Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
#51736960 #15 üzenetére
Részvétem, hogy neked ennyi jött le a kommentjeimből, de mivel nem azért vagyok itt, hogy téged szórakoztassalak vagy egyéb módon gyógyítsam az unalomérzetedet, remélem megérted, hogy kurvára nem érdekel...
(#14) polonic: Mondjuk nem nagyon követem a PS3 híreket, de én még sosem hallottam erről, szerintem ilyen PS3 jailbreak cikk nem is volt talán a GamePodon. Ezért lepett meg ennyire a dolog.
Amúgy gondolom eddig is létezett, csak most ért el olyan kritikus tömeget, hogy érdekelje a Sony-t.Egyébként azt nem értem, hogy a fejlesztőknek szánt gépekbe miért nincsen valahogy hardveresen kódolva ez a lehetőség? Értsd: ezek szerint egy fejlesztői és egy retail gép csak szoftveresen különbözik, ebből származik a probléma, ha jól értelmezem.
A vicc, hogy - megint csak, ha jól értelmezem - eddig a fw frissítésig a PSN is ment warezolt gémmel, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A nemrég napvilágra került USB Modchip lehetővé tette volna, hogy a játékosok merevlemezre másolják programjaikat, valamint hogy homebrew alkalmazásokat futtassanak konzoljaikon.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest