Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
azért még februárig van bőven idő.
Akik meg azon aggódnak , hogy nagyon könnyen hullanak az alienek, azok vegyék figyelembe , hogy ez egy E3 bemutató videó, hogy nézne az ki ha minden percben meghalna?!
100 % hogy lesznek nehézségi szintek, ott majd lehet nightmare-en játszani.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Rawulf
őstag
A közepes grafika miatt van egy tippem.
Mi kell egy pénzbánya játékhoz?
Muliplayer és minél nagyobb kompatibilitás, azaz gagyibb gépeken is működjön a játék.
Van idejük csiszolgatni, hogy a vérpistikék izom gépén jobb legyen a grafika."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Silenzio
addikt
Eléggé rápörrentem az Alien témára a Prometheus miatt, bár mint kiderült egy gyűlöletes kamufilm lett, kiválóan ismerem is az alienek világát, de szerintem ez a játék már most cikin néz ki. Rossz a mozgás, közepes a grafika és egyáltalán nem jön át a fíling. Kívánom, hogy a kiadásra összekapják magukat.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Gergosz2
veterán
A gyűjtői kiadás nagyon jól néz ki .
Most elgondolkodtam , hogy borderlands 2 ce mellett érdemes-e erre is beruházni.
-
Findzs
addikt
ami 4:34 nél történik egyenesen nevetséges
meg mintha ezek az alienek játékról játékra egyre kisebbek lennének nem ?ez sajnos szutyok lesz
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
drherby
csendes tag
Egy alien nem fog előtted ugrálva a karjait kalimpálva rád rontani...
az ő erősségük a lopakodás és a gyorsaság...ha egy alient a közeledbe engedsz kész end..ettől még az első rész is pofásabb
pedig nagy alien fan vagyok de ezek után....
-
ZCoyote
őstag
Nekem túl kicsiknek tűnnek az alienek A filmekben-könyvekben ~ 3m magasak voltak kivéve talán azt amelyik kutyából bújt elő.
Romani ite domum.
-
bolondember
MODERÁTOR
Ami nekem nem tetszett:
-hogy a konzolos verzióról volt a videó (de ez egyéni szocprobléma)
-a gumilabdaként pattogó alienek..Majd meglátjuk. Mondjuk a CE veszett jól néz ki, ha másért nem, ezért elő kéne rendelni..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
zsigus
őstag
És a SEGA mennyit keresne az EA-s Crysis-en?
Sajnos ez van, nyitni kell a nagyobb közönség felé, mert még az árát sem hozza vissza ha tényleg egy baromi nehéz játékot csinálnának. A folyamatos csúszások miatt a költség egyre inkább nő, szóval valahogy meg kell fogni a "COD-os" közönséget, hogy valami haszon is legyen rajta.
-
Dagidög
senior tag
Ezt a divatot én nem óhajtom követni.
(#5) pmheros: Akár kerülgethetik is a golyókat, ha aztán bátran arcon lövöldözheted szerencsétleneket. Ugyan régen láttam a filmeket, de emlékeim szerint egy Aliennek konkrétan egy szemvillanás volt taccsra tenni bárki emberfiát.
(#8) Rawulf: Ok, akkor sav probléma kilőve. Mi van a töménytelen mennyiségű marcangolással?
(#14) Darth_Revan: Inkább töltögetem 5 percenként, de lehet felőlem 2 is, de akkor f*ssam össze magam a félelemtől, minthogy vígan irtok ki egész kolóniákat...
(#15) Rawulf: Meg úgy főképp a mai játékok nagy része...
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
A vérpistikéknek ott a krájzisz
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Gergosz2
veterán
mondom ez csak E3 gameplay videó ,hogy nézne már ki ha minden 2 percben meghalna valamiért. Nyílván lesz több nehézségi szint (gondolom itt easyn ment + god mode -t is benyomta biztos ami biztos ), ott majd lehet kihívást találni.
Még azért van jócskán idő a megjelenésig ,addíg még csiszolnak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
Az észrevételeim:
- mind az emberek mind az alienek mozgása elég suta (jó, az csak technikai rész)
- a grafika rendben van
- mind az impulse rifle mind az alienek hangja elég erőtlen
- eléggé legyengítették az M41A-t, azért az egy rövidebb sorozattal is lazán szét kéne hogy kapjon egy alient
- a marine valami félisten lett, szegény alienek hiába tépik őket (lehet tényleg god mode vagy noob nehézségi szint)
- a sav nem marNem mondom, hogy csorog rá a nyálam de mivel nincs más, biztosan kap majd egy esélyt.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
wolfman
veterán
Hát, igen! Az ALIEN játékoknak csak túlélő horrornak szabadna lenni, kevés lőszerrel, kevés aliennel, de azok piszok gyorsak és erősek, félelemfaktor, nem pedig ilyen sokan jönnek és sok skulóm is van, sokat birok csak medpack kell(vagy az automatice regenerálódással az sem) féle játék.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Rawulf
őstag
Hát pedig nekem úgy tűnt, hogy éppen azt magyarázták, hogy ha bekerítik az embert, akkor a játékban is gyorsan meghal. (Sneak attack legalábbis megvan.)
Még annó az AVP könyvekben úgy oldották meg, hogy a katonák kibírják a savat, hogy a W-Y cég kikísérletezett egy gélt, ami közömbösíti a savat és a páncél automatikusan reagált vele a savra. Simán felhasználhatták volna ezt a koncepciót.
A másik, hogy az Alien fajt még nem tudni, hogy mennyire színesítették. Lehet, hogy a Tremoulous játékhoz hasonlóan lehet az idegennel fejlődni és magas szinten már wall-breaker leszel és akkor azt aztán lőheti a kis marine játékos.
Ebben a demóban is több féle Alien volt."Please state the nature of the medical emergency!"
-
batman91
őstag
Nagyon gagyi, szét marcangolják az embert minden oldalról és még csak meg sem érzi.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Gergosz2
veterán
nekem tetszik, AVP2(2001) jutott eszembe róla, ott is kb ilyen sötét volt egész játék alatt.
Nyílván lesznek nehézségi szintek, és mivel ez E3 bemutató volt gyanítom god mode is be volt kapcsolva mert, hogy nézne már az ki , hogy minden második percben meghal.
A 2010 -es Alien vs Predator nagy csalódás volt, nagyon gyenge próbálkozás szerintem.Mintha a régi szériát próbálták meg volna másolni, de nem sikerült
(#4) Hellwhatever
Nálam is nagy sikere volt a klasszikus AVP szériának(AVP, AVP2+ Pimal Hunt).
Legtöbbet AVP2+primalhunt-tal játszottunk.Sikerült egy olyan játékot csinálniuk aminek nagyon jó singel és multiplayer rész volt. Nagyon kreatív és jó játékmódok voltak multibanNokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
pmheros
őstag
pedig úgy ez lesz a 2013 -as év legjobb Alien-játéka
én a korábbi videók alapján már többször leírtam ezt a játékot, de mostani alapján úgy tűnik mégiscsak bekerül a gyűjteményembe.
Egyrészt mert mostanság tényleg nem várható a témában jobb alkotás.
Másrészt mintha elindultak volna jó irányba. Na jó a pofozkodós alien tényleg kicsit gáz, de ezt is ki lehet magyarázni. Pl csak a puskát akarja kiverni a kezedből, hogy aztán a finom puha kis testedet elvihesse keltetőnek. Egyébként ez a testrablás bekerülhetne a játékba Ami nekem feltűnt hogy a korábbi videókhoz képest kevesebbet toporognak célt nekünk az alienek. Jönnek az arcunkba ahogy az elvárom, ez már pozitív.
Ami még tetszik, hogy végre célzásra tudom emelni a fegyverem (az AvP3 -ból ez nagyon hiányzott), amivel végre nagyobb távról is tudok eredményesebb lenni. (ha pedig már közel került egy ilyen rohadék, akkor már rég baj van).
A gyengén sebző alienre meg sajna szükség van, mert különben a tengerészgyalogosoknak semmi esélye nem lenne.(#4) nálam a '99 -es AvP(1) az alapmű, az igazi 1esélyes játék volt. Lan -on nagyon sokat védtük egymás seggét, mert ha ott egy alien közel került akkor véged volt. Felejthetetlen volt a folyamatos para.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Dencszé
csendes tag
Háát... meg ott az elején a Single (nek tűnő) résznél, kicsit olyan Doom3-asra vették a figurát. Azaz a sötétséggel akarnak ijesztgetni. Hozza az Aliens film hangulatát, de a korom sötétben barangolni...
-
Dagidög
senior tag
Hát ezt mégiscsak kihagyom, az alienek úgy hullanak egy vacak kis marine-tól, mint a legyek, miközben számtalanszor belekapnak a muksóba, savas vér hatása meg sehol, miközben közvetlen közelről beledarál.
Egyszerű lövölde lett abból, aminek hátborzongató túlélő horrornak kéne lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest