Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Runner_fxr #1160 üzenetére
Milyen droidról cseréltél?
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #1098 üzenetére
Mi volt a gyàri baja?
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #1075 üzenetére
MTK?
Ez sajnos csak a te butasàgod eredménye, mert nem csinàltàl BIZTONSÀGI MENTÉST. Ilyen esetben ez KÖTELEZŐ. (Tudom mert én is jàrtam màr így a T6S-sel)
-
Wesder
titán
Iphone tulajok is ugyan azt szajkózzàk, úgyhogy ti is elég unalmasak vagytok néha... Sokan nem képesek megérteni hogy minkét rendszer "smooth" kivéve a Tàcsvizes droidot
-
Wesder
titán
válasz
aprokaroka87 #561 üzenetére
Vettem a poént
Nekem is van itthon egy Alcatel. Mp3-nak tökéletes, és még hívni is lehet vele meg facebookozni
-
Wesder
titán
Egyik OS sem jobb mint a màsik, aki nem ért velem egyet az győzzön meg, de a bullshitet hagyjuk ki belőle. Köszönöm.
-
Wesder
titán
Mint mondtam semmi bajom az Iphon-nal, mert àrban ugyan ott van egy High end droid is, meg a felhasznàlói élmény sem tér ek, csak minimàlisan, mert a két OS hasznàlati módja különbözik. Mindenki hasznàljon azt amit szeretne.
-
Wesder
titán
Ha lenne Iphone-ban SDcard foglalat, biztos csinàlna hozzà a cég egy szupergyors ICard-ot
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
válasz
B-L-A-C-K #237 üzenetére
"Az Apple fórumán, a független Redditen és a MacRumors híroldalon is tucatjával olvasni azokat a felhasználói panaszokat, amelyek szerint a készülékek minden látható indok nélkül kikapcsolnak, visszakapcsolni pedig nem a szokásos módon lehet őket, hanem a bekapcsoló és a home gomb 10 másodperces, együttes lenyomásával, ami egyúttal a készülék gyári visszaállítását is jelenti.
A MacRumorshoz érkezett jelzések alapján a legnagyobb arányban az egy hete piacra került új iPhone-okon jön elő a probléma, de néhány korábbi modell is érintett. A hiba előfordulása szoftververziónként is változik: van olyan, aki az iOS 9.0.0 verzióját használva találkozott a gonddal, de legtöbben az újabb, 9.0.1, 9.0.2 és csak az egyelőre csak néhányak által próbálgatott 9.1 verzió bétájánál jelezték a problémát.
A The Telegraph azt írja: az érintettek közül többen azt is tapasztalják, hogy a visszakapcsoláskor az ujjlenyomat-olvasóként is funkcionáló home gomb szokatlan melegedésbe kezd.
A hibát előidéző ok egyelőre egyértelmű, vannak, akiknél használat közben kapcsol ki a készülék, másoknál viszont akkor, amikor nem is érnek hozzá, készenléti állapotban. Azt sem lehet tudni, hogy a jelenség mennyire általános, illetve a kiváltó ok ismeretlensége miatt az is kérdéses, hogy csak bizonyos felhasználóknál üt be a jelenség, vagy idővel mindenhol előfordulhat." -
Wesder
titán
válasz
balazs_pro #229 üzenetére
A BT ma màr inkàbb Joy, Keyboard, egér csatlakozàsàra meg hangszórók csatlakozàsàra jó.
-
Wesder
titán
Nem fikàzom az Almàt. Mindkét rendszer smooth. Az màs tészta hogy Droid alatt van vas, de àrban meg ugyan ott van a High End széria. Egy 89$-os THL-t nyúzok mert erre tellett, de 5.0 alatt nem fagy, nem akad, szóval mindenhol van kivétel. Am ma olvastam hogy az Iphone-ok a 9.0.2 alatt random kikapcsolnak, és hard resettel lehet visszakapcsolni. Ez mennyire igaz? Legyen màr egy jó kérdés is, ne csak vita.
-
Wesder
titán
válasz
r3dsnake #197 üzenetére
Védheted az Apple-t de a felhasznàlói élmény mostmàr nem tér el, csak nagyon minimàlisan, vagy sememnyire sem és csak ez szàmít. (A "tàcsviz" szar ezt tudjuk nem kell vele példàlozni) Ekkor meg màr tök8 hogy 2/10 mag, vagy 2/6GB RAM ugyan azért az àrért vagy kicsit olcsóbban.
-
Wesder
titán
Két oldala van a dolognak. 1. "Csúcs optimalizàciò" és kevés vas 300-kért, vagy pedig optimalizàlt Android és erős vas (nem Samu :p) 150-300k-ig. Hiàba vitatkoztok, mert a két dolog kompenzàlja egymàst, és nem jàr rosszul a felhasznàlò egyikkel sem.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
válasz
Oppenheimer #113 üzenetére
Ez így màs tészta
-
Wesder
titán
Mert a Samu meg a többi barom majmolja tök feleslegesen...
-
Wesder
titán
Reméljük ma nem csak cicaharc lesz,hanem észérveket is olvashatunk majd
-
Wesder
titán
Jujj mi lesz itt ma
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.