Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz TheBikerider #3045 üzenetére
Nekem ellenkező a véleményem erről .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
lo_jo
senior tag
válasz TheBikerider #2816 üzenetére
Én is jártam így, először csak pislogtam. Aztán megszoktam, hogy ne doboljam a zene ütemét
-
lindermen
senior tag
válasz TheBikerider #2816 üzenetére
-
lo_jo
senior tag
válasz TheBikerider #2814 üzenetére
Nem állítottad be a dupla hátlapi koppintásra a lezárást?
-
válasz TheBikerider #2156 üzenetére
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz TheBikerider #2143 üzenetére
"Gondoltam a garancia érvényesítésére, de egy fikarcnyi időm sincs vele foglalkozni."
Azért garancia időn belül tessék odaérni. :)
-
col
addikt
válasz TheBikerider #2129 üzenetére
Nekem sincs semmi gond vele, sőt. A térerő még erősebb, mint a korábbi telefonjaimon volt, hívásminőség/érthetőség eddig se volt gond. Szerintem ez vagy szolgáltatói nyűg, vagy egyedi telefon probléma. (Telekom).
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Nálam sincs ilyen probléma , sőt Xiaomi után imádok rajta telefonálni.
-
PACSA75
őstag
Nálam sem volt hasonló probléma, sőt semmilyen hiba. Mint telefon / hálózat eldobás pedig eddig ez a legjobb okostelefonom. Olyan helyen ahol más szenved (pl melóban az iroda néhány részében) nekem tökéletes a vétel és a hang minősége 💪.
Egyetlen dolog van mégis amit utálok benne, de ez iPhone specifikus, hogy melegben csökken a fényerő, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Éppen nyaralok és ezzel küzdök naponta 😟.
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Nekem semmi apró probléma sem volt vele,mióta megvettem. Se hálózat eldobás,se telefonálás közben bármilyen anomália,se semmi.. Azt kell mondjam,hogy tökéletes.
Így nálad kb marad a sim kártya csere és a szervíz :(Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz TheBikerider #1974 üzenetére
Képzeld, se a kutya szájában nem volt, se szaggatva a kábel, így tehát indokolatlan az arrogáns stílusod. Hozzáteszem, azért vettük meg azt a sok sz*rt, mert egy ilyesféle filléres átalakító a korábbi iPhone 7 modellel probléma nélkül működött. Így érthető, hogy kissé furcsa számomra, ha ennél a telónál az összessel gond van. Kicsit piszkos marketing szaga van, de lehet, tévedek.
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
tuzpenge
őstag
válasz TheBikerider #1989 üzenetére
Lehet, olyanom még nem volt és még élőben sem láttam. A gyári bőrnél is szívtam a fogam a 10 ezernél....de mindenképp szerettem volna egy barnát, ami azóta szépen patinásodik és napról napra egyre jobban tetszik. A kínából rendelt se lett volna rossz csak ugye az nem igazi bőr és nem is patinásodik, és ezáltal nem is szépül (szerintem legalábbis). Meg ugye a nomad se sokkal olcsóbb mint a gyári....
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
pecccccccca
őstag
válasz TheBikerider #1989 üzenetére
A Nomad nekem is izgatja a fantáziámat, de mivel viszonylag sokat ülök autóban és jol jön a tapadós felület, meg úgy a mindennapokban is, ezért [ilyet] használok jelenleg. Szerintem nagyon jól sikerültek ezek a tokok is nem eredetibe harmad áron. 😊
[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz TheBikerider #1974 üzenetére
Mióta iphone-t használok azóta mindenből gyárit veszek. Egyszerűen nem érdemes olcsó biszbaszokat venni hozzá. Lutri az egész. A jó minőségű gyárival, megegyező tudású kiegészítőket meg az eredeti árán mérik. Ez nekem is fura, hogy miért kell belefutni olcsó dolgokba amikor tök jó minőségűek már a gyári cuccok és szerintem nem is drágák.
[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz TheBikerider #1936 üzenetére
Valóban. Kifejezetten órával kapcsolatban volt a megállapításod. Én mentem el más irányba.
-
pecccccccca
őstag
válasz TheBikerider #1887 üzenetére
Egy ellenpéldát tudok mondani.
Xiaomi Mi Band 4 nekem egyedül az iphone-on müködött úgy ahogy kell. Anno mikor vettem a Mi Band-et akkor egy Redmi Note 7 mellé vettem. Annyi gondom még sosem volt mint azzal a telefonnal. Aztán huawei és samsung telefonnal is használtam. Mindegyikkel voltak a használatban gondjaim. Ahogy váltottam 11 pro maxra, érdekes módon minden funkció úgy működött ahogy kell. Sőt a gyári apple egészség appal is tökéletesen összhangban volt a karkötő.Humorban nincs helye tréfának!
-
col
addikt
válasz TheBikerider #1884 üzenetére
Nyilván mindenkinek mások a preferenciái és nem egyformán gondolkozunk. Én sem rabszolgája vagyok ennek, csak érdekes néha tudni ezeket az adatokat is.
-
col
addikt
válasz TheBikerider #1873 üzenetére
Hosszú ideig én is így tettem, de aztán a különböző blokkok "kinőtték" a lakást. És ez a program azonnal mutatja a fajlagos költségeket, átlagfogyasztást, üzemanyagárak változását, stb. Semmit nem kell számolnod, olyan lustáknak való, mint én, mindent kiszámol helyetted és mutatja az adatokat, statisztikákat. Persze, akinek nincs erre szüksége, azt is értem, csak gondoltam vannak, akik vezetik ezeket az adatokat és évekre visszamenőleg is lehet benne keresni, ami elég érdekes dolgokat hoz ki.
-
veterán
-
col
addikt
válasz TheBikerider #1780 üzenetére
Az akkor nem olyan vészes
-
col
addikt
válasz TheBikerider #1710 üzenetére
Pár apróság még, ami szintén nem "előrelépés" különösen a 6s-hez képest
Dual SIM, Hexa core, IP 67 szabvány, jobb képfeldolgozás, A13 chip, vezeték nélküli töltés, a fotó app teljesen átdolgozva, memória mérete, kijelző minősége és True Tone, Apple GPU, sztereó hangszórók, sebesség, stb. (csak nagy hirtelen). Nyilván ezekből semmi nem érzékelhető
[6/s vs. SE 2020][ Szerkesztve ]
-
válasz TheBikerider #1683 üzenetére
Igazából nekem sem jutott volna más eszembe.
-
dssport
tag
válasz TheBikerider #1650 üzenetére
Mit takar ez a ,,gyenge üzemidő"? Számszerűsítenéd?
Köszönöm! -
col
addikt
válasz TheBikerider #1652 üzenetére
Örülök, hogy elégedett vagy akkor, ezzel együtt.
Igen kell kompromisszumot kötni. Régebben még a Nokiáknál hetekig bírták egy töltéssel. Ezt az üzemidőt sokan visszasírják. (Ráadásul volt Nokiám, ami fél emeletet gurult le a lépcsőn. Széthullott darabokra, aztán összeraktam és működött gond nélkül )
Csak egyet felejtenek el nagyon sokan, hogy vannak technikai korlátok és fizikai törvények. A méret az első, hiszen kicsi készülékbe kisebb méretű és így kisebb kapacitású aksi fér. Ha visszaemlékszünk, a Nokia aksik sem voltak néha sokkal kisebbek, sőt kapacitásban sem voltak erősebbek a mostaniakhoz képest, bár más technológiájú aksik is voltak. Hiába fejlődnek az aksik típusai is, sajnos nem lehet a végtelenségig növelni és fejleszteni azokat sem. A mostani telefonok már nem egyszerű, pár centis kijelzőjűek és rengeteg egyéb funkciót (háttér-tevékenységet) is végeznek a készülékek. Ez mind energiaigényes dolog. A kijelző is jelentősen változott, az is eszi az akkut. Hiába fejlődött a technika minden téren, a korlátok bizonyos szinten adottak, sőt ellenünk is dolgoznak néha. Nagyobb telefonnál is nehéz ezt megoldani, mert ott a nagyobb kijelző jobban fogyaszt. Valahol meg kell húzni azt a határt, ami az aksi kapacitás és fogyasztás, töltés körül megvan. Sokszor azt látom, hogy ez a túlzott technikai elvárás és teljesíthetetlen igény okozza az emberek csalódását és nem gondolnak bele a fentiekbe.[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz TheBikerider #1650 üzenetére
Ezek szerint mégsem volt olyan rossz, ha visszatértél rá
Üdv újra a klubban akkor.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
ak76
senior tag
válasz TheBikerider #34 üzenetére
Nekem is megvolt, kíváncsi voltam a "nyers erőre", úgy voltam vele, ha nem válik be, megkapja a feleségem...
Nos, valóban nagyon gyors a készülék, a kamera egész jó, a méret vicces a P30P mellett (és azt is be kell vallanom, sokkal egyszerűbb használni a méretei miatt mint a Huaweit), de az akkumulátor egy katasztrófa, (két nap alatt 3x töltöttem, egyszer nap közben is fel kellett tennem, mert nem bírta volna este hatig) az üzemidő tré, még az asszony két éve folyamatosan gyilkolt A8-as Samsungjához képest is.
Nem is kellett neki, ment vissza a telefon a gsm-es haverhoz. -
janeszgol
félisten
Az igen. Mint a noknel fiatal korunkban. Megvolt az is. (Franc tudja ki.
1 ora bongeszes, par perc video, nehany hivas es messenger mellett gondolom akkor delutan enni ker? Ha valaki csak hivasra, emailre hasznalja (es legyen 20 perc cset/bongeszes a kaja szunetben), akkor birja estig gondolom!?
-
Wyll
őstag
Jól értem, hogy te már meg is vetted, használtad is x hétig, és már el is adtad?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest