Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Noukoum #20790 üzenetére
Azt nem tudom megmondani, hogy másnak megéri-e. Nekem nagyon bevált. Azért választottam, mert kifutó modellként megfizethető áron volt a Telekomnál. Ez az első iOS rendszerű telefonom és ismerkedéshez pont jónak találtam.
Kompakt, nagyon igényesen összeszerelt, jól is néz ki. Amire nekem kell (telefon, SMS, mail, navigáció és zene, böngészés) arra számomra tökéletes. Talán az akku kevés kicsit. De nem vészesen.
Támogatás területén is jól áll.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egér probléma
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Xbox One S macerálás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA