hülyeséget kérdezek ezért elnézést. Ütés nem érte az órát vagy én nem tudok róla. Valaki tapasztalt hasonlót?
"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
divan
őstag
válasz GreenGoblin #21175 üzenetére
A WD gyártson merevlemezeket, ahhoz ért. Egy rendes NAS sebességét inkább az interneted sebessége korlátozza, de ez az iCloudnál is fennáll.
-
Noxy
veterán
Bármi más, lehet pld NAS is.
1x kell fizetni a 2-4-6-8 stb TB tárhelyért.
Barmikor, bárhonnan el lehet érni a képeket, videókat, filmeket. Megosztás is két kattintás.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
hkari
őstag
Olyan ezerszer okosabb kb. Van tárgy felismerés, jobb személyfelismerés. Gyorsabb és stabilabb. Ezen kivul kb mindenkinek van google cime szoval a megosztas is egyszerubb. Es azt sem lehet elhanyagolni hogy multiplatform. Ha veletlen nem ios a kovetkezo utani telefonod, akkor nem kell majd szívni.
-
hkari
őstag
válasz GreenGoblin #21168 üzenetére
Sokkal jobb a Google Photos mint bármi más, szóval nem biztos hogy megéri
-
Viper26
nagyúr
válasz GreenGoblin #21163 üzenetére
Telefon mentését utána törlik pl, ha nincs csatlakoztatott eszköz ennyi ideig...ami elég vicces, ha pl fizetsz a tárhelyért.
-
gyuri2008
veterán
A garanciával rendelkező terméknél elég a szériál/numer a szervizbe vagy kérik a számlát is?
-
Eliott
tag
Hardverapró, laleh - "Rock hydrogel fólia 2db egy csomagban 38-40-42-44mm 2490ft"
Én is tőle vettem, nyugodt szívvel ajánlom, megbízható eladó.Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
Süvi
őstag
Tegnap volt a WWDC21. Szerintetek ez a funkció csak az S7-be kerül be, vagy még a korábbi modellek is fogják tudni?
-
Viper26
nagyúr
Watch mentés is 180 napig marad meg felhőben?
-
őstag
válasz Norbi. #21156 üzenetére
Köszi, innen szoktam rendelni iPhone-ra Savies márkájú kijelző védő üveget, amivel meg is vagyok elégedve, nem tudom miért nem néztem még itt körbe . Erről van személyes tapasztalat, hogy teljes egészében lefedi a kijelzőt fedő üveg domborodó részér is és nem jön a széle?
-
őstag
Sziasztok,
ha a rock kijelző védő nem érhető el 40mm-es méretben akkor mit érdemes helyette választani az itthon kapható kínálatból?
(külföldi is lehet, ha rövid időn belül be lehet szerezni és nem egy vagyon a szállítás) -
Bossi
őstag
Sziasztok,
sajnos úgy néz ki a digital crown behalt az apple watch 4-es órámon.
Minden frankón működött fürödtem medencébe, majd feloldottam a vizes használatból.. kicsit később fürdettem a kislányomat némi víz ment az órára... azóta nem működik.
Újraindítás, gyári visszaállítás már volt.
Beázott volna? Akkor más jele nem lenne? Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót?
köszönöm. -
Diokhan
addikt
válasz GreenGoblin #21150 üzenetére
Mert az iPhone-om is összetört és andorid lett helyette.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Búcsút veszek a topikgazda feladattól, sajnos már nem rendelkezem ilyen készülékkel, össze tört sajnos. Köszönöm mindenkinek a jelenlétet és segítséget.
Maradok a topikban mint csendes olvasó, és segítek továbbra is, ha tudok.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-Solt-
veterán
Urak,
Találkozott már olyannal valaki, hogy hívás közben nincs hang az órán? Beérkező hívásnál a csengés szól, kimenő hívásnál a kicsörgést hallom, de a hívó/hívott fél hangját egyáltalán nem... már újraindítottam, tekergettem hívás közben a koronát, de semmi. Esetleg valakinek valami ötlet?
www.smart-bus.hu
-
jbl811
csendes tag
Sziasztok!
Csak info akkuról. 9 hónapos S5, másfél óra kültéri bicó kb. 10% fogyasztás. Ez szerintem ok!
Nem kössz, nagyon kössz, de kössz nem.
-
moordavid
aktív tag
Mivel annó én is kérdeztem itt, és akkor amikor a témára rákerestem láttam és olvastam, hogy nem voltam egyedül a dilemmámmal itt a fórumon, gondoltam megosztom a tapasztalataimat: apple milánói szíj vs. utánygyártott.
40e (felfele kerekítve) az még is csak 40e ft egy, az egyetlen egy db szíjért. Szóval megfordult a kezemen kettő utángyártott milánói szíj: egyiknél a mágnes volt ergya ráadásul fekete lett tőle a bőröm, a másiknál csak a kezem nem lett fekete, a mágnes is tartott, de a szíjról viszont egy héten belül kopni kezdett a szín. Ráadásul mindkettőnél az óra tokban lötyögött a szíj csatlakozója, és tépték az ing-póló-pulcsi szövetet.
Aztán impulzusból berendeltem a grafit színű apple milanese szíjat.
Pontosan passzentos a tokkal, érezhetően, de alig láthatóan vastagabb maga a szíj, nem tép sem szőrt, sem inget-pólót, a szín sem kopik sehol, a mágnes tart rendesen ráadásul lehet a felület kezelésnek köszönhetően (Nem értek hozzá.) de maga a szíj is sokkal.. szebb, szemrevalóbb, mintha minden szem külön meg lenne dolgozva.
Drága? Drága. Megérte? Megérte.[ Szerkesztve ]
"Like tears in rain."
-
btudos
nagyúr
Én pedig arra hívtam fel a figyelmet, hogy az S5 és az S3 elérhetőségét nem érdemes ugyanúgy kezelni, mert az S5 vélhetően megmaradt készlet, az Apple már nem értékesíti, az S3 viszont a mai napig hivatalosan forgalomban van az Apple kínálatában is.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
GreenGoblin
őstag
A gyári iránytűt lehet valahogy kalibrálni?
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
esbii22
őstag
Annyit nem szánok rá illetve nem is biztos hogy most veszek, lehet csak karácsonykor. Nem eldöntött még ez a dolog. Viszont tudom hogy a telekomnál sem lesz sokáig már az s5 úgy hogy nagy dilemmába vagyok. De már megtanultam az évek alatt hogy nem szabad kapkodni, van mindig jobb ajánlat 🙂
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
B.i.L
senior tag
Van valaki,aki Bétázik,és AW 6 e-sim képes órája van?
Lehalt az e-sim,azt írja nincs előfizetés,pár napja vettem észre. A Bétára gyanakszok,ezidáig minden flottul működött. Illetve pár napja az sms is sokat késik : minimum 6 óra eltéréssel érkezett meg. i11+aw6 cell,és i8+aw3 cell. Az utóbbinál van e-sim,és működik minden,kivéve az sms késést.Horgászni mentem...B.i.L
-
-
esbii22
őstag
válasz BabMester #21123 üzenetére
Használtban gondolkodom mindenképp, egy használt 5-ös jó állapotban ahogy nézegetem egy ideje 100-110 között mozog mint ahogy egy új SE is. Ennél többet nem igazán áldoznék rá. Az AoD illetve az EKG a különbség az 5-ös javára.
Fóliát mindenképp tennék rá, a SS kivitelért nem vagyok hajlandó annyit fizetni, pedig CNC-sként jól keresek.Vércukorszintet tud mérni az SE? Vagy csak nem jól értelmeztem amit írtál ?😀
-
BabMester
senior tag
válasz esbii22 #21122 üzenetére
Az egészség miatt nem. Ha tönkre ment a régi vagy amúgy is akarsz új órát, akkor érdemes elgondolkodni egy okosórán a plusz kényelmi funkciók miatt (meg hogy töredék az ára egy jó órához képest).
Ez még mindig csak egy óra, ami jelzi az értesítéseket illetve tud mérni ezt-azt, de ha nem vagy hardcore-fitnesz akkor teljesen feleslegesek ezek az adatok, nem mindennapi élethez szükséges dolgokat tud pl. mint a vércukorszint.
Ha veszel, viszont ne ess abba a hibába mint a topicbol sokan, hogy nem a pénztárcájuknak megfelelő modellt választanak és normális használat helyett rettegnek h valami baja lesz. Szerintem most a legjobb vétel az SE. -
esbii22
őstag
Sziasztok! Régóta követem figyelemmel a fórumot, 2-3 hónapja rendszeresen olvasom a hozzászólásokat a háttérből Tavaly november óta vagyok egy iPhone 11 tulajdonosa. Első almás telefonom előtte androidon voltam sok sok évig de befigyelt kis Windows Phone is Nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, és régóta szemezek egy Apple watch-csal. Magamról annyit h 110kg vagy a 180cm-hez. Ki mennyire használja ki az EKG és a véroxigén mérést ? ( ha jól tudom az 5osben csak ekg van igaz ? Sport nálam kimerül a mennyei megyei fociban illetve heti 2-3 futás és most nyáron a melóba biciklivel járok( napi 10km oda vissza). Az órával való fizetés is nagyon hasznos dolog lenne. Alvásfigyelés, pulzusmérés ami még érdekel, de alvásfigyelés nélkül megvagyok Megéri az egészség miatt befektetni a 6-os szériába? Vagy egy használt 4-es 5-ös is bőven jó lenne ? Köszi hogy végigolvastad, kicsit hosszúra sikeredett.
-
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Van egy S5-ös órám, amin reggel 7-től este 7-ig be van állítva shortcut-al az állandó megjelenés. Ezen időszakban viszont ki van kapcsolva a csukló mozdulatra való ébresztés. Így az óra 2 napig elmegy egy töltéssel. Viszont szeretném automatizálni hogy mikor kikapcsol az állandó megjelenés akkor kapcsoljon be a csukló mozdulatra való ébresztés funkció, de ezt egyszerűen nem tudom megoldani! Tud valaki erre shortcut-ot, automatizálást, megoldást esetleg?
Köszi!ˣ
-
Tiger.
nagyúr
válasz GreenGoblin #21116 üzenetére
Lent szokott lenni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz GreenGoblin #21103 üzenetére
Én nem monitorozom sztem még is leszed annyit, amúgy hol lehet kikapcsolni?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
btudos
nagyúr
válasz Luser2000 #21113 üzenetére
A teljesértékű kommunikáció az óra és a telefon között.
Tudsz reagálni az értesítésekre, akár diktálással válaszolni üzenetekre, ezek a Samsunggal biztosan nem mennek. A telefonokra telepített alkalmazásokhoz hozzáférsz az órán, ha van Watch verziójuk (pl. e-mail kliens, sport tracker stb.), és ez nyilván fordítva is igaz. Alapvetően egy Tizen vagy Wear alapú okosóra nagyon limitáltan használható iPhone-nal, amin valamennyit segít az eSIM, de az inkább csak a standalone működésnél előny, a telefon és az óra közötti kapcsolaton nem segít, csak az Apple Watch.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
-
Luser2000
addikt
válasz jófejsrác #21109 üzenetére
Szia.
Alapvetően értesítések fogadása, hívás indítás / fogadás (abban az esetben is, ha nincs kapcsolat a telefon és az óra között).
Még nem foglalkoztam vele, de a Samsung telefonnal használva mértem időnként vérnyomást is (meg szívritmust - de annak semmi hasznát / értelmét nem láttam), lépésszámlálás és szabadtéri tevékenység esetén "edzés" (túrázás, kerékpározás) monitorozása.
Fizetni nem tudtam vele, az Apple Pay pl ezt kiküszöbölné.
Hogy látod?Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
tboldi
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #21107 üzenetére
Bótba azé még kő!
Amúgy én is.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz California1 #21099 üzenetére
Igazad van. Csak szúrja a szemem az értesítés szifonon
Tboldi: maszk már nincs. Oltott vagyokMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
(Lehet nem is itt kellene kérdezzek, de ez egy elég pörgő topic).Új vagyok, iPhone3 (és sok-sok év) után most vettem egy iPhone 12 minit. Nagyon kellett már egy kicsi méretű és jó készülék, ezt a Mini személyében találtam meg. Alapvetően Samsung ökoszisztéma alakult ki otthon az évek során.
Van egy Samsung Watch Active 2 LTE órám. Ez össze is van kötve az iPhone-val, működik is (még a limitációkba nem futottam bele).
Kérdésként merült fel, hogy a telefonhoz vegyek-e egy Apple Watch SE LTE-t?
Lesznek-e érdemi többlet funkcióim?
Segítenétek ebben? Össze kellene gyűjteni, hogy
- a jelenlegi Samsung óra + Apple telefon milyen limitációkat jelent és
- mennyivel több szolgáltatás (vagy "jóság") származna az Apple telefon + Apple óra kombóból.
Köszönöm előre is a válaszokat, véleményeket!Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
jófejsrác
senior tag
válasz GreenGoblin #21103 üzenetére
Ennyit szokott nekem is, ha benne alszom. Nap végére mindig olyan 50% körül van, 1 órás edzéssel minden értesítés bekapcsolva. De nekem jó így, lefekvés előtt rádobom töltőre 30 perc és újra maxon van. (S4, 93%-os az akku)
-
GreenGoblin
őstag
Tök durva ha nem monitoroznám az alvásom minden nap simán kibírná a két napot akár még két és fél, három napot is az órám.
Egy éjszaka alatt 10-12 százalékot leszopp@nt rendesen ez az akkuból... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple watch series 8 45mm GPS
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591