Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek, vagy tudja valaki esetleg, hogy hogyan keressem azt a fajta sima (tehát nem flipes), szilikon tokot, amelyiknek a hátulján van egy kis zseb a bankkártyának? Ha már a telefonos fizetést nem engedi Apple, ilyen formában "kijátszható" lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Tdavid1994
tag
Hallottam már olyat hogy ha majd kijön az ios11 akkor azt nem célszerű telepíteni 6sre ez mennyire igaz?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tdavid1994 #16904 üzenetére
Szerintem hülyeség.
-
univerzita
addikt
válasz Gaberiellb #16887 üzenetére
Ha Windows van a PC-n akkor tedd fel a iCloud for Windows aplikációt pc-re,ezzel könnyen lehet. Vagy pc -re a 3uTools aplikáció és ezzel,képeket,filmeket,zenéket,csengőhangot lehet.
-
Zsolaf
addikt
Szerinted kiadnák ha nem lenne érdemes felrakni? Mindig ezt mondják a régebbi típusokra, de a 6s nem olyan régi még.
-
tylerddd
veterán
Én kivárok majd pár napot, hetet, h másoknak hogy válik vagy nem válik be, de szerintem nem lesz semmi gond vele. Illetve teljes újrahúzással megy majd fel, nem ráfrissítek a 10-re.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz Tdavid1994 #16911 üzenetére
Rákötöd gépre és iTunes-ban kérsz egy iPhone visszaállítása... lehetőséget. Ilyenkor letölti először a teljes szoftvert (a majdani iOS11-et) és gyakorlatilag gyári állapotba állítja a készüléket, de már az iOS11 lesz rajta. Kb. mintha újratelepítetted volna a Windows-t.
Innentől pedig van az, h a javasoltak szerint új készülékként állítod be és manuálisan újratelepítesz mindent VAGY felhőből visszaállítod a korábbi mentésed. Ezzel kapcsolatban eltérnek a vélemények, de egy évben 1x érdemes egy fél délutánt rászánni és megcsinálni. A későbbi frissítéseket én már simán OTA csinálom, tehát letölti a teló és ráfrissíti a korábbi verzióra.
A mobilcsomag esetén meg szerintem neked kellene utánanézni, h milyen lehetőségek vannak Telenornál és másutt, te tudod, h meddig ér a takaród és milyen csomag fér bele. A végén mindenképp a szolgáltató jár jól
-
FIREBLADE78
addikt
válasz tylerddd #16912 üzenetére
Nekem régi mentésem van amiben még a régi faszbuk appok vannak, csak még nem volt kedvem megcsinálni. Majd ha kijön. Ha új szifonként állítod be,akkor nem csökken a későbbi tulajdonosok számának lehetősége? Ugye van ez a szám aminél több ember nem használhatja. Vagy ez iCloudhoz kötött?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
tylerddd
veterán
válasz FIREBLADE78 #16914 üzenetére
Nem, nincs köze hozzá az új készülékként történő beállításnak.
Amire te gondolsz, h egy készüléken 3 iCloud fiók hozható létre. Legalábbis régebben volt ilyen, nem tudom, most mi a helyzet.
-
norbi2010
őstag
válasz FIREBLADE78 #16916 üzenetére
Nem ezt írta, létrehozni lehet csak hármat, bejelentkezni akármennyivel lehet.
-
tylerddd
veterán
Ma feldobtam a telefonra a Nillkin 3d cp+max üveget. Nagyon igényes pakk, minden van benne a felhelyezéshez. A szélei valóban nagyon szépen le vannak kerekítve, ha végighúzom rajta az ujjam, nem vág, nem érzem "élnek". Remélem nem válik majd fel, nem reped/pattan le és hosszú ideig rajta lesz. Júli. 21-én rendeltem ebay-ről és tegnap jött meg, az is elég jó szerintem.
-
tylerddd
veterán
válasz B-L-A-C-K #16920 üzenetére
Ha a szélére gondolsz, akkor igen. Én már régóta mondom, h ezekre fizikai képtelenség olyan üveget csinálni, ami "ráhajol" a kijelző szélére. Az ennek a lényege szerintem, h az üveg éle nagyon szépen le van kerekítve és nem "vágja" az ujjat, kinézetre is esztétikusabb. A képek, rajzok, amik keringenek a neten (eladók/üzletek/gyártók képei), szerintem gyakran megtévesztőek, mert úgy mutatják, mintha rákerekedne a készülék üvegére.
Eddig a Nuglas üveg jött be leginkább, amit itt aprón vettem, de annak a széle sem volt ilyen precíz. Ugyanakkor az a tag, akitől azt vettem, azóta árul már 3D szélűt is, nem tudom, az milyen lehet?!
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz tylerddd #16919 üzenetére
Az enyémen több mint 2 hónapja már fent van, előtte olyanok voltak amiknek csak a kijelző része volt üveg, de többet más milyet nem veszek, ez szinte minden szempontból hibátlan. A hangszóró felett az érzékelőknél hamar poros lesz, de a kameránál szerencsére egy darab sincs.
Van egy sejtésem, hogy az iglass és hasonló 10 ezres fóliák is ugyanezek, csak a jó magyar piachoz van szabva az áruk.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
https://www.ebay.com/itm/152085358196
Ez az? Sorry telon vok.Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
tylerddd
veterán
-
őstag
Mai nap Nillkin Ap+ helyett felkerült a CP+ és helyreállt a rend. Esmét jól néz ki a telefon, olyan iPhonos lett újra.
Közben megfejtettem, mitől is éz ki szarul az AP verzió:
Csak az aktív kijelző felett van üveg, a többi műanyag. Hiába illeszkedik pontosan a széleken, egyszerűen nem szép, illtve kb 2 hét alatt a műanyag rész karcos is lett. Ez a típus egyszerűen nem méltó a Nillkin névhez. -
tylerddd
veterán
válasz Peterzon94 #16928 üzenetére
Olcsóbb elsősorban. Mivel iGlass-om nem volt, így nem tudom jobb-e vagy rosszabb, de gyanítom, h olyan simán van. A korábbi üvegeimből kiindulva (i5s-en és i6s-en is) az 1500 forintos ebay-es is volt olyan, mint a 6k-s OTAO, ami két hét alatt le is pattant ráadásul :/ i6 óta viszont sajnos nehezebb rá venni üveget (i5s-en patentül állt mind) a dizájn miatt. Mint említettem, nekem a teljes keretesek közül az itt vásárolt Nuglas és ez a Nillkin, ami legjobban áll rajta és korrekt a minősége. Ezeket merném biztosan ajánlani.
Lehet persze olcsóbban teljes keretes jófélét is rendelni, de azok nem 3D-s lekerekítettek, azoknak "vág" az éle. Illetve tapasztalatból mondom, h hiába vannak már 0,1-es vastagságúak, azok nagyon könnyen elpattannak egyszerű használat közben is. Min. 0,2-es vastagságút ajánlok. Ez a Nillkin szerintem 0,33, de teljesen szokható, h mélyebben lesz kicsit a home gomb.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ha új icloud accountot akarok létrehozni, akkor a kontaktokat hogy érdemes kimenteni? Más nem kell csak a kontaktok.
Fully electric lifestyle!
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Rokonék adtak egy iPhone 6s -t, amin sokszor elrontották (kisgyerek) a pint, és le lett tiltva az iPhone. A hozzá tartozó apple id és jelszó megvan, de azt a telefon már nem kéri, csak azt, hogy csatlakoztassam az itunes -hoz.
Ezt megtettem, az itune egy e8000015 hibát dobott.
Gondoltam jól van, akkor recovery -ből az adatok megtartásával újrarakom.
Csakhogy 14 -es hibával 3x próbálkozva is elszáll.Mit csináljak?
De nem szeretek iPhone okkal foglalkozni, rohadt problémásak
Szerk.: Na, végre csak felrakta, csak törölt mindent adatott. Fantasztikus. Éljen az apple
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Ufff
senior tag
válasz anorche1 #16940 üzenetére
Azért mert nem tudja/elfelejti valaki a jelkódot, nem az Apple a hülye!
Másrészt az a hülye Apple kitalálta a biztonsági mentést, így az egész telefon tartalmát vissza tudod tenni, hisz ismered az AppleID-t és a hozzá tartozó jelszót.
Hülye Apple, mi?"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Monyos
aktív tag
Ha a gyári Mail appból szeretnék e-mailt írni, akkor tényleg ennyire problémás egy "Melléklet" csatolása vagy csak én nem találtam meg még a megfelelő opciót?
Jelen esetben egy PDF fájl akartam csatolni egy válasz üzenetben, de ha rányomok a Melléklet beszúrása lehetőségre, akkor a Google Drive felülete jön be rögtön, pedig én magáról a készülékről szeretném kiválasztani az elküldendő fájlt, az iBooksból. (Ez egy netről letöltött PDF)Az egyértelmű számomra is, hogy közvetlenül az iBooksból Megosztással megnyitható a Mail app, de az egy teljesen új, üres e-mailt hoz létre...
Vagyis a kérdésem, miért csak a Google Driveból van lehetőség csatolni fájlt a Mail appból kezdeményezve?
Ha ennyire buta, ki mit használ e-mailekhez?[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Félreértettél.
A bajom az, hogy megkértem az itunes -t, hogy ne törölje a felhasználói adatokat. Erre ő mit csinált? Törölte őket.És nem, semmilyen tartalmat nem lehett vissza állítani, mert a telefon nem készített egyetlenegy darab mentést sem.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
tylerddd
veterán
válasz anorche1 #16948 üzenetére
Nem tudom mit értesz "recovery -ből az adatok megtartásával újrarakom" alatt, de véleményem szerint ha újrahúzod a szoftvert, az minden esetben teljes törléssel jár. Soha nem láttam még ilyen lehetőséget, h a felhasználói adatokat megtartja a készülék újrahúzáskor. Inkább azt írja, h totál törli a teljes készüléket, ott pedig csak a folytatásra kérdez rá és igen vagy nem a lehetőség.
Az nem az Apple hibája, h a tulaj nem állította be a biztonsági mentést vagy te nem csináltál manuálisan mondjuk a gépre. Én a harmadik iPhone-t használom 2012 óta + volt már 2 iPad-em is, mindegyiknél ment az iCloud mentés ill. szoftverezés előtt mindig lövök egy teljes mentést PC-re.
Aztán lehet valamit félreértek az esettel kapcsolatban ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest