Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nagyszerű, akkor egy USB-A-sra is szükségem lesz még. Köszönöm nektek.
-
őstag
Milyen csatlakozós kábelt mellékelnek most a töltő nélküli készülékhez? USB-A vagy C?
-
-
Šolaire
veterán
Köszi mindenkinek holnap tesztelem a gyári navit.
Zolix : nekem szépen tölt tokba is. Milyen tokod van?“Praise The Sun” \[T]/
-
Zolix
tag
Kipróbáltam a 12W töltővel is, de ugyanaz!!! A tok nélkül viszont szépen tölti!
-
col
addikt
válasz Šolaire #3286 üzenetére
Én is Luck Dragon szerinti preferenciákkal használom. Nekem bejön a Waze és egyre jobb is, ahogy fejlesztgetik. Megszoktam és én maradok annál, annak ellenére, hogy van, aki szidja. Szerintem minden ilyen navigációs programnak megvan az előnye, hátránya és egyénileg kell eldönteni, melyik a vállalható
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #3285 üzenetére
Köszi. Annyira megszoktam a wazét, hogy valószinűleg marad az de azért a gyárinak adok egy esélyt.
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #3283 üzenetére
Navigációba a gyári kinek mennnyire jön be? Wazze-t használom de holnap letesztelem a gyárit.
Szerk: nem válasz akart lenni.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Szuper , köszönöm
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #3279 üzenetére
“De ha párom vagy a nagyi vagy bárki más milyen elgondolásból akarja tudni merre megyek, főleg ha egy napom nagyobb százalékában mindig máshová kell mennem. ”
Te csak ne csavarogjál.“Praise The Sun” \[T]/
-
válasz #40993792 #3272 üzenetére
- napkeltéhez/napnyugtához igazított sötét/világos mód közti automata váltás,
- "Night shift" automatikus ki/be kapcsolása ugyanezen elv szerint,
>Az első kettőhöz tudtommal nem kell. Mert a beállításokon belül a kijelzőrésznél mindent be lehet állítani ,majd felül van egy automata funkció amivel ezt el lehet indítani. Legalábbis nekem működik így.- fényképek helyadatainak mentése,
>Ezzel egyetértek.- a jelentős helyek nyilvántartása,
>GPS terén ez magától értetődő. Látnád a Google Maps alkalmazásomat, tele van sok kicsi zászlóval meg szívecskével.- "iPhone keresése" funkció elérése, ami nagyon hasznos lehet, ha nem találod a kicsikét,
>Ezzel szintén csak egyet tudok érteni.- saját helyzet megosztása pl családom tagjaival,
>Ez mindig is érdekelt hogy az emberek hány százaléka használja ezt ki. Mert ha gyereknek veszünk ilyen készüléket tételezzük fel és tudni karom hogy nem lóg az iskolából akkor oké. De ha párom vagy a nagyi vagy bárki más milyen elgondolásból akarja tudni merre megyek, főleg ha egy napom nagyobb százalékában mindig máshová kell mennem. Szóval ez ilyen 50-50% történet.
Te magad mire használod?- időzóna auto beállítása...
Hát csak belföldi céljaim voltak és lesznek így ez nem érint. Persze aláírom hogy ez fontos lehet.Ezeket ki-ki mérlegre teheti, számára mennyire érdektelenek vagy fontosak
>Én döntöttem ha kell bekapcsolom, addig nem.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
válasz #40993792 #3265 üzenetére
Nálam ki van kapcsolva a helymeghatározás esetek 100%-ban. Wi-fi & mobilinternet be van kapcsolva .
De miért lényeges ez? Tudtommal , de javíts ki kérlek ha nem így van a helymeghatározás folyamatos bekapcsolása esetén szinte mindig találva jelet majszolva az akkumulátort , hiszen energia kell annak a csipszetnek . És így a rendszer hiába tanulja a szokásaimat ha ezzel jobban használatban van az akkumulátor , mint ahogyan azt az idők során a feltöltés alatt elvisel majd.Šolaire Ez egy tök logikus dolog lenne .
Mindegy is ma is tanultam valami újat az ios rejtett világáról .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Šolaire
veterán
válasz #40993792 #3265 üzenetére
Azt gondoltam azt is figyeli a telefon, hogy pl hány órára van beállítva az ébresztő vagy a ne zavarjanak funkció vége és ahoz igazítja a töltés végét. Mindegy mert nekem működik rendesen, fő topikba olvastam valakinek nem úgy működik ahogy szeretné.
“Praise The Sun” \[T]/
-
válasz #40993792 #3262 üzenetére
De ebben nem a Ne zavarjon menü pontot írja , hanem konkrétan helymeghatározás alapján tanul ami alapján majd elkezdi ezt a metódust . De akkor mi értelme az egésznek ha a helymeghatározás folyamatosan be van kapcsolva és ezzel az akkumulátor élettartamot csökkenti ? Akkor nem ugyan ott van ha nem rosszabb az egész
Šolaire
[ Szerkesztve ]
-
válasz Šolaire #3260 üzenetére
Hát nem győztél meg nekem kell erről infó. Mert ha figyeli a szokásaimat annak kell egy beállítási metódusnak vagy lehetőségnek lennie ami grafikonon vagy számok alapján rögzít ( gondolom én).
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #3259 üzenetére
Én úgy tudom a telefon “figyeli” a szokásaidat egy algoritmus segítségével hogy állítod be az ébresztőt, ne zavarjanak funkciót stb és ehez igazítja az optimalizált töltést, de persze lehet roszul tudom nemrég csöppentem vissza ide.
“Praise The Sun” \[T]/
-
válasz Šolaire #3250 üzenetére
“ Ne zavarjanak funkció be van éjszakára kapcsolva. Még az is tökéletesen működik hogy hajnalba csak 80%-ig tölt majd ébresztés előtt tölt 100-ra. [link] “
Kérdem én ezt hogy ? Nem csak az üzenetekre és a hívások vissza tartására van kitalálva az általam megadot időpontot belül a ne zavarjanak menüpontot belül Végig olvastam menün belül mindent de erre vonatkozóan nem találtam semmit sem. Van erről valami olvasni való ?
tboldi
Amit írtál USB-t én csak arra reflektáltam.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #3257 üzenetére
Csak egy kommersz USB-A-s fejre gondoltam, azok rendszerint 5 V-osak, a többit meg úgy sem tudná kihasználni a Qi töltő.
-
Nos ha például ha feszültség / áram (bemenet): 100 - 240V / 1,3A
Akkor az lehet feszültség / áram (kimenet): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 3A, 15V / 3A, 20V / 3A; USB1 / 2 - 4.5V / 5A, 5V / 4.5A, 9V / 3A, 12V / 3A, 20V / 2.25A; USB1 + USB2: 5 V / 6A 30W (max.); USB-C PD + USB1 + 2: 60 W (max.)
De ebbe ne menjünk bele
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #42308056 #3239 üzenetére
Mert pl. 2016 tavaszi Samsung Galaxy S7 tudtommal leragadt Android Oreonál, így tudtommal nincs rajta normális dark mode. Ha nem tévedek.
A 2015 őszi iPhone 6S megkapta most 2020 őszén a legújabb iOS-t. Karácsony tájára az 1 milliárd iPhone user többségének készülékén már az új rendszer lesz fent (14.2-vel már én is beadtam a derekam 13-ról), nincs fragmentáció tehát az app fejlesztők könnyebben optimalizálhatnak, amiből eredően nem egy esetben ugyanazon app iOS változata jobb minőségű mint az Android változat. -
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #3254 üzenetére
Gondoltam, USB-n keresztül feszültségben sok variálási lehetőség nincs.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Zolix
tag
Köszönöm a válaszotokat, akkor az ipad-hoz kapott töltőt fogom használni!
-
Šolaire
veterán
Szia nekem spigen f309w töltőpadom van én a gyári töltőfejet ki se bontottam Luck Dragon tanácsára ezt rendeltem, tökéletesen üzemel. Ne zavarjanak funkció be van éjszakára kapcsolva. Még az is tökéletesen működik hogy hajnalba csak 80%-ig tölt majd ébresztés előtt tölt 100-ra. [link]
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Tibee86
nagyúr
Próbáld ki egy másik, de inkább erősebb hálózati adapterrel.
Igaz más telefon meg más vezeték nélküli töltő, de pl. az enyém a gyári 5w-os töltőfejjel pár másodpercig tölt, majd kikapcsol, majd újra tölt pár másodpercig, újra kikapcsol. A 12w-os ipad töltőfejjel működik rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Zolix
tag
válasz Luck Dragon #3246 üzenetére
Az az eredeti töltő amit a telefonhoz kaptam!
-
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van egy Spigen F305w vezeték nélküli töltőm.
Amint a képernyőzár bekapcsol a töltés megszakad utána le kell vennem a töltőről a telefont újra visszatenni, de akkor is csak addig marad töltés, amíg aktív a telefon. Egy uag patfinder tokban van a teló.Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
kalanchoe
senior tag
válasz #42308056 #3239 üzenetére
ha mondjuk egy drágább telefont veszel, elég fájó lehet, hogy adnak ki egy-két alkalommal rá frissítést, és ennyi — legalábbis én így gondolom. ha már kifizetek egy nagyobb összeget egy eszközért, örülnék, ha a gyártó támogatná is azt.
iPhoneoknál meg sokkal hamarabb kérnek az appok egy újabb verziót, Android mondjuk még egy 6-os alatt is élhető alkalmazások szempontjából, amíg egy iOS 9-en már nagyon sok minden nem fut el, vagy csak régi verziók. -
Sundesz
őstag
Köszi a válaszokat. Tanulgatom, nem rossz, méretre korábban is ez lett volna az ideális számomra, mert kicsi a kezem - csak ugye Androidon az S10e-n kívül nincs ilyen méretű felső közepes telefon. A tűéles AMOLED kijelzőt kellene még elfelejtenem.
Hörcsög Powa'
-
Zozo0525
őstag
válasz Sundesz #3228 üzenetére
Szia. En nagy xiaomi fan voltam, 6-7 tipus megfordult a kezeim kozott aztan rajottem ez felesleges mindig cserélgetni( es nem is gazdasagos) idegesito hogy 1-2 evig van tamogatas a xiaomikra.... ezert kerestem egy hosszu idore tamogatott keszuleket ide jutottam az átszokás nem volt nehéz. Szerintem 1-2 hét alatt megtanultam a lenyeget.
-
válasz Sundesz #3228 üzenetére
"ilyen kicsi kijelzőre, ráadásul alacsonyabb felbontású és nem amoled."
De gondolom vásárlás előtt ennek tudatában voltál.
"Jelenleg úgy érzem még nem leszünk barátok. Nektek könnyen ment az átállás, mennyi idő után szoktátok meg Android után?"
Csatlakozom az előttem szólókhoz , magam is könnyedén álltam át, bár nekem annyiból volt szerencsém vagy még van is , volt egy SE 2016-om , plusz most is van egy Xiaomi készülékem ,amivel egyidejűleg napi renden vagyok droid fronton is.
Tessék a készülékben nem a droidos beidegződést keresni, itt más utak vannak kitaposva kell egy kis idő amire az ember rájön az ökoszisztémára. Én azt mondom neked türelem rózsát terem, ha végén még sem jön be akkor érdemes olyan Iphonera cserélni ami közelebb áll a fentebb írt megszokott specifikációidnak.
vagy ugye visszatérni robotra.
Jómagam kimondottan a mérete és tudása miatt választottam. De nem is olyan rég kifejtettem a miértjét.Šolaire & MurdR +1
[ Szerkesztve ]
-
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Lehet én is váltok S10E- röl..kicsit kezd elegem lenni az instabil programokból..meg h napi 3x kell töltenem a telefont es most már nem évente akarok telefont vásárolni. A dual sim ugyanúgy működik mint droidon? Hálózatok között lehet változtatni hogy melyiket használja épp? E-simen vagy nanosimen?
-
Sundesz
őstag
Akciós áron én is beszereztem egy SE-t, soha nem volt Apple cuccom még de gondoltam ennyit megér. Jelenleg egy Xiaomi Mi 8-at használok és elég fura visszaszokni ilyen kicsi kijelzőre, ráadasul alacsonyabb felbontású és nem amoled. Maga a telefon mérete nem rossz.
Jelenleg úgy érzem még nem leszünk barátok. :) Nektek könnyen ment az átállás, mennyi idő után szoktátok meg Android után?
Hörcsög Powa'
-
lindermen
senior tag
válasz Valaki87 #3222 üzenetére
Gratula !! Én is szemezek vele, de annyira jó a kis SE hogy sajnálnék annyi pénzt kiadni a miniért. Mindig az jut eszembe, hogy nagyrészt a lényeg ugyanaz amit csinálok rajta, ugyanazok a programok futnak kb ugyanolyan sebességgel. Akkuidőre lennék majd kíváncsi (tudom van már egy csomó videó erről, de), azért majd írd meg mit tapasztalsz
-
-
senior tag
további sok sikert mindenkinek a kis SE-hez, én átnyargaltam ma egy i12 mini-re
-
Zozo0525
őstag
Prokamera?
-
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
őstag
Sziasztok,
Az éjszakai fotók minőségén sikerült valamit szoftveresen javítani a megjelenés óta? Került be dedikált éjszakai mód?
-
xZer0kidx
senior tag
válasz kalanchoe #3210 üzenetére
és #3209 col
Köszönöm nektek a gyors választ. Ígéretes ez az elrejtem az elrejett dolgot bár nem lesz teljesen olyan mint a Samsungos biztonságos mappa funkció. Ha nem lenne elegendő max kipróbálok egy erre alkalmas appot...
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
xZer0kidx
senior tag
Sziasztok!
Ha minden jól megy hamarosan csatlakozom én is. A 6-os széria óta nem volt Iphone-om így kimaradt "pár" dolog. A készülékválasztást már érdemben nem befolyásolja, de szeretnék az Iossal kapcsolatban kérdezni ezt-azt:
1. Azt videókból sikerült megtudnom, hogy a Galéria alkalmazásban lehet már képeket elrejteni. Ez vonatkozhat egész mappákra is vagy csak egyes képeket lehet rejtetté tenni?
2. Illetve az Icloud szinkronizálásban lehet feltöltendő galériát választani vagy feltölt minden képet ami van.
Nem létfontosságú dolgok, de a 2-es szintü paranoiám megnyugtatása végett gondoltam megkérdezem
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest