Hirdetés
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
ME3!
-
hoffman_
nagyúr
Én még nem tudtam rányomni a gombra, ha ezt megírom, talán menni fog. Elolvastam a címet, hát mondom, ez nem kérdés, igen Aztán megnéztem a szavazólapot, és a top 3 játékom ott lebzsel, a Mass Effect, a Witcher, és az Elder Scrolls. Na most mi legyen És akkor még nem is beszéltünk a dirdur szarokról, mert a Crysis 2 és az új CoD(i'm troll) is piszkosul érdekel. De durva lesz ez az év, atyaég. Bár lehet, nem lövök mellé, ha azt mondom: A 2012-es év legjobb játéka címet a The Elder Scrolls V: Skyrim nyerte!
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
- = Zk = -
félisten
nem sokan akarják a RAGE-et...
nagy hibaaa" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Alg
veterán
Egyértelműen Dio3, de gyanús hogy nem fog idén jönni (veniccdán á la Blizzard)
Utána pedig a két nagyon hasonló RPG, a Skrym (csak azért ez előbb, mert imádom a világot amiben játszódik) és a Dragon AgeSzerk: FEAR csak levezetésnek, ha agyhalottként hazajövök és ölni akarok
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
olymind1
senior tag
dobogósok: Mass Effect 3, Dragon Age 2, Diablo III, Dungeon Siege III ez úgytűnik lemaradt a listáról
minden más utánuk:
Witcher 2
Deus Ex: Human Revolution
Rage
Duke Nukem Forever[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Részemről Dirt 3, Batman: Arkham City, és a Diablo 3 a "most kell" kategória
-
PAtr0n
addikt
Várom már a Skyrim-et, de előbb ki kellene játszanom minimum az Obliviont. Lehet addigra ki se tudom jáccani mire ez megjelenik. Jajj... de sok játékot kéne már pótolnom.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Igazság szerint a Half-Life 2: Episode 3 a legjobban várt, de nem volt a listában, így maradt a TR 9...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Vistaboy
veterán
Betettem a Rage-et is, és kiemeltem, külön odaírva hogy szavazás. Hátha így többen felfigyelnek.
Bocs mindenkitől, akinek kedvenc játéka nem került be a listába, sajnos fejből nem tudtam mindet. Ezért írtam, hogy jelezzétek, ha kimaradt valami, és majd beteszem.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
davep
tag
válasz RyanGiggs #30 üzenetére
Ööö, talán azért várják többen a Skyrim-et, mert azzal tényleg lehet játszani és nem csak "Mész, lősz, mész, mégtöbbetlősz, cutscene, ismétlés előlről". A DNF-et én is vártam anno 2003-ban vagy 2002-ben amikor ment a pletyka, hogy végre kijön, de azóta eltelt jópár év jópárszor és varázs nem kissé elkopott. Egyébként meg a marketinge is jobb, mert nem tudunk róla semmit és ez mindenkit kíváncsivá tesz.
egyéb: Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok az egyetlen elvetemült aki a Rage-et várja.
Machete don't text
-
Morden24
nagyúr
válasz RyanGiggs #30 üzenetére
Azt én sem értem, hogy hogyan hasonlítasz össze egy lineáris, 6 órás lövöldét egy sandbox rpg-vel.
Az az első kommentből is kiderült, hogy nem szereted a varázslós-kardos játékokat, ergo kár tovább erőlködnöd.
Van, akinek ez jön be, van, akinek meg más. Én is meglepődtem, hogy nem mindenki a párórás grafikabuzzancs FPS-ekre szavazott, de én legalább pozitívan csalódtamSectumsempra - For Enemies
-
HS 2142
őstag
válasz RyanGiggs #25 üzenetére
"Ilyen régi időkben játszódik, varázslós hülyeség!"
Azt viszont furcsállom, hogy nem stílus szerint vannak kategorizálva az egyes játékok, mert hiába várom RPG fronton a Skyrimet, ha közben ott a Battlefield 3I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Arena87
aktív tag
Duke, Rage, ME3, SWTOR, BF3, Brink!
[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
mad1
veterán
Uncharted 3!
Ne szemetelj ! = Steam
-
RyanGiggs
őstag
Melyiket próbáljam ki?
A 4. részt lehet hisz csak az van kint.
Arról meg néztem videot a youtube-on,és hát elég gagyinak tűnik!
Nem úgy mint a többi ami meg szerinted a grafikán kívül nem nyújtanak semmit.
Én ezzel nem igen értek egyet,hogy hogy lehet
egy Elder fost mondjuk egy DNF-el, vagy egy Battlefield3-al,
vagy egy Crysis2-vel összehasonlítani !??
Ez számomra rejtély. -
Findzs
addikt
a rage miért nincs a szavazói listán ?
érdekes hogy pán nagy név, hogy lent van a béka segge alatt
nyilván az szavaz akit ez a hír érdekelha a crysis hírbe lenne egy ilyen szavazás biztos az lenne 20% fölött, ki kéne próbálni
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
ddekany
veterán
Ez a felmérés így csalóka, mert eleve csak az szavaz, aki erre az Elder Scroll-os cikkre rákattintott, szóval érdekli az Elder Scrolls.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
-
RyanGiggs
őstag
Nos elég meglepőnek tartom hogy az a Elder Scrolls 5 vezet,
amiről fogalmam sincs hogy mi az !?
Még egy normális video sincs fönt róla a youtube-on!
A 4. részről van fönt, de az egy hányás!!
Csak azért szavaznak rá ennyien mert "állítólag" nagyon szép lesz a grafikája!?
Na nem tudom. Ilyen régi időkben játszódik, varázslós hülyeség!
Nekem meglepő hogy a pl. a Crysis 2 csak 5%-ot kapott eddig.
Ami meg egyszerűen teljesen értelmetlen hogy a F.3.A.R. 0%???
Az oké hogy a következő Call of dutyt nem várják csak 1%-an,
dehogy a Duke Nukem Forevert ami 13év után jelenik meg azt is csak 6.5% várja??!
Azért ez vicc!!
Ez a semmit mondó Elder Scrolls5-öt még a Bad Company 3-nál is többen várják!!!
Mert azt is csak 9.7%-an várják.
Mondjuk a Diablo 3 majdnem 22%-án nem lepődtem meg,
mert az tényleg biztos marha jóó lesz!!
Dehogy még azt is megelőzze?? És azzal azt várják a legjobban 23%????!
Na azt nem hittem volna!!És hol van a listából a Rage? Shift 2?
-
leviske
veterán
Azért én egyelőre kissé félek, hogy történetben nem lesz annyira ott a játék. A DA2-re nyomtam, de egészen biztosra veszem, hogy a Mass Effect trilógia zárásával a BioWare odateszi magát, szóval meglepne, ha nem az nyerné az év játéka díjat.
(#20) davep: Juuuj, tényleg! Az egyetlen horrorjáték, ami még engem is érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
éreztem, hogy valami hiányzik a listáról az előbb leírt 3 cím mellett a rage a 4., amit várok
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
davep
tag
A Rage-et rajtam kívül senki sem várja?
Machete don't text
-
elithun
őstag
Ha választanom kéne leg-leg-leget, akkor az Arkham City-re szavaznék, és arra is szavaztam. Engem nagyon eltalált az első része, de, néhányat leszámítva, a többit is nagyon várom.
És hol a Portal 2, vagy már előre lehet tudni, hogy valamiért késik?[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
errorcode06
őstag
Nem akarok kötekedni, de a Portal 2 mégis hol maradt?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
GegeWarrior
senior tag
Batman:Arkam city! Ez lesz a király!
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Inv1sus
addikt
Ja, hogy Duke Nukem is fel van sorolva?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Morden24
nagyúr
Erősen filóztam, hogy Dex: Human Revolution, vagy ME3. Végül utóbbi mellett döntöttem, de valójában mindkettőt ugyan annyira várom. Utána a DE2 és a Skyrim.
Diabo3 2012 január 1. előtt ne merjen megjelenni.
Sectumsempra - For Enemies
-
mephi666
nagyúr
afene, dia3, duke4ever, deusex... kár, hogy csak 1-re lehet szazazni... kb ebben a sorrendben várom őket... a fear-t is várnám, de egyelőre nagyon nem jön be az első rész viszont nagy kedvenc volt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ateszzero
őstag
M.E 3 harmadik hely. Én is rá nyomtam.
Elder scroll-okat nem ismerem.Inv1sus: Ha jobban belegondolsz az rpg-t jobb megfizetni mint egy 10óra játékidős akciót , hiszen nem mindegy mennyi játékidőt vásárolok ugyanannyi pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szavazás.
Az jó, szeretem a szavazásokat."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Kanczy
veterán
Meglepődve tapasztaltam, hogy többen szavaztak erre, mint a Diablo III-ra. Én magam egyiket sem várom, de eddig tízszer annyi túláradóan nagy Dio fannal találkoztam
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Lenry
félisten
egyelőre a Dragon Age-t jobban várom, de szerencsére a Skyrim még elég sokára jön ahhoz, hogy mindkettőt teljesen ki tudjam élvezni.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
keIdor
titán
Deus Ex Human Revolution kimaradt a listából, ami szvsz nagy hiba!
Egyébként én is a TES V-re nyomtam.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Inv1sus
addikt
Én egyelőre azon morfondírozok, hogy játszak-e mostantól rpg játékokkal, mert túl sok időt elvisznek az életemből. De Bethesda kétségkívül jó rpg-ket csinál. Rpg stílusban nekem ez olyan, mint a silent hill a maga stílusában. Szinte tökéletes mindegyik (A konami verziókra gondolok).
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
h-yle
addikt
Mit tudom én, mi lesz a 2011-es év játéka. Én részemről az összes RPG-t, és az Arkham City-t várom nagyon.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest