Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
O.CS
aktív tag
Szerintetek az normális, hogy 8 hónap alatt 92%-os lett az akksim?
-
mp54
senior tag
válasz gyuri2008 #5692 üzenetére
Nem. Fényképen egy Lightning-USB-A kábel van, ami jó hozzá: Lightning vég megy a telóba, a másik vége meg mehet egy USB-A-s (5 W-os) töltőbe, vagy PC, laptop, autó megfelelő csatlakozásába.
Lightning-USB-C-t adnak hozzá, mellyel mindenhol töltheted, ahová az USB-C-t be tudod dugni: laptop, USB-C-s töltő.
Bocs, már megválaszolták...[ Szerkesztve ]
-
Az összefoglalóban le van írva a régi és új csomagolás közti különbség , plusz töltök .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz gyuri2008 #5694 üzenetére
Új termék esetén ahogy felettem is írják Usb-C kábel jár a csomagban (semmi más), amihez ilyen (gyorstöltésre is alkalmas) adapter lehet/kell vásárolni: KATT de minden más gyártó PD (Power delivery) szabványt támogató adaptere alkalmas a feladatra. Max 18W-os töltést tud felvenni.
Ha neked usb-A kábeled van akkor van 5W-os adapter: KATT vagy 12W-os is: KATT
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Luck Dragon #5687 üzenetére
-
kutga
nagyúr
válasz Luck Dragon #5689 üzenetére
Igen. Úgy emlékszem már az 5-ös széria is ezzel küzdött.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
-
-
-
xZer0kidx
senior tag
Na látom van itt téma. Akkor szerencsére nem kell megint bedobnom az
akku... akarom mondani a kijelzőfólia-tok témát"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
-
Vitaqo
senior tag
válasz Luck Dragon #5683 üzenetére
A fotó csal. Le is van festve. A képen szerintem a fény csillan meg. Nagyító alatt kéne megnézésnem.
-
-
Vitaqo
senior tag
válasz Luck Dragon #5678 üzenetére
-
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok! Kaptam egy ilyen telefont újonnan. És meglepett, hogy a bekapcsoló gombon van egy kis kitüremkedés a kijelző felőli oldalon, az alsó egyharmadánál. Ez normális?
-
lindermen
senior tag
válasz Luck Dragon #5668 üzenetére
Igen, pont az oldalsó ujjtapis gomb a lényeg.. A telekomnál pedig pl kifutó terméknek írja a 11-est a rendszer.
mp54 és kutga: kíváncsi leszek én is az árakra, az iphone így sem olcsó, és néha már nézelődök robotos modellek után
[ Szerkesztve ]
-
mp54
senior tag
Azt írta az (egyik) újság, hogy a chip-hiány miatt a 13-as szokatlanul drága lehet, melynek következtében a 12-es ára sem biztos hogy csökken...
-
-
tboldi
nagyúr
Tizenháromom?
-
-
lindermen
senior tag
válasz Luck Dragon #5666 üzenetére
Nekem az álmom egy oldalsó feloldó gombba integrált ujjlenyomat olvasós, teljes kijelzős modell, kb a sima i11-i12 körüli méretben és SE árban Hogy most a 11-es vagy a 12-es széria dizájnját kapja, teljesen mindegy lenne.
-
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Luck Dragon #5664 üzenetére
Tudom-tudom. Rendületlenül nem kíméljük/kímélem szeretett telefonom kis csoffadt akksiját.
Néha eszembe jut, hogy mennyire jó lett volna ha ez az SE a 8 Plus házára épült volna. Nekem szinte tökéletes lenne úgy...
-
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Luck Dragon #5662 üzenetére
Elkezdődött November óta használom és 94%-os. Mondjuk kicsit sokallom a fogyást.
[ Szerkesztve ]
-
Megjelenése óta van nálam , 96 % van most.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Gyári 5 wattos töltő aztán jónapot .
-
mp54
senior tag
válasz gyuri2008 #5653 üzenetére
Én takarékosan úgy csináltam, hogy vettem az IKEA-ban 2700 Ft-ért egy lightning-USB-A kábelt. Ezzel töltöm az autóban ( van USB-A csatlakozás) és a konnektorból egy "akármilyen" 5 W-os töltővel (lassan!).
A hozzá kapott lightning-USB-C kábellal pedig töltöm laptopról (mert szerencsére van rajta USB-C). Ez a töltés elég gyorsnak tűnik: ezek szerint a laptop USB-C-ből kijön több, mint 5W? -
törölt tag
válasz Pfiucska #5631 üzenetére
Nekem lett beragadt pixel probléma, még nem adtam le cserére. Ezt leszámítva rendben teszi a dolgát (első napi vásárlás) és battery health is még 95 %-on áll. (meg is lepődtem nem rontott rajta a nyári hőség)
-
-
xZer0kidx
senior tag
Ha már szóba került a nem eredeti adapter, én most pont egy ilyennel használom. Miután az istylos vezetékmentes töltő+ adapter kombó kis híján felgyújtotta az asztalom, a cseretermék meg szimplán egy lyukat égetett bele úgy gondoltam, hogy ideje lassan cserélni (az asztalt is ) Az Anker Powercore 3 fusion adapterre esett a választás. Usb-c és egy a-s kimenet, gyorstöltés és 5K-s powerbank van beépítve. Nem olcsó de annyira praktikus, hogy töltés közben akármi van kihúzom a falból az adaptert és "zsebrevágva" tölt tovább, igy feleslegessé téve a külön powerbankot a saját töltőjével együtt, a vezetékmentes töltőt és a gyári töltőt is.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz #86564352 #5650 üzenetére
Természetesen van már egy Mahjong (Mahjong Titan) amivel játszok, csak gondoltam ha már előfizetek újra, akkor megnézném mások ajánlatát is, másnak mi jött be. Ha megtetszene más is, kevésbé fájna az Arcade havidíja. Mást nem használok, így nekem nem éri meg a One. Telefonhoz kaptam egy év Apple TV-t, márciusban néztem, alig volt magyar nyelvű vagy feliratos tartalom, zenét Spotifyon hallgatok, de inkább Yt-ról, iCloudomban ~200 megás biztonsági mentés van, szóval az alap is bőven sok.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
gyuri2008
veterán
Elegem van magamból,lusta voltam visszaolvasni
-
válasz xZer0kidx #5651 üzenetére
Hagyományos USB -t irt azaz USB-A lesz az. Na most a lightning kábel is az , akkor nagy baj nem lehet.
Gyuri2008 , nem tesz kárt benne . Csak normális minőségű adapter legyen , ne ez a kínai 300-Ft fajta.
Lásd összefoglalóban.[ Szerkesztve ]
-
xZer0kidx
senior tag
"Ha új csomagolás" érti ezalatt, hogy új Apple telefont vesz, akkor usb C-s lightningot kap hozzá, az A32-höz viszont 15w-os adapter jár ami usb A-s (A samsungnál 25w-tól felfelé C-s). Tehát nem lesz jó. (Ha jól értem a kérdést?!)
Áhhá és tényleg, csak megtévesztett az a sok lájtning szócska
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem egyszerűbb a Store-ban keresel egy Mahjong játékot? Hirtelen: [link] ingyenes + 700 Ft IAP, egyszer kell megvenned
Az Arcade havi díjas szolgáltatás lényege pont az, hogy nincs reklám és IAP hülyeség, hanem tisztán vannak adott játékok a kínálatban havidíjért. (Apple One csomagban jobban kijössz, ha mást is használsz) -
Noukoum
veterán
-
-
gyuri2008
veterán
válasz Luck Dragon #5645 üzenetére
Köszi a választ,de itt a fórumon már kérdeztem régebben.
BocsiLuck Dragon Samsung A32 telefon töltőm van
A telefonba nem tesz kárt?
Esetleg van valaki itt a fórumon aki nem eredeti iphone töltővel használja?[ Szerkesztve ]
-
válasz gyuri2008 #5644 üzenetére
Tudod tölteni ha az általad említett Samsung töltő adapter is USB-A vagy C attól függ ugye melyiket kapod a telefonhoz .
Itt csak a gyors töltést fogod elveszteni . Mert a Samsung QC támogatottságot élvez , míg az Apple PD szabványt .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
gyuri2008
veterán
lightning kábelt tartalmaz az új csomagolás?
Ha igen,akkor pl,Samsung töltővel tudom tölteni a telefont?
A lightning kábel egyik vége hagyományos usb abba beletudom dugni a lightning kábelt?
Bocsi ha h.....lye a kérdés -
xZer0kidx
senior tag
-
-
pcnet
addikt
válasz xZer0kidx #5636 üzenetére
Köszi Neked és mindenkinek a válaszokat!
Ha esetleg van kedvenc Arcade játékotok, légyszi osszátok meg mi az. Ha több játék összejönne, megérné előfizetni. Elsősorban Mahjong jellegű táblás, és logikai, stratégiai játékok érdekelnének.
Köszi szépen!
-
MODERÁTOR
-
-
xZer0kidx
senior tag
Az apple, a one csomagját kínálja erre: 3350Huf és lesz Apple music, arcade, Tv+, 50gb cloud. Én ezt használom. Tudom nem vált ki egy Netflixet , blabla de hát semmi sem lehet tökéletes.
Amúgy igen itt fizetni kell. Szerintem igénytelen a reklámokkal teletüzdelt játékélmény. Az arcade-nak pont az a lényege ,hogy in-app és reklámok nélküli élményt kínál. Ha erre nincs szükség, tele az Appstore reklámokkal telepakolt játékokkal. Én inkább a fizetős, de adatszipkától mentes szolgáltatás híve vagyok, bár az is igaz, hogy egy játék miatt nem érdemes előfizetni rá. Én azért ránéznék ott egy két címre a teljesség igénye nélkül:
Grindstone, Baldo, Oceanhorn 2, Wonderbox, The last campfire, Little oprheus, Lego builders stb...Szerencsére, de ha mégegyszer leáll a topic szívesen bedobok egy szar az akksi hsz.-t aztán meglátjuk, mi lesz belőle...
[ Szerkesztve ]
-
-
pcnet
addikt
Lejárt az Arcade előfizetésem és el sem indulnak az Arcadeos játékok. Azt hittem továbbra is tudok játszani csak prémium nélkül, reklámokkal. Androidon simán mennek a free verziók. Nem értem itt miért nem mehet Arcade nélkül freeként, reklámokkal. Igazából csak egy Mahjongal játszottam napi szinten, ez meg nem tudom megér e nekem havi 1890 ft-ot. Applenél mindenért fizetni kell? Ok, 1890 ft nem a világ vége. De egy Spotify, egy Netflix, egy Arcade, egy Yt prémium, hogy menjen a háttérbe és már el is ment egy 10 ezres.
-
-
Pfiucska
aktív tag
válasz Luck Dragon #5628 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy hibatlanul uzemel mindenkinek a keszuleke
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Luck Dragon #5628 üzenetére
Pedig téma lenne bőven: CSAM, ios 15 és elhalasztott újítások az ios 15-ben, az érkező 13-as széria, perek ebből következve Appstore enyhítések, stb...
Igaz az SE-vel nincs semmi újdonság, meg talán felszínen levő hiba/hibák sincsenek.
-
Milyen csend lett itt a topicban.
-
-
xZer0kidx
senior tag
válasz morschergabe #5620 üzenetére
Köszönöm neked is, meggyőztetek. Csak a modellt kell letisztáznom és kezdődhet is a próba
Hopp, valóban félreértettelek a "jelen" szócska miatt, de ez mit sem von le a meggyőzés erejéből
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz morschergabe #5620 üzenetére
Rossz helyen van a h, helyesen without.
-
morschergabe
tag
válasz Luck Dragon #5619 üzenetére
Így van, nem észrevehető számomra a waccs használat üzemidőben.
-
morschergabe
tag
válasz xZer0kidx #5613 üzenetére
Szia! Iphone SE (whitout powerbank), Watch SEvel használom.És nagyon szeretem! Nem fogod megbánni, ha belevágsz.Mindkettőt munkából hazaérve töltöm és éjjel sem kapcsolom ki.Az 50% nálam megvan mikor újra töltőre teszem másnap.Órán telefonálok egyet-egyet, minden értesítést azon olvasok el, telefonon böngészés napközben, és sokat fotózom vele.Watchal fizetek mostanában…Szóval, jó lesz, vágj bele!
-
válasz xZer0kidx #5618 üzenetére
Félreértesz , nekem nincs apple watchom , részemről hagyományos óra jöhet csak szóba.
Ellenben szerintem nem harap akkorát bele az üzemidőbe , így szerintem tessék belevágni . Főleg amilyen jó a BT5 energia gazdálkodása .[ Szerkesztve ]
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Luck Dragon #5617 üzenetére
Köszi neked is, lehet lassan meggyőztök
Hehehe, a veszély itt új értelmet nyert. Nekem csak az akku (állapot, százalék, merülés) fóbiám alakult ki ennél a készüléknél...[ Szerkesztve ]
-
-
-
xZer0kidx
senior tag
Hellooo, van itt valaki???
Esetleg valaki használ közületek apple watch-ot? Mennyire bírja az SE akksija a folyamatos kapcsolatott ill. ha kapcsolódik az óra akkor az airpods is működik e vele párhuzamosan?
-
-
BBke
tag
válasz Luck Dragon #5610 üzenetére
Ezt is köszi. Mindenképpen megvárom a 13-as széria megjelenését, bízva abban, hogy esetleg olcsóbb lesz a 12 mini
Az 50 dodó csökkentésről még pletyka szinten sem olvastam. -
Szívesen.
Tipp , várd meg a 13-as megjelenését , szeptember 14-én mutatkoznak be . Sok pletyka arról szól ,hogy 50 dollárral lesznek olcsóbbak a Mini és a sima verzió . Ha ez igaz , akkor a 12 Mini aminek a gyártása lassan befejeződik még olcsóbb lesz.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
BBke
tag
válasz Luck Dragon #5608 üzenetére
Köszi. Annyit nem ér a telefon. Azt a pénzt inkább az új 12 mini árába teszem bele, ez meg így marad
-
-
BBke
tag
SE 2020 üvege a széleken sérült. A kijelző sértetlen, fólia van rajta. Lehet külön üveget cserélni, vagy komplett kijelző csere? Hol érdemes javíttatni?
[ Szerkesztve ]
-
lindermen
senior tag
Ha már bankos appok: K&H-t használ valaki? Másnak is ilyen lassú? Nálam és párom i8-án is nagyon lassan tölt be, doridon is láttam futni, ott meg villám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.