Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz Zozo0525 #7082 üzenetére
Na ezért 45%.
Én Bluetoothal használtam kb év elejéig. A műszak alatt-végére tölteni kellett volna már 10% alá ment kb..
Nem néztem régóta , de 90 felett volt tuti.szerk: upsz 96% ma!! ez most meglepett nem kicsit nagyon!
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Ulenspiegel
tag
válasz Zozo0525 #7070 üzenetére
Nekem három van egy fiókhoz.
1. Az iCloud a készülékek tartalmát szinkronizálja.
2. Ha az egyik készüléken módosítasz, törölsz, akkor az iCloud rögzíti és minden készüléken a megváltoztatott kép jelenik meg vagy törlődik. Tehát az egy fiókhoz rendelt bármelyik készüléken bármit csinálsz, az minden készüléken annak megfelelően jelenik meg, vagy törlődik.
3. Nem lehet beállítani, a képeknél az EXIF adatok alapján szortíroz az iPhone (dátum, helyszín stb.).
4. Nem értem el a 9999 számot (nem is fogom), de valószínűnek tartom, hogy ez nem okoz gondot.
5. Ha mentésből állítasz vissza (régire vagy újra) egy az egyben azt kapod, amit elmentettél.
6. Nem íródik felül, mert mint említettem az EXIF adatok a meghatározók a tárolásnál.
Ezzel együtt ajánlatos a képeket pendrive-ra is elmenteni, mert nem egyszer előfordult már, hogy gondok adódtak a fotók tárolásával, szinkronizálásával az iCloud-ban. Különböző fórumokon sokat foglalkoztak a problémával.
-
aktív tag
válasz Zozo0525 #7070 üzenetére
Sajnos csak magyarul tudok. Viszont már az is elég nagy segítség lenne, ha valaki tudná azt a választ, hogy mi történik a 9999. fénykép elkészítése után, mert annak nem örülnék, ha elölről kezdené és felülírná az ugyanolyan nevű fényképeket.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
-
-
-
válasz Zozo0525 #6146 üzenetére
Meggyőzés gyorsan megtörtént, mivel kötelező munkaeszköz. Működik. A cégnél még egy elemzés is van róla, hogy összességében ez a létező legolcsóbb megoldás a vállalati E-mail-ek biztonságos olvasására mobilon. Ettől még véleményem lehet róla.
Ha magáncélra vennék (nem tervezem) okostelefont, akkor valószínűleg belépőszintű Motorola, Realme vagy Xiaomi stb. lenne, ami éppen a legolcsóbb.
Amin még elgondolkodtam, hogy egy iPad hogyan lehet olcsóbb ennél az iPhone-nál?Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
válasz Zozo0525 #6144 üzenetére
Csak annyit akartam írni, hogy a gyári töltőfej - amit szintén kaptam - elég nagy darab, kényelmetlen zsebben hordani. Erre sikerült találni egy nagyon olcsó megoldást egy adapterrel, amivel meglevő micro USB-s kábellel tölteni lehet a telefont. Ez szerintem hasznos info, nem trollkodás.
[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
-
palfitom
félisten
válasz Zozo0525 #5594 üzenetére
Jelen!
Nemrég (ha jól emlékszem augusztus elején) frissült az app, a régi már nem működik, küldtek is róla értesítést.
Töltsd le az új appot, és működni fog!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
-
-
Diokhan
addikt
válasz Zozo0525 #5255 üzenetére
A moderátornak, akitől kértem, hogy vegye le a rangot én is Őt javasoltam utódomnak. Nem csak azért, mert Ő a legaktívabb, hanem mert ért is hozzá, ami nem utolsó szempont.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
Diokhan
addikt
válasz Zozo0525 #5084 üzenetére
Egy barátom az MMben dolgozik Miskolcon, neki Galaxy S8 van, az a telefon esett kijelzővel a sziklára Zakopane-n, és nem tört be. MM-es fólia van neki. Párom Velvetjére is oylat tettünk. Nekem viszont rendes üveg fólia van az SE2020-on.
pcnet az MM-es fólia szerintem is drága, remélem megérte a pénzét.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz Zozo0525 #4940 üzenetére
Én kicsit tovább szeretnék ezen a vonalon menni . Utazás előtt tehát mindenképp tájékozódni szeretnék arról, hogy milyen zónába készülünk és ott milyen költségek várnak ránk mobilhasználat esetén ,meg internetet is szeretnék.
Mert ha van partner szerződés a két szolgáltató között akkor az lenne a legjobb mert olcsóbban jönnék ki havonta .[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
honcsi
csendes tag
válasz Zozo0525 #4358 üzenetére
Nekem úgy este 9 óra felé van 15-20%on és powerbankre teszem tölteni vezeték nélkül. Reggelre 100on van. A powerbank meg 3x fel tudja így tölteni. Ez max akkor borul ha hétvége van és többet nyomkodom a telefont. De ha zenét hallgatok - volt, hogy 4 órát - és 20%-ot merültközben. Így használati időben megvolt a 6-7 óra. 😁
-
pcnet
addikt
válasz Zozo0525 #4358 üzenetére
Rosszul emlékeztem, 5V/1.55A. Ez meg is felelne, csak Samsung és az qc szabványt támogatja. Ráírva mondjuk nincs, csak úgy tudom. Gondolom ha nem pd, akkor meg nem fog menni vele az optimalizált töltés. A 27W-os Hamát meg túl hama’ vettem meg, nem is gondoltam az akksi kímélésre. Gondoltam ha a telefon 18W-ot tud, akkor úgyis annyit vesz fel és ha Apple áldását adta a 18W-ra, akkor biztosan nem fogja károsítani az akksit. Aztán rájöttem, hogy mivel kisebb az akksi, így 5W-al is viszonylag gyorsan fel lehet tölteni. Vagy a 10W-os Huawei töltővel. Így visszagondolva butaság volt a Hama töltő, bár a type c úgyis szabvány lesz lassan, így rosszul mégsem jártam vele. 11e ft volt. Apple 5W-os 8e ft lett volna. Na, mindegy, abba fejezem, nem akarok itt siránkozni. 5W qi is elég. Meg még úgy is marad este 20%om, hogy reggel 86-88%al teszem zsebre. De nyugodtabb lennék ha 98-100%al indulnék el vele reggel. Mi Fit app rakoncátlankodott az éjjel akku stat szerint. De %ot nem írt mellé. Megpróbálom éjjel wifi/bt nélkül mit fog produkálni. De mondom, ez se válóok, csak hát nyugodtabb lennék ha reggel fullos akkuval indulnék neki a napnak.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
válasz Zozo0525 #4344 üzenetére
A legkarcsúbb töltőm egy Samsung 5V/1.75A. Végülis az 5W qi is tökéletesen megfelel a szokásaimnak. Este 20-25%kal feldobom rá amíg a gép előtt ülök/filmet nézek stb... 100%kal leteszem este, reggel 85-88%on fogad. Igazából csak ez “zavar”.
twofatcat: Köszi, elolvasom.
-
-
válasz Zozo0525 #4078 üzenetére
Nos hogy milyen a védelme , inkább jobb ha az ember sosem tapasztalja meg .
Képen az SE ,májusban 0 napos kora óta rajta van.
Másik kütyü a legrégebbi , itt próbáltam ki legelőször ,, nem tudom mennyi idős lehet .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
válasz Zozo0525 #4068 üzenetére
Nekem mindig azt mondták felhelyezéstől számítva három óra . Megkérdezhetem hogy melyiket választottad a tokkal kompatibilist vagy nélkülit ?
Többiek, köszönöm a válaszokat .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Zozo0525 #4048 üzenetére
Ha lenne akkor az hirdetésnek minősülne, ami tilos.
Mostanában sajnos lassú, pandémia előtt max 2 hét alatt itt volt, most még vagy másfél hónap...
De ha nem zavar a műanyag fólia üveg helyett, és erre hajlandó vagy 6-8 vagy mennyi ezret rááldozni, akkor tényleg ott az MM. -
-
tboldi
nagyúr
válasz Zozo0525 #3951 üzenetére
De ugye a vezeték nélküliség miatt az energia egy része hővé alakul. Illetve több része, mert vezetéken is van veszteség, de nem annyi.
Van egy Philips Qi töltőm, arra rá is van írva, hogy conversion: up to 75%, vagyis az 5W valójában inkább csak max. 3,75.
[ Szerkesztve ]
-
-
Diokhan
addikt
válasz Zozo0525 #3823 üzenetére
Macerás, időnként meg kell csinálni és nehéz kiszűrni, hogy mi volt már át rakva és mi nem. Szerintem egyszerűbb minden fotót leszedni Google felhobol és iCloudban tárolni ezután és oda szinkronizalni minden, a jövőben készült képet.
-
-
-
Šolaire
veterán
válasz Zozo0525 #3615 üzenetére
Dupla kopp lezár, tripla kopp screenshot. Tiszaújvárosból mentem Böszörménybe, a vicc az hogy nyílegyenes és jó úton haladtam. Ki is kapcsoltam a funkciót a p@csába.
Luck Dragon : kicsit bosszantó volt de már most csak jót mulatok rajta.
twofatcat : rázást még nem próbáltam ki de ezek után nem is fogom.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
-
-
spider80
őstag
válasz Zozo0525 #2909 üzenetére
Igen,átlagban mobilneten 4-5 óra kijelzőidővel számolhatsz reggeltől estig kb. Te tudod most mennyit használod egy nap,és ez elég e. De egy powerbank,és 1 óra alatt tolsz bele 80%-ot.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
col
addikt
válasz Zozo0525 #2734 üzenetére
Benne van a nevében, mit jelent és nem tudnak hívni, így van. Alapvetően a repülőutakra találták ki. Minden működik (BT is), kivéve a GSM és a WIFI rész. Tehát tudsz fényképezni, zenét hallgatni, a telefonodon lévő programokat offline használni. Csak az adó-vevő rész van kikapcsolva, hogy ne zavarja esetlegesen a repülő elektronikai rendszereit.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
kislaci
senior tag
válasz Zozo0525 #2734 üzenetére
A lényege a repülő módnak a repülés. Innen kapta a nevét is, lol. A repülőgépen nem lehet telefonálni, mert bezavarhat a gép rendszerébe. Szóval, ha bekapcsolod a repülőn ezt a módot használhatod tovább a telefont. Egyébként manapság már állítólag nem zavarja meg a műszereket, mostanában nem repültem, nem tudom be kell e még kapcsolni repülésnél.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Zozo0525 #2689 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
lo_jo - úgy értettem az Apple dolgot, hogy i8 alatt konkrétan ment a LED elalvás ugyanezzel Nokia paddal - most meg nem - tehát valamit variáltak vele.
konnektorok rendben vannak.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
pecccccccca
őstag
válasz Zozo0525 #2591 üzenetére
Picit magadra vetted a dolgot. Nem baj. Megesik. Ne érts félre. Tök jó telefon az SE. Ezt senki nem firtatja. Egyszerűen egy szubjektív megjegyzés volt, hogy összhatásra sokkal komfortosabb lenne kisebb kávákkal, nagyobb kijelzővel ebben a méretben.
Elengednem nem kell ezt a telefont, mert nincs. Az aláírásomban levő van. Azért vagyok ebben a topikban a 11 pro max topik helyett, mert itt sokkal jobb emberek vannak mint ott. Szívesebben segítek itt bárkinek mint ott, mivel hardverileg szinte egyezik a két telefon.Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz Zozo0525 #2588 üzenetére
Nem érted.
Maga a telefon jó méret. A kijelző lehetne nagyobb, ha a kávák nem lennének. Ezért írtam, hogy majd az iphone 12, mert az méretre ekkora lesz kávák nélkül 5,4”-os kijelzővel.Az SE-t meg nem a kávák miatt szereted te sem, hanem max. a fizikai méretei miatt, mert elég otromba ma már ez a káva méret.
[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
-
-
pcnet
addikt
válasz Zozo0525 #2384 üzenetére
Gondolom Clearpexre gondol. Nagyon jókat olvastam róla. Öngyógyítós valamilyen szinten, a hajszálkarcok eltünnek róla hő hatására. OnePlus és Samsung topicokban nagyon dícsérik. A kaposvári Media Marktban is fel tudják rakni, rákérdeztem anno, mert gondolkoztam, hogy OnePlus 6omra rakatok, 7500+7500 ft lett volna (elő+hátlapi) így lemondtam róla. 3500ból kijött az elő+hátlapi ScreenKnight. Ha a mostani leesik, lehet teszek vele egy próbát. Helyszínen vágják méretre és rakják fel.
-
pcnet
addikt
válasz Zozo0525 #2293 üzenetére
1,5 órája értem haza Kaposvárról. November 30án megyek legközelebb. De ha időközben mennem kell, lehet dobok egy privátot.
Közben nézek egy yt videót OnePlus 7t vs SE speed test. Hát az SE sokszor pofán veri a OnePlust. Most már 99.99%, hogy tényleg a kaposvári Media Marktban van valami fekete lyuk vagy anomália.
Esetleg ha arra jársz, nem néznél rá az SE-re Te is? Kíváncsi lennék egy tulaj véleményére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest