Hozzászólok Aktív témák

 • Morden24

  nagyúr

  800 MS pont? :Y
  Egyébként tényleg nem rossz játék, bár eddig csak az első fejezetet csináltam meg. Állati hangulatosak a cutscene-ek, nagyon jó szinkronhangokat használtak, a fejezetekre osztott játék + "előző rész tartalmából" bevezetők jó kis Twin Peaks-es feelinget adnak az egésznek, tehát ilyen téren ötös.

  Ellenben azt nem értem, hogy miért kellett (ha már horrorjáték) elrontani azzal, hogy a játékhoz képest sok enemy jön egyszerre? Sokkal, azaz SOKKAL hangulatosabb lenne, ha (a horror műfajhoz, legalábbis az azon belül színvonalasnak nevezhető alkotásokhoz híven) inkább egy, maximum néhány ellenség követne/támadna meg, és kinyírás helyett az időleges elűzés lenne a cél, illetve a fegyverek hatása - legalábbis ami a játék elejét illeti... mert így egy kicsit zombihent hangulata van, ami viszont a műfaj legalja, lássuk be.

  Ettől függetlenül amennyit láttam belőle, tényleg egy igényes alkotás. Remélem nem változik a véleményem.

  Sectumsempra - For Enemies

 • Gery9112

  őstag

  Lehet azért lett benne több akció mivel a Remedy eddig csak akciójátékokat csinált. De ez engem legalábbis nem zavart mert a látvány a zene és a sztori elmesélésének a mondja leírhatatlan hangulatot kölcsönöz a játéknak.

  PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Hozzászólok Aktív témák