Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
tehát akkor SE 2020 - I12 mini meg kicsit fentebb.
Ha őszinte akarok lenni, akkor nem érte meg a váltás egyébként... szerintem teljesen jó este az SE 2020 is, fele árért...Úgyhogy aki azon idegeskedne, mert szeretne i12 mini-t de mondjuk nem úgy áll, akkor én azt mondom NE váltson mindenáron ( hűséglekötés 8 évre stb ) , mert ha nem is teljesen, de valahol megbántam utólag, mert nem ér annyival többet az i12 mini ( legalábbis nem reális döntés SE 2020 után.... )
[ Szerkesztve ]
-
BBke
tag
Nem ismerem a gyártót. bár találkoztam már a nevével. Én nem szoktam külföldről rendelni, nálam alap a magyar garancia, és támogatom a magyar cégeket azzal, hogy tőlük vásárolok.
Ez csak egy gondolat volt a részemről, amit leírtam. Természetesen nem ítélek el senkit azért, mert külföldről rendel, de a garancia ügyintézése gondot okozhat.
Remélem jól választottál [link][ Szerkesztve ]
-
BBke
tag
Innen rendelt már valaki? [link]
-
BBke
tag
válasz Luck Dragon #3392 üzenetére
Köszönöm Csak futólag olvastam, mobilról nézegettem. Megnézem laptopon is
-
-
-
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz Luck Dragon #3378 üzenetére
Én is arra gondoltam, de kipróbáltam tok nélkül is, és úgyis megszakadt. Egyébként ilyen tokom van, nem gondolom, hogy ezen nem kéne átsugároznia.
A Livbojról még csak-csak le tudtam olvasni ha hibával leállt, mert ugyan elég szar helyen, de látszik a működésjelző leden a csatlakozó mellett, de a Nordmarke ledje pont a telefon alatt van. Nem is értem, hogy gondolták ezek a Skandinávok! -
-
V-I-D-A
aktív tag
Iphone vezetékes PD töltéséhez pedig ezt: [link]
-
-
-
senior tag
válasz Luck Dragon #3359 üzenetére
Értem.
Nekem ilyen 10W-os Xiaomi töltöm van.
[link]
De úgy látom, ezt pont kifuttatják.[ Szerkesztve ]
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #3355 üzenetére
Nekem a spigen töltőpad van meg amit fentebb linkeltél töltőfej, eddig meg vagyok vele elégedve.
Gyári mail nekem frissül rendesen nem tapasztaltam amit írtál.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Az utolsó mondatodra , de igen én is azt írtam. 7.5w vezeték nélkül, de a gyári töltőfej az csak 5-re képes.
Steeke
Nagy lesz rá az esély hogy a mostani Samsung töltőd az QC szabványú lesz. Így vezetékes töltés esetén nem fogja tudni az SE ezt kihasználni.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Steeke
tag
válasz Luck Dragon #3357 üzenetére
Köszönöm mindenkinek szerintem egy vezetek nélküli töltő biztosan lesz, a töltő fejet meggondolom, az csak jó, ha gyorsabban tolt, az előd Samu gyorstöltős volt.
-
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
senior tag
válasz Luck Dragon #3350 üzenetére
A Xiaomival még kiegészíteném a töltőpadok sorát. Remek, minőségi cucc.
Viszont a drágább ikeással (Nordmärke) nem megy. Állandóan kapcsolgat, miközben iPhone 11-gyel hibátlan. Valószínűleg túl nagy a tekercs benne a kis SE-nek.
Az olcsóbb és sokak által dicsért Livbojt még nem próbáltam.
#3352 Nem 18W-ot tud maximumon? 7,5W a vezetéknélküli.[ Szerkesztve ]
-
Zsolt_72 fórumtárs amit javasolt állítólag tényleg jó, de én ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom. Nem ismerem.
Kicsit magasabb árban ezeket mondanám.
De itt van ez.
Vagy ez és ez.
Plusz egy a végére.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
BBke
tag
válasz Luck Dragon #3352 üzenetére
Vezeték nélküli töltőre mit javasolnál?
-
Gyári igazából azért ,mert a készülék képes 7.5W töltés felvételére, eközben a töltő fej maximum 5W tudd.
De ha mindenféle képen a gyárihoz ragaszkodnál, És nem szálnál el az árral akkor ezt ajánlom, vagy más márkát szeretnél akkor ilyent, lényeg hogy PD szabványú legyen mert az Apple eszközök ezt szeretik a QC- és társaival nem kompatibilis a gyors töltéseknél ha kábel formájában szeretnéd majd a készülékedet tovább tölteni.Apple =PD/Power Delivery
Nem Apple =QC/Qualcomm lapkával szerelt készülékeknél alkalmazott quick charge technológia rövidítése.
Érdemes ezekre figyelni is.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Steeke
tag
válasz Luck Dragon #3350 üzenetére
Köszi! Mi számít rendes töltőnek? A gyári miért nem jó?
-
Üdv köztünk .
Nekem több készüléken is MM van. Nekem bevált .
Trükk annyi hogy fel rakás követően , de majd ott úgy is mondják hogy három órán át nem szabad tapicskolni . Utánna nem lesz baj.Töltő pad esetében : Baseus, Blitzwolf , Spigen , Belkin, márkákat nagyon szereti .
De rendes töltött is tessék vásárolni hozzá ne a telefonhoz kapottat . Inkább a fentebb javasolt márkákból érdemes csemegézni .Más téma :
A gyári e-mail alkalmazás másnál is rossz? Múlt hét pénteken volt utoljára e-mail érkezésem de de Gmail folyamatosan frissül , mi lehet a baj? Újraindítás volt.[ Szerkesztve ]
-
Steeke
tag
Vettem egyet én is, nagyon megtetszett a Red Még jutott a környezetszennyező dobozosból
Visszaolvasgattam, de megkérdezem inkább a szokásost, milyen kijelző védőt ajánlotok? MM-es megéri? Nekem azért a kis gyerekek miatt (is) olykor repülnek dolgok? És elgondolkodtam egy vezetek nélküli töltő padon is, valami jó ár/ érték arányú? -
senior tag
válasz Luck Dragon #3344 üzenetére
Szerintem nem lősz mellé
-
válasz V-I-D-A #3346 üzenetére
Ohh ne már, nem figyeltem át írta a telefon az PC akart lenni ,konyha nyelven polikarbonát
De amúgy nem talált.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz Luck Dragon #3345 üzenetére
Az a "PWR" a bekapcsológomb jelölése. Lásd.: "power"
Gondolom a Tough Armor-t vetted.
[ Szerkesztve ]
-
Túrára szánt védőtokot ma vettem át . Alig várom hogy terepen is bizonyítson .
Spigenre esett megint a választásom .Első benyomás hogy a telefon dundi lett tőle , de ez ezzel jár .
Körben 4-5 mm lett vastagabb . Az anyaga szilikon és erre jön rá egy PWR fantázia névvel ellátott védő “lemez” .
Kijelző és a tok teteje közti különbség a legjobb , olyan jó 3-mm. Olyan mintha süllyesztve lenne a kijelző .Ha haza érek teszek fel róla képet .
-
-
senior tag
válasz Luck Dragon #3341 üzenetére
Semmi komoly probléma nem állt fennt, csak izgatott a " jobb" kamera - zoom stb...Aztán ismételten rájöttem, hogy nem nekem való az állandó állítgatás machinálás, gépészkedni kell a P30 Pro-val azért ha valóban patika képet akar az ember.
Illetve este az Iphone gyorsabban készít képet mint a Huawei, így ezért volt meg a P30Pro 1 hónapigŠolaire: i11 meg a P30 Pro is hatalmas volt nekem, így jött a kis SE aztán a i12 mini
-
-
-
Šolaire
veterán
válasz Luck Dragon #3337 üzenetére
Veled meg teljesen hasonló utat jártam be.
Sokunk álma a régi SE házba egy tele kijelző, csúcs soc. Viszont ennek is örülök, viszonylag kompakt és ami hiányzott eddig azt tudja pl wireless.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
törölt tag
Nekem az nagyon tetszik pl. 2017 tavaszán vett az ember egyet 160K, három évig használja, 2020 nyarán, őszén is el lehet passzolni 45-50-ért jó állapotút. (10K akcióban cserélt akkusat) 120-130K-ból 3 év elégedett, gyártó által támogatott használattal, jobb iOS appokkal, évi 40K költségből. Én ezért szoktam mondani számomra a 80 ezres Xiaomi Android lenne a nagyon drága telefon, hiába a papíron jobb specifikáció, ha felhasználói élményben ár/érték arányban nekem nem éri meg. Én is azt tervezem SE 2020-ról majd ugrom a minire, amikor majd lejjebb megy az ára vagy a Telekom dob egy jó ajánlatot.
[ Szerkesztve ]
-
Steeke
tag
Sziasztok! Jött valaki esetleg Samsung S8ról? Ahhoz képest milyen? Gondolok itt arra, hogy fotós képességek, kisebb kijelző méret, üzemidő?
-
Ádám16
addikt
válasz Šolaire #3332 üzenetére
37ért adtam el tavaly nyáron egy kifogástalan Space Grey SE-t. Életem telefonja volt, imádtam, és rohadtul bánom, hogy eladtam. Kb. most is annyiba mennek. Egyedül a kijelző minősége, pontosabban a gyenge fekete színe zavart, es az, hogy két telefont kellett hurcolni magammal a munkám miatt.
Letettem a kompakt csúcs-OLED iPhoneról, jött egy Mate 20 Pro DS.
Ezzel pedig egy baj van: nagy, és Android.Amint kicsit esik az ára, jönni fog egy fehér/kék 12 mini :) És egyébként igen, a RED árnyalata nagyon szar lett, pedig tutira azt vettem volna.
-
Šolaire
veterán
válasz Valaki87 #3331 üzenetére
Nekem a legszebb telefon a régi SE space grey színben. Nekem ez az év katasztrófa, úgy voltam vele legalább ennyi jó legyen benne és olyat veszek ami nekem tetszik.(red)
Persze párom is kapott telefont fehéret nehogy szó érje a hát elejét.
Anno nagyon megbántam hogy eladtam az SE -t válltottam droidra alig vártam hogy visszatérjek.“Praise The Sun” \[T]/
-
senior tag
válasz Šolaire #3328 üzenetére
Sok mindenkivel kitolt sajnos ez a korona, igen.... Undorító ez a 2020, legendák (Maradona) magyar énekesek (Balázs Fecó, Omega tagjai ) sorra halnak meg....Hányinger egy év...
Telefonnál maradva, barátnőmnek red i11 van, szép szín nagyon
Nekem az i12 mini fehér, a kis Se-m fekete volt.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Šolaire #3326 üzenetére
Én szerettem az SE-t, legreálisabb döntés Iphone-ok közül...Csak azért cseréltem mert anyagilag most megtehettem...semmi másért...kisebb oké, 2 kamera... ennyi... a gyorsaság stb szerintem elenyésző a való életben, nem papír szerint mondom...ha nem lett volna most egy kis "felesleges" pénzem akkor nem cserélek,és nem fakadtam volna sírva, hogy SE-t kell használnom!
-
-
őstag
válasz Luck Dragon #3322 üzenetére
Hogy friss az app, most frissült
-
válasz VMatteo #3317 üzenetére
Most az MM-ben akciós . Gondolom későbbiekben is lesz akció .
Az I11 is nagyon csábító árat kapott . De nem szabad engednem a kísértésnek .Más:
Lenne egy láma kérdésem az ikonok nevénél balra van egy kék pötty , az mi a manó?[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
Ha minden jól megy és este 20:00 előtt még lesz időm, akkor tudok hozni egy kis összehasonlítást SE 2020 vs i12 Mini kamera...Jelenleg megvan még a kis SE-m, de már átköltöztem a 12 mini-be ( fotós topicba fogom feltenni a képeket )
Lehet még asszonypajti 11-esét is bevetem, és akkor 3 telefon lesz összehsonlítva.Gondoltam írok, ha esetleg valakit érdekel egy real-teszt kézből esti képek
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
válasz Luck Dragon #3316 üzenetére
Erősen gondolkodom, ez elég jó akciónak tűnik, nemtudom a közeljövőben lesz-e olcsóbb jelentősen...
Tisztelet a Gépésznek!
-
-
-
VMatteo
őstag
válasz Tibee86 #3312 üzenetére
Ez a 150 otthoni Mediában elég korrekt árnak tűnik, nemtudom a kövi félévben lesz-e jelentősen olcsóbb. Anno a régi SE-mel kegyetlenül benéztem. Megvettem 160ért Istyleban a 16gigásat, erre pár hónap múlva a 32 gigás került annyiba, megint 1-2 hónap, és a 32 gigás lett olcsóbb D
[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Van itt esetleg előforduló típushiba? Pl a régi SE-m 2-3x cserélték garanciában felvállt kijelző miatt. Kicsit sárgult a kijelző széle, valamint az akksija is eléggé amortizálódott.
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz zsinnyegtet #3307 üzenetére
Hasnzált telót nem akarok venni, ha van új alig drágábban. Haveromnak azthiszem P10-e van, mondjuk éjszaka olyan képet csinált az Angyalvárról, hogy leesett az állam. Akkor kamerában van drasztikus előrelépés?D:
Tisztelet a Gépésznek!
-
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz VMatteo #3306 üzenetére
Akkor sorban...
-itthon most pl. tele az apró SE-vel 140-ért. Ezek mind az Emag-ról vannak mert ott volt BF akció. 2 év rendes garival.
-a régi SE (nekem is volt imádtam) illetve a mostani között elég nagy különbség van.
-az a "Huawei P valami" azért nem mindegy, hogy egy P Smart vagy egy P20 / 30 ProA rock and roll az nem egy tánc...
-
VMatteo
őstag
válasz zsinnyegtet #3305 üzenetére
Mondjuk ahogy nézem itt 145e Ft körül jön ki, otthon meg 160 most akcióban, és biztos a 2 év gari/jótállás. Kamerája érezhetően jobb képeket készít, mint a régi SE-é? Egyre többet utazgatok, meg látok érdekes dolgokat, a régi SE szerintem szép képeket készít, de haverom Huawei P valamennyije azért mégszebbeket. Szóval kamera váltanék, tud annyival többet?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Ha németországi Mediamarktban vásárolok ilyen telefont, arra otthon 1 év garanciát tudok érvényesíteni, igaz?
Tisztelet a Gépésznek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Idő előtt kiderült, hogy készül egy új Terminator játék
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Prime Video
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gmail
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest