Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz
tibi970307 #17807 üzenetére
Az jó, mert asszem arra is van JB, úgyh oda-vissza tudsz váltogatni, he netán nagyon kell vmi app, ami minimum 8-ast kér.
-
tonyqa23
senior tag
Jót tett az akksinak ez a 9.1. 16 órája vettem le töltőről, ebből 4 óra 46 percet csak Facebook és Safari ment mobilnettel. Most van 24%-on.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
tibi970307 #16277 üzenetére
Még most töltsd le az újabb rendszerrel, hogy a megvásároltak közt legyen, és akkor fog majd a 6-oson régebbi verziót felajánlani.
-
tonyqa23
senior tag
Ez a 9.1 beta nagyon jonak tunik 4s-en. Eddig nalam jobb, mint a 8.4-8.4.1. Nincs annyi laggolas es gyorsabban indulnak az alkalmazasok szemmel lathatoan. Es az akksi is jobban birja.
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
Zseblámpa funkció nem volt még a 6.1.3-ban annó? Ma hirtelen kellett volna, aztán eszembe jutott, hogy az a felfelé gördülő izében volt.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
fepa96 #15075 üzenetére
Ahogy olvastam sok hozzászólást, sokféle hibával nem sikerült JB-zni. Nálam pl azért sikerült, mert a PC-ben az egy magos processzort kicseréltem 2 magosra, és rögtön fel is ment. Semmi mást nem csináltam. Repülőgép módba rakásról még a youtube-os videókban sem hallottam...
-
tonyqa23
senior tag
válasz
aaadicsek #15012 üzenetére
Igen, aminek van régebbi verziója, az fel is ment, de a twitternél konkrétan csak azt írja, h 7-es vagy újabb kell. De nem hiszem el, h nincs neki régebbi, hiszen twitter már volt akkor is, mikor a 6-os ios. Vagy nem?
(#15010) mukibuci
Ami nekem kell, pl majdnem minden megy..
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
Üdv!
Ezen a 6.1.3-ason hogy lehet a wifit kapcsolni gyorsabban, mint a beállításokba lépkedni?
Twitter alkalmazást valahogy kívülről felrakni lehet? A 7-es ios-t követeli appstoreból.
Akku %-os kijelzést hol találok, ha van?
Köszi!
Nagyon fain ez a 6-os, meg nem lehetne akasztani,ha akarnám se... -
tonyqa23
senior tag
válasz
bododani #14982 üzenetére
Fel is tettem mindent felhőbe, ami kell, ha újra akarom ragni. De még mindig nem értem, h a szgépre az openssl minek kell, mert mintha nem is használtam volna. Másik kérdésem, hogy mikor parancssort nyitottam, egy kis ablakban jött elő, de olyan pici betűkkel, h alig tudtam kivenni, h DONE a végén. Ezt hogy lehet nagyítani kicsit?
-
tonyqa23
senior tag
Kössz a segítséget, sikerült nekem is.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Diokhan #14973 üzenetére
Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot. Ezt írja a cyberduck. Ilyenkor mi van?OK, sikerült, nem sftp-t választottam, az volt a bibi. Szóval a 2 fájlt hová másoljam, melyik könyvtárba? Ja és hogy?
Ilyen behúzással, mint régen a windows intézőben?
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
Meg a másik, h teljesen újra tettem DFU-ban a 8.4-et és JB után semmit nem hajlandó letölteni appstoreból.
-
tonyqa23
senior tag
Valakinek sikerült úgy, h nem laptopról, hanem a gép a routerbe van kötve? Mert akkor megpróbálnám én is.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
pantomimes #14873 üzenetére
Nekem volt fent a 9 béta, de sokkal rosszabb eddig, mint a 8.3.
-
tonyqa23
senior tag
Ha már anomáliáknál tartunk, nekem a főoldalak lapozása közben gyorsan egymás után három ikon villant, mintha valami szellem nyomogatta volna őket, de semelyik nem nyílt meg, simán lehetett lapozni tovább.
-
-
tonyqa23
senior tag
Én 8.1.2-vel kezdtem, aztán 8.1.3, tehát a 7-esről fogalmam sincs, de a 8.2, azt tuti, h sokkal gyorsabban behozza az appokat, mint az előzőek. Nemtom ez a dupla home gombos akadásos dolog miért van, de van olyan,h sok alkalmazás van megnyitva és mégsem akad, van, h csak egy és laggol, mint a sz@r.
(#14202) nylontacsko
Ha van rajta JB és kitettél vmi időjárás widgetet, akkor tuti az lesz. Ha nem, akkor is vmi tuti beragadt és pörgeti a proccot.
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz
_Mario_ #14174 üzenetére
Na, sikerült nekem is, de így elsőre laggosabb, mint a 8.2. Lapozásnál is, meg mikor dupla home gombal kilépek az alkalmazásból, az is simább animációval ment, mint ebben a beta-ban. Az normális, h minden megmaradt a telón? Azt hittem totál újrarakja a rendszert, mint mikor visszaállítunk.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
bododani #14132 üzenetére
Pont ilyen videókat nem szabad mutatni!
Én a 812 után örültem a 8.2-nek, mint majom a farkának, h mennyivel gyorsabb... aztán pont a mai napon kolléga 5s-ével összehasonlítottuk. Hááát...Inkább nem kellett volna és akkor maradtam volna boldogabb, h milyen kis gyors még a 4s-em.
-
tonyqa23
senior tag
Mi nem kapjuk meg a 8.2-t?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
urbanjozsi #13810 üzenetére
Nem raktam meg fel sose foliat, elöször pontatlan lett, aztan leszedtem felreraktam es elfelejtettem, h melyik a tapados oldala es összefogdostam. A masodik mar aranylag jo. Olyan fainul csuszik rajta az ember ujja. Meg szepen fenylik, mintha most bontottam vna ki a dobozbol.
-
tonyqa23
senior tag
Ezt vettem ki fél órája a postaládából, még jó, h 2-t vettem, sejtettem, h életem első fóliázása egy selejtel fog kezdődni.
Sokkal jobb érzésre, mint a sima. -
tonyqa23
senior tag
Üdv mki!
Ha JB van fent a telón, akkor hogy tudok frissíteni 8.1.3-ra? Előtte valahogy el kell távolítani a JB-t? Ha igen, hogyan? -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Ma processzort cseréltem a gépben, egy 3,2 Ghz-es P4-est cseréltem egy Core 2 Duo-ra. Gondoltam kipróbálom ezzel is a JB-t. Hát pillanatok alatt megcsinálta. Eddig meg mindig megállt 30%-on. Most az a kérdésem, hogy nem gond-e, hogy nem rögtön egy gyári visszaállítás után csináltam? Mert már jópár alkalmazást felraktam előtte, nem gondoltam, hogy most sikerülni fog a JB. -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok! Mi az a spotlight keresés?
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
-
tonyqa23
senior tag
Ti hogy a jó b.dös, t.tves, q.va é.etbe tudtátok JB-zni a 4s-t?????? Földhöz b.szom már....
-
tonyqa23
senior tag
Nem hiszem el, h nincs olyan 4s tulaj, aki JB-te a 8.1.2 verziót...
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan, akinek a 4s-én 8.1.2 van és jailbreakelte? -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki JB-elés közben olyannal, hogy 30%-on megáll a folyamat? Ha valaki járt már így, legyen szives leírni, h mi volt a megoldás.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)