-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz Luck Dragon #3913 üzenetére
Viszont karcsúbb és dizájnosabb az egybepáncélnál
(ha jól emlékszem a keret még 2-3 körömmel is kapaszkodik a gumiba)[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz Luck Dragon #3911 üzenetére
Meg van az csinálva... meg se moccan a keret. Én is és párom is ilyet használtunk a heteseken legalább egy, de inkább majdnem 2 évig, a keret mintha újonnan lett volna bepattintva. Egyébként ennek a leszedése sem egy kínszenvedés. Ez igazi mérnöki csoportmunka terméke
-
domerator
veterán
válasz Luck Dragon #3909 üzenetére
[Nem... ilyen, vagy majdnem ilyen volt.]
Neo Hybrid... ez nem jutott eszembe.
A tok maga egy könnyű, szerintem szivacsos szerkezetű gumiszerű anyag és rajta a műanyag keret. Leejtettem benne a telefont betonra és hangtalanul pattogott, baromira ki van találva az az anyag
-
domerator
veterán
A Speck tokok valami irdatlan védelemmel rendelkeznek, cserébe viszont a delfinből bálnát csinálnak, rettenet meghízik a telefon. Ha valaki sokszor ejti le a telót, annak ajánlott, de aki tud rá vigyázni, annak csak elcsúfítja.
Volt Spigen Herringbone tokom (akkor úgy hívták, most valami Hybrid azt hiszem) a hetesemen, az se karcsú, de legalább nem annyira drabális mint a Speck és bravúrosan védte a telefont.
Ja, és a Specket fél-egy év után irtó óvatosan kell leszedni, mert valahogy rákeményedik a telóra és komolyan azt hittem félbetöröm a kis vékony hetest[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz psanyika #3735 üzenetére
Sajna nekem rossz tapasztalatom van e téren, nekem hetesem volt (majdnem ugyanaz a kaszni) és csak azok az üvegek váltak be, amik a szélső görbületig értek (vagyis csak a sík részen volt üveg), vagy pedig elértek a széléig, de a szélén fekete csík volt, hogy ne látsszon a levegő és a kosz alatta (és persze olyan tok, ami pont a védőüveg széléig ér, mert ha nem, akkor felnyomhatja az üveget)
Persze ez csak az én tapasztalatom, ettől még lehet hogy létezik tűpontosan hajlított védőüveg)Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
"A képernyőnél néha érzékelek olyat, hogy nem csinálja mit szeretnék. Pl. Van ilyen szinezős app, és hiába választom ki a színt és és szineznék sokadik érintésre színezi át az adott területet."
Bőven lehet az adott színezős app hibája is.
-
domerator
veterán
Hi,
Neked a legjobb lenne, ha megbarátkoznál valahogy a kameraszigettel és az arcfelismeréssel, mert ha az akku a lényeges pont, akkor rögtön lenne legalább 2-3 tuti választásod (Xr, 11, 12, nem beszélve a pro modellekről). Az idei SE (bár nekem nem volt) elég szélesen szór akkuidőben, lehet beválik neked, de lehet hogy nem. Viszont ahhoz, hogy az iphone "lenyűgözzön" téged és esetlegesen ne bánd meg a váltást, az kell, hogy az akkuidőd is rendben legyen. Ezen kívül jól nézz utána, hogy mik az ios korlátai (BT fájlküldés hiánya, fájlrendszer zártsága, prediktív tárcsázás nincs, 100-as híváslista, egyszerre állítható hangerők, ésaatöbbi). Ha mindent előre tudsz már és választasz a combosabb modellek közül, akkor örömbódottá lesz, mert a gyorsaság, simaság és megbízhatóság új dimenzióját kapod. Utóbbiak megvannak az SE-ben is, de ha többet vársz majd az akksitól, akkor az le fogja mindezt rombolni.
Nem olyan ördögtől való az a notch hidd el, a face id pedig egy áldás és rohadtul megbízható. Az Xr (11,12) méretei pedig még épp vállalhatóak (én se kultiválom a lapátokat, mondjuk én a 12 minit várom)
Soxerencsét a váltáshoz, várunk egy jobb világbanReggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz Šolaire #2880 üzenetére
Na ebben a tokban nem fogsz csalódni. Mikor anno megjelent akkor "Herringbone"-nak hívta a Spigen. Használtam i7-en, egyszer aszfaltra esett a telefon és annyira csillapít a tok anyaga, hogy hangtalanul pattogott az aszfalton! Nem a legvékonyabb tok, de rohadt jó a védelme!
-
domerator
veterán
Vigyazz, az ios animacioi egyszeruen masok, mint a droide, lassabbnak tunik a 0,5-os droid sebesseghez kepest. Az ios rendszer tempoja egy sokak szamara nagyon jo kozeput, nem villam es nem csiga. Pl. szamomra idealis, mert az animaciok, valtasok, gorgetesek tempoja kozelebb all az emberi mozdulatok sebessegehez, nekem sokkal termeszetesebb, kovethetobb, mint a droid csapkodasa. Ha te a villamgyors atmeneteket, valtasokat szereted, akkor az ios nem lesz a baratod.
-
domerator
veterán
válasz szabonagyur #1768 üzenetére
Marmint hogy az idojarast vagy az utcat talalja el? Mert az utca az oke. A beta csak tegnap ota van fenn, szoval az idojarast majd meglatjuk, de elotte 13.3.1-en jobban josolt az iphone, mint pl. a hirstarton az idojaras elorejelzes. Amugy most is stimmel.
Amugy kis varos ket vegeben miert fontos a ket kulon idojaras? Ugy erzem a kakan is csomot keresel. Miert nem szakitasz az iossal? Ott a droid, ott aztan lathatnal tapasztalhatnal fura dolgokat...Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz PACSA75 #1762 üzenetére
Tegnap ota betazok, csak en XR-en. Meg vagyok elegedve, safari villam, idojaras widget kicsit lassan frissit, de eddig komoly bugot nem lattam. Carplay is oke, sot szerintem gyorsabban kapcsolodik es a BT is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple TV+
- Facebook és Messenger
- OLED TV topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- iPhone 12 Mini, Blue, 128Gb, 100% akkumulátor, Független
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest