Alan Wake - The Writer címmel jön a második DLC

Az Alan Wake ha nem is hódította meg az összes eladási toplista élét, azért derekasan helyt állt, és az egyik legjobb Xbox360 játék lett belőle, amit a Remedy gondos munkájának köszönhetünk. Ennek okán szinte biztosak lehetünk a második részben, amire remélhetőleg már jóval kevesebbet kell majd várnunk. De még mielőtt az megérkezik néhány DLC-vel is gazdagodunk. Hamarosan, egészen pontosan július 27-től begyűjthető lesz a The Signal névre keresztelt első letölthető tartalom, amit természetesen az XBLA rendszerről tudunk majd letölteni.

Most viszont valószínűleg véletlenül felkerült a második letölthető tartalomról is némi információ. Ezek szerint ez a kiegészítő The Writer címmel jelenik meg, és 800 MS pontba fog kerülni, amiben Alannel egy újabb kellemetlen helyzetbe kerülünk.

Azóta történt

Előzmények

  • Alan Wake - teszt

    Alan Wake, a játék melyre oly hosszú ideje várt a játékos társadalom. A játék mely anno a 4 magos PC processzorok erejét hivatott demonstrálni, a játék mely hirtelen eltűnt, majd újraéledve új koncepcióban tűnt fel Xbox360 exkluzív címként.

  • Alan Wake 2 - tervben a folytatás

    Valószínűleg nem meglepő hír, hogy a Remedy szeretne folytatást az Alan Wake-ből.

  • Alan Wake – élménybeszámoló

    Alan Wake feszültséggel és izgalmakkal túlfűtött története hamarosan feltárul az Xbox360 tulajok előtt. Nézzük, mire lehet számítani.

  • Alan Wake: Launch trailer és free DLC

    Az Alan Wake című játék dobozaiban lesz egy egyszer használatos kód, amivel ingyenesen tölthetjük le a játék első DLC-jét.