Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gzoll

tag

válasz domerator #2913 üzenetére

Köszönöm a válaszokat mindenkitől! Az van, hogy nekem az SE is drága, de úgy vagyok vele hogy ha tényleg velem lesz minimum három évig egy telefon, akkor pont belefér, a nagyobb modellekre viszont eszem ágában nincs kifizetni annyi pénzt (gondolom ezt nem először és nem utoljára látjátok leírva)
    A Face ID elhiszem hogy alapvetően jó megoldás, én nem tartom annak, nekem változó a szakáll formám, most meg még ki tudja meddig kell maszkot hordani, amerikaiakkal dolgozom együtt és mind ott szerencsétlenkedik a Face ID-vel...
    A kamera sziget is zavar, volt olyan telefonkm, amin volt, hála a jó égnek be lehetett állítani hogy egy fekete sávval eltakarja. A faltól falig kijelző se az esetem, főleg azokban a méretekben, amikben tolják. Szóval nekem a mostani mobil trend baromira nem jön be, jelenleg egy Moto Z3 Play-t használok, azt is a moduláris felépítés miatt vettem, de egy évig jött rá frissítés aztán csókolom, azóta meg esik szét a rendszer...
    Az iOS zartsága kevésbé zavar, hangerőt régen is csak egyben lehetett változtatni, de van rá esély hogy ez a liuxus majd következő iOS verziókban megjelenik, mint "újdonság", Bluetooth fájlküldés "ehh", volt olyan Lumiám ami nem tudta, amit kellett mindig elküldtem magamnak emailben, a prediktív tárcsázás nem tudom mi lehet szóval nem fog hiányozni, a híváslista se baj, ha nem tudom visszapörgetni tavaly nyárig, szóval ezek mind olyan dolgok, hogy a korábbi nagy igényeim, mint a jack csatlakozó meg dual sim és sd kártya, oled kijelző, meg ilyesmik mind leredukálódtak oda, hogy : ne essen darabjaira egy év után, menjen rajta a what's app és a viber.
    Alszom rá még egyet aztán lehet hogy holnaptól én is közétek tartozom 🤗😂

• szilu7

senior tag

válasz domerator #2913 üzenetére

Azon gondolkodom, hogy hány éve küldtem utoljára fájlt BT-on, bármilyen eszközről. :DDD
    Talán ezt már kihúzhatjuk a hiányosságok közül.

Új hozzászólás Aktív témák