A The Elder Scrolls V: Skyrim lesz az év játéka 2011-ben? [Szavazás]

Az idei év számos nagy kaliberű játékot tartogat, így nehéz lenne előre megjósolni, hogy vajon melyik fog közülük révbe érni az idei év játéka címért. Azonban míg a legtöbb sikervárományos játékról már szinte mindent tudunk, addig a The Elder Scrolls V: Skyrim című RPG-ből eddig mindössze pár kép és némi információ szivárgott ki. Mégis, ha listát készítenénk az idei év legjobban várt játékairól, a Skyrim biztosan dobogós helyen végezne.

Az eddig kikerült képek valami elképesztőek; a vadonatúj, minden téren erőteljes motor képességei és a játékról kiderült egyéb részletek is nagyon ígéretesnek tűnnek. Az eddigiek alapján minden lehetősége megvan rá a programnak, hogy valóban az év játéka legyen.

Azonban nem szabad megfeledkeznünk a többi nagynevű jelöltről sem. Hiszen a Skyrim-en kívül szép számmal lesznek idén nagynevű programok. Elég csak a Dragon Age II-re, a Mass Effect 3-ra, Batman: Arkham City-re vagy a Diablo III-ra gondolni - ha tényleg kijön idén.

Érdekelne a ti véleményetek is erről a témáról. Szerintetek is a The Elder Scrolls V: Skyrim-nek van legnagyobb esélye az idei Év Játéka címre? Az alábbi listában feltüntettük a nagyobb játékokat, melyeknek megjelenése idén esedékes. Arra kérnénk benneteket, hogy szavazzatok arra, amelyiket a legjobban várjátok. Ha nem szerepel a listában a választottatok, akkor írjátok be a fórumba. kíváncsian várjuk a véleményeiteket.

 

Azóta történt

Előzmények