2019. augusztus 22., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Morden24


Morden24
(nagyúr)

800 MS pont? :Y
Egyébként tényleg nem rossz játék, bár eddig csak az első fejezetet csináltam meg. Állati hangulatosak a cutscene-ek, nagyon jó szinkronhangokat használtak, a fejezetekre osztott játék + "előző rész tartalmából" bevezetők jó kis Twin Peaks-es feelinget adnak az egésznek, tehát ilyen téren ötös.

Ellenben azt nem értem, hogy miért kellett (ha már horrorjáték) elrontani azzal, hogy a játékhoz képest sok enemy jön egyszerre? Sokkal, azaz SOKKAL hangulatosabb lenne, ha (a horror műfajhoz, legalábbis az azon belül színvonalasnak nevezhető alkotásokhoz híven) inkább egy, maximum néhány ellenség követne/támadna meg, és kinyírás helyett az időleges elűzés lenne a cél, illetve a fegyverek hatása - legalábbis ami a játék elejét illeti... mert így egy kicsit zombihent hangulata van, ami viszont a műfaj legalja, lássuk be.

Ettől függetlenül amennyit láttam belőle, tényleg egy igényes alkotás. Remélem nem változik a véleményem.

Sectumsempra - For Enemies

(#2) Gery9112


Gery9112
(őstag)

Lehet azért lett benne több akció mivel a Remedy eddig csak akciójátékokat csinált. De ez engem legalábbis nem zavart mert a látvány a zene és a sztori elmesélésének a mondja leírhatatlan hangulatot kölcsönöz a játéknak.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.