- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarlaxle
senior tag
Tehát az a konklúzió ha az embernek van egy olyan videókártyája ami annyiba vagy többe kerül mint egy egész konzol akkor "szétrugja a seggét". Irónikus kissé. Nem véletlen azt hiszem a játékeladások eloszlása toronymagasan a konzolosok javára.
[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
Hát ha jól emlékszem, a Dirt2-nél is ment a reklámszöveg hogy késni fog a konzolokhoz képest a megjelenés, de no problem, cserébe kapnak DX11 támogatást és szuper új eddig nem látott effekteket.
Aztán kijött az összehasonlító video+plusz képek, és minden konzolos röhögött a látottakon...ami gyakorlatilag ugyanaz volt.
Real eyes realize real lies!
-
Findzs
addikt
na már megint itt a rizsa a szép grafikáról
valahogy nem bír meghatni milyen lesz a grafika felőlem dx 9 -es is lehet
rágyúrtak a grafra, a sztori meg a játékélmény meg lehet nulla lesz és egy hamar el fog tűnni a süllyesztőbe ez a játék (mint pl.: a far cry 2, bár ez csak személyes vélemény)
azt írják pl: hogy az új technika nélkül nem tudták volna megvalósítani az alien látását
ebben az az érdekes, hogy ezelőtt x ével megjelent avp -ben akkor miért sikerült nekik ?én eleve gyanakvó vagyok és sajnos nem ok nélkül mert több mint 10 éve játszom a különböző nagynevű játékkészítők játékaival akik mindig megjelenés előtt fűt fát beígértek ami a játékokban még hírből sem volt benne
csak gyorsan 2 példát hagy említsek: uneal awekening: a fejlesztők azt igérték hogy új szintre emelik a játékok világát a környezetre reagáló fegyverekkel ami abban mutatkozott volna meg, hogy a kilőtt rakéta a víz fölött elhaladva fodrozta volna a vizet és a főszálakat mozgatta volna amint fölöttük elhalad
másik a far cry 1 amiben hasonlót ígértek miszerint a fegyvereinket használhatjuk majd pl. fedezékek létrehozásához is olyan módon hogy a kézigránátok krátert hoznak létre a földben és azt fedezékként használva fogunk tudni előre jutni a pályákonhát ezekből a végleges játékokból semmi nem lett és azóta eltelt 5-6 év és még mindig nincsenek ilyen 5- éves ötletek megjelenítve a játékokban
azóta nekem mondhatnak akármit hiszem ha látomfélre ne értsetek én szeretném ha minden tekintetében jó játékot kapnánk csak éppen nálam a látványvilág nem az elsődleges szempont
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
alien_
őstag
válasz LackoMester #39 üzenetére
Ez a baj Nekem is megfordult a fejemben, hogy inkább felhúzom a procim 4Ghz-re, +2gb ram + egy HD5850, de inkább vettem ennek az árnak a feléből egy Xbox 360 Elite -et, amivel a következő 3 évben garantáltan minden menni fog, ahogy kell.
Swarm is coming.
-
RSZPMN
csendes tag
Szerintem nagyon jó game lesz... De szerintem tök mindegy milyen csillivilli Dx11-es grafika lesz, ha időd nem lesz körbenézni a tájat, kidolgozottságot szemlélni mert éppen 10db alien rohan feléd....vagy egy predator hangjának kerregése hasít bele a füledbe hátulról..
[ Szerkesztve ]
-
zozoo83
tag
Nincs itt semmi féle probléma, mire kézhez kapjuk a játékot, tuti lesz elérhető áron dx11-es kari amit sokan meg tudnak fizetni, jelenleg a legolcsóbbak 35-40 között vannak, még az se a legvészesebb. 3 hónap alatt meg tuti lemegy az ára, főleg hogy az NV is kidobja a kártyáit, és lehet hogy árcsökkentésre kényszeriti az ati-t (bár ez elképzelhetetlen, amilyen drágák szoktak lenni az NV-k)
A játék nagyon igéretesnek hangzik, nagyon jó lesz a hangulata is, tiszta para lesz a sötétbe ugrálva várni hogy lecsapjanak az ALIEN-ek Biztos mindenhol jó sötét lesz, persze a kis xenomorph-ok, tisztán látnak a sötétbe Állat lesz!!!
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Dehogynem. Remélhetőleg tényleg lesz is mögötte valami.
Mondjuk nem tudom mennyire dobja fel az embereket az, hogy egy komoly DX11-es kártyával odabasz a látványvilág, ha ahhoz ki kell csengetni a kártyára 100k pénzt.
Bár azt sem hiszem, hogy a konzolosok letargiába esnének amikor nekik jó esetben 2-3 éve csak annyi a gondjuk, hogy eldöntsék milyen játékot vesznek a gépükhöz.
-
No-kia
addikt
nem ez az utólsó directx? miért beszél 12 ről is?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
vPhis
tag
válasz TazLeacher #32 üzenetére
ki kell dobni!
eddig sose dobtad ki? -
BaLee
addikt
Nyálcsorgatás helyett én inkább csak mosolyogni fogok azokon, akik egy-két csillivilli effektért megveszi az új DX11-es kártyákat meg akkor már egy új alaplapot, új procit stb, mindezt egyetlen játék miatt.
Én kitartok amellett, hogy ez csak reklámduma, nem nagyon fognak PC-s játékfejlesztésbe plusz energiát ölni (ha ők mégis akkor más nem nagyon) ha a PC-s eladások a konzolos eladások tizedét sem érik el, mert sokan a játékok árát inkább hw-re költik, a játékot meg letöltik valahonnan.
-
Vistaboy
veterán
válasz bishoplogan #27 üzenetére
A cím a forrás cím fordítása. Annyi maradt ki a végéből, hogy: "...legalábbis technológiailag." Így már túl hosszú lenne.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz bishoplogan #27 üzenetére
kétszer ment el.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
bishoplogan
senior tag
Kicsit a cím konzol gyűlölő
-
alien_
őstag
-
BaLee
addikt
Remek reklámszöveg.
Kell a népnek egy játék ami miatt 1-2 konzol árát rákölthetik megint a PC-jükre hardver fejlesztés címén, hogy a hardvergyártók is jól járjanak.
Valami hasonló volt anno a Crysisnél is amikor nyomták az arcunkba megjelenés előtt a DX9 és DX10 összehasonlító videókat. Aztán megjelenés után meg nagyot koppantak amikor ugyanazt elő lehetett csalni DX9ből is.
De hát ez van ez kell a népnek.
-
Manbal
senior tag
Végre egy játék ami maximálisan kihasználja a jelenlegi technikát! Ha ez valóban így lesz akkor tényleg szétrugja a seggét az összes konzolnak! hajrá ATI!!!
-
LackoMester
addikt
hát igen,ez durva/szép game lesz,várjuk nagyon....naná,h.PC
konzolos fórumtársak-itt nincs miröl beszélni,egyszerüen szebb-jobb lesz,PC szélesebbek,nagyobbak a lehetöségek-ennyi,értsétek meg,na és ugye FPS a PC-n az igazi(nekem is van Box-m,saját tapasztalat)[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Depression
veterán
A PC-s verzió hatalmas reklám lehet, és többen fogják megvenni a kozolos változatot is.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
szaszlaci
addikt
"A PC verzió szétrúgja a konzolos változatok seggét"
No, arra kíváncsi leszek!■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
félisten
-
Def26
félisten
Címre reagálva:
Majd vakaróznak, ha meglátják hogy konzolon fogy a legtöbb játékukból.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
(Darkwood)
őstag
Azért meglepődnék, ha a GTX260-amon (55nm) nem menne normálisan natív felbontáson!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
ZCoyote
őstag
Most akkor kukázhatom ki a hd 4850-emet?
Romani ite domum.
-
Gergo88
tag
Hát igen egyre jobban várjuk. Az a baj nem vagyok túl erős idegzetű, de majd felkapcsolom a lámpát, meg kicsit lehalkítom...
Egyébként köszi a fordítást.Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
félisten
-
alien_
őstag
Az Xbox-ban használt R600-as alapú GPU tesszellációja eltér az Evergreen-eshez képest. Teljes értékű tesszellációt tud a régebbi széria is, de máshogy lehet elérni, elvileg egy patch -el át lehetne hidalni a problémát. Erre írtam, hogy MS nem fizetett eleget. Bár az is igaz, hogy eddig sehol sem írták, hogy nem lesz tesszelláció az X360-as változatban...
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Vistaboy
veterán
-
alien_
őstag
a többprocesszoros gépek tulajdonosai a multi-core támogatás miatt szintén újabb előnyökhöz jutnak.
(eredeti szövegben: PC gamers will also benefit from multi-core systems.)Ez a több-GPU -s rendszerekre vonatkozik. Lehet, hogy erre gondoltál, de sokan esetleg a többmagos CPU -kra fognak asszociálni - pedig a PS3/XBox360 architektúrája nem gyengén multithreading-es =)
Még annyi hozzáfűznivaló, hogy a hardware-es tesszellációt az Xbox is tudja, csak ezek szerint nem fizette le eléggé a Microsoft a Rebellion -os srácokat..[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Kicsimix
őstag
Király lesz : )
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
daninet
veterán
Derült folt ez a játék, hogy így foglalkoznak az optimalizációval... sajnos ez rengeteg sikerjátékról nem mondható el... és ameddig pl a STALKER tökéletesen fut, egy-két annál is korábbi játék szétakad a gépemen... nálam ez meghatározza mivel játszok, azaz mit veszek meg a boltban. és szerintem nem vagyok egyedül...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bartucc
addikt
Tetszik ami elhangzik a cikkben, ha nem is vagyok AvP érdekelt, nem az én stílusom, de ők húzzák a szekeret, és ez felgyorsítja a folyamatot hogy máshol is lássunk ilyet.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Thome
veterán
Nagyon korrekt fordítás, gratulációm fogadd!
Nem tudom hogy fogom kibírni még ezt a 3-4 hónapot a játék nélkül! (Csak a bökkenő, hogy a gépem nem fogja bírni... )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest