Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo0525
őstag
válasz Sundesz #3228 üzenetére
Szia. En nagy xiaomi fan voltam, 6-7 tipus megfordult a kezeim kozott aztan rajottem ez felesleges mindig cserélgetni( es nem is gazdasagos) idegesito hogy 1-2 evig van tamogatas a xiaomikra.... ezert kerestem egy hosszu idore tamogatott keszuleket ide jutottam az átszokás nem volt nehéz. Szerintem 1-2 hét alatt megtanultam a lenyeget.
-
válasz Sundesz #3228 üzenetére
"ilyen kicsi kijelzőre, ráadásul alacsonyabb felbontású és nem amoled."
De gondolom vásárlás előtt ennek tudatában voltál.
"Jelenleg úgy érzem még nem leszünk barátok. Nektek könnyen ment az átállás, mennyi idő után szoktátok meg Android után?"
Csatlakozom az előttem szólókhoz , magam is könnyedén álltam át, bár nekem annyiból volt szerencsém vagy még van is , volt egy SE 2016-om , plusz most is van egy Xiaomi készülékem ,amivel egyidejűleg napi renden vagyok droid fronton is.
Tessék a készülékben nem a droidos beidegződést keresni, itt más utak vannak kitaposva kell egy kis idő amire az ember rájön az ökoszisztémára. Én azt mondom neked türelem rózsát terem, ha végén még sem jön be akkor érdemes olyan Iphonera cserélni ami közelebb áll a fentebb írt megszokott specifikációidnak.
vagy ugye visszatérni robotra.
Jómagam kimondottan a mérete és tudása miatt választottam. De nem is olyan rég kifejtettem a miértjét.Šolaire & MurdR +1
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest