Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poen, a listabol abszolut egyet se varok, amit meg igen, az nincs rajta
“All nothings are not equal.”
-
-
keIdor
titán
Van benne néhány elírás. Amúgy ízlések és pofonok, engem a Diablo III kegyetlen mód hidegen hagy, viszont várom a Deus Ex HR-t, ami rajta sincs (LOL) meg a Skyrim-et is nagyon, ami az alján van. (szintén LOL)
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Findzs
addikt
az a házi lista nem hiteles mert a The Elder Scrolls V: Skyrim hírekben van
eleve az kattint rá akit érdekel az a játék onnantól pedig persze hogy arra is szavaz"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
kovsol
titán
eltérnek az ízlések fölös ezen rágódni, én RTS játék rajongó vagyok úgy nézem nem lesz az idei év se kimagasló ezen a téren, bár csodálkoznék is rajt a konzolok világában leáldozóban van ez a stílus is lassan
May the Force be with you!
-
Black Dragon
addikt
Ez kérem téves információ, az első helyen a Batman AC áll.
-
shady1989
tag
és hol van pc-re a crysis 2?
-
sti10p
senior tag
Hát nekem is elég furcsa a lista az biztos. Első helyen természetesen egy Mikroszaft játék, ki tudja miért...
XY
-
Gergosz2
veterán
Megmondom őszintén nekem a gow nem jött be.
Sem az 1 sem a 2.
Egyszerűen néha elgurult a gyógyszer azért mert az ellenbe 1 tár lőszert belenyomok azt futkoz tovább.
Nálam bf3 áll első helyen 2 helyen az új Batman arkham asylum,3. helyen az új es.
.Sajnos megint az lesz amit az egyik kollega előttem is említett: jön egy cod xye=m.c*c
ami az előzőnél 10 %kal drágább de így is viszik mint a cukrot még akkor is ha játszhatatlan az első 1 hónapban(jujj ez nagyon úgy sikeredett mintha a cod 7-et szidnám).Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
james001
veterán
nálam holtversenyben vezet az Uncharted 3 és a Mortal Kombat
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Tanisz
senior tag
Ezt nem értem, valami baj lehet velem, mert nem jönnek be a mostani sláger "vadonatúj" játékok.
Üssetek agyon, de nekem soha nem jött be a GoW.
Pedig vettem a fáradtságot párszor, hogy na akkor most végigtolom. Ilyen hamar játékra még nem untam rá, aztán mégis folytattam, hogy nem adom fel. Hátha később bejön, de nem :S
Pedig haver imádja,áradozik róla...stb. Hasonló is a játék ízlésünk, itt eltér, úgy látszik
Biztosan nagyon jó, de nem láttam meg a szépségétA Batman az nálam is várós Mass Effect 3 is, Dragon Age 2, a többi nem igazán.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
finkelstein
tag
Az én privát listámon a Darkness 2 is szerepel.
-
törölt tag
"Nem foghatják arra,h nem bírná el a technológia..."
Arra fogják, hogy kell az exkluzív cím.
Egyébként honnét jön ez az idei Dio3 megjelenés? Nem is volt hivatalosan bejelentve, a Blizzard meg pont arról híres, hogy csak úgy pikk-pakk dobálják ki a játékaikat . Az új Bioshock sem jön az idén.
-
Morden24
nagyúr
Látom, megint jó kis toplistás összeveszés készül itt
Elég lol.Sectumsempra - For Enemies
-
Scholes9
nagyúr
Dio 3, egyértelmű
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
megint én
őstag
xD... Hagyjuk!
A leggagyibbak egyike az 1. helyen???
Bf3? Diablo3?[ Szerkesztve ]
-
Miért? Jó játék a Gears Of War, mindkettő részt kijátszottam, bár igaz nálam is mások vannak előtte a listán.
Mondjuk az elég érdekes tényleg, hogy egy olyan játék van a lista élén ami platform exkluzív míg vannak utána játékok amik 2 helyet is elfoglalnak ugye platformra lebontva. Ugyanazt a játékot miért kell külön kezelni platformonként? Ez az Epic Fail szvsz... Mellesleg tök jó a nemzetközi lista, pláne, hogy semmi info nem volt róla, hogy van ilyen szavazás így max. az adott oldal látogatói szavaztak...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
GAbre
veterán
Azért a gowból jó lenne már vmi pc verzió is!
Nem foghatják arra,h nem bírná el a technológia...Avatar
-
Gude
senior tag
NÁlam is a BF3 van az első helyen
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Manbal
senior tag
Hihetelen. Az agymosás nem ismer határokat epic fail ez a lista és a GOW3 mint a legjobban várt játék is...
-
Gergosz2
veterán
baromság ez a legjobban várt játék lista.
ugyis jön vmi új cod aztán mindegyiket elveri eldásban.
amúgy én a battlefild 3-t várom
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
-
Vistaboy
veterán
Van ott PC is, de pl. a Mass Effect 3 mellett is XBOX360 szerepel. És sok játék van rajta, ami ugyanilyen. Csak azt nem írták oda mellé. Gondolom, a feltüntetett verziókat várják a legtöbben.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
zed1983
őstag
The Witcher 2 ???
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
pechman8
tag
Gyöngének találom a listát.
Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.
-
Arena87
aktív tag
válasz cryingdr4g0n #1 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy akik ezekre a játékokra szavaztak azok nem nagyon ismerik DE-t Vagy nem volt elég szavazó DE-nek.
Ám, csak nekem tűnt fel vagy tényleg 2 MK van a listán?
(#5) Daczy
Az mondjuk tényleg hiányzik róla.[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
wikings2
őstag
ahogy nézem csak konzolok játszanak ezen a listán.
Pc vel vegyített listán kicsit fura lenne ha nem lenne Diablo 3.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Na ne röhögtessenek, hogy a Deus Ex 3 az első 25-ben nincs benne...
• Flies around shit - bees around honey •
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest