Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes...
-
packdiler
tag
Hát vannak próbálozások de jó ez nekünk ????
érdekes olvasmány lehet.
-
packdiler
tag
nem tudom mi lenne jobb? ha menne minden így ahogy jelenleg vagy warezolna a ps3 társadalom is...
én személy szerint imádok csere berélni adni venni ps3 gammákat. De sztem főleg a magyar azt nézi hol spórolhat ezen is. De akinek van pénze venni egy ps3 at az ugyan már vegyen havonta 1-2 gammát akár használtat is. Mi a fenének álljon ott a hdd-n a több 10 vagy 100 gamma?
Xbox on ilyen voltam bele is untam (live-on bekeményítenek asszem)
Amit szeretek megveszem (demot kiprószálom előtte) ha mégse jött be vagy kitoltam akkor eladom cserélem. Nem sok ember van sztem akinek van ideje az újabb játékokkal is meg a régiekkel is játszani. A régebbit eladom hacsak nem egy gyűjteménybe teszem, de annak se sok az értelme hogy a polcon porosodjon.
Sport gammáknál ez 2x esen érvényes sztem amikor új év jön akkor az előzővel már nem igen játszik senki. -
packdiler
tag
nagyon kíváncsi leszek erre.
Nem is tudom megéri -e igazán..
Játék vásárlás miatt tuti de a psn-t akkor örökre elfelejthetem vagy pedig csak a Online játékokat vegyem eredetibe és akkor minden rendben lesz.Eztán úgy lesz hogy veszel olcsón egy gammát felteszed hdd re belső/külső aztán másnap adod is el ???
-
BaliJack
aktív tag
Itt van rendes Sony garival, ráadásul ez a legújabb gép: PS3 320GB 76900.-.
Nekem is az jutott eszembe, hogy azok között van a JB programozója, akik használták a gépen a linuxot.
Kíváncsi leszek, hogy a Sony-nak mikor esik le (tudom, valószínűleg soha), hogy azokat az alapfunkciókat, amiket belerakott a gépbe, ki kellene pofozni, hogy normálisan lehessen használni: pl. böngésző.
És ha már van benne facebook, akkor miért ne lehetne benne cross-game chat, skype, és egy normálisabb médialejátszó (nem feltétlenül az mkv-ra gondolok). -
zsigus
őstag
Sztem ennyiért sehol sem gyári garis.
Általában külföldről behozott példányokat árulják ilyen kedvezménnyel, az enyém is spanyolból hozott, 1 év bolti garival (közel 10e Ft-al olcsóbb volt), de teljesen jó semmi baja nem volt eddig (már lejárt a gari).
A rendes, mo.-gi forgalmazótól szerzett darabok inkább 80e vagy a fölött vannak [576kbyte PS3 250GB: 80e Ft]. -
mazsó
aktív tag
Üdvw mindenkinek!
Xbox360-am van.
PS3-at szeretnék venni.
Hol érdemes venni? Itt mindenhol 73900Ft.
Melyik boltot ajánljátok a következők közül?
- DIGISZALON
- AV PLANET
- SINGTON HUNGARY
- ELECTRO STORE
- GAME STOP
- ORIGO GSMAzt mondták ott vegyem ahol gyári Sony garancia van.
Melyiknél van az tudjátok esetleg?
Nagyon köszi mindenkinek! -
Breki's
tag
Nem értem miért csodálkozik mindenki hogy feltörték a PS3-at.
Az én fejemben megfogalmazódott egy olyan ötlet is, hogy a sok cég közül akik Linuxozásra használták fejlesztőkörnyezetként a PS3-at törte fel valamelyik bosszúból, a Sony Linux tiltására válaszul.Innentől hogy megvan a megoldás a Crackelésre, az új verziók már csak idő kérdése hogy feltörésre kerüljenek(Emlékszem még a Sony PSP-re kiadott feltörhetetlen új FW-jét 3 nap alatt törték fel). Ha a BR lemezre kerül a frissítés, akkor a feltört game-be már a módosított szükséges FW frissítés fog felkerülni. Ennyi az egész. V. kitörlik az FW frissítés kötelezőségét, ha a játék legalitása miatt van csak rá szükség.
Én azért valamennyire igazságosnak tartom a törést, mert horribilis árakat kértek a játékokért PS3-ra, amikben sokszor még multi támogatás sem volt. Ez talán kicsit abba az irányba fogja eltolni megint a játékfejlesztőket, hogy erősítsék a multiplayer játékot is, hogy minnél többen fizessenek azért, mert egy élvezetes mp játékot is kapnak az offline mellé.
Sajnos konzolon eddig fis-fos multigame-ek jelentek csak meg, MMO meg szinte egyáltalán nem is. -
$p@rr0w
őstag
válasz
Paarthurnax #79 üzenetére
Na ezt nem tudtam h a firmwaret mellékelik a játékokhoz, így már világos, csak nem volt elsőre egyértelmű nekem.
-
VictorHUN
aktív tag
Ez mindig is macska egér játék volt és lesz is
-
-
spacer
aktív tag
-
itsmeyeah
tag
Akkor megint csoszognom kell játékokat venni
-
zole72
tag
Ezzel a jailbreak-es módszerrel az NTSC-s játékokat is lejátssza vagy az európai maradt a Pal-nál
Az amerikai meg az NTSC-snél.? -
Siera
senior tag
Ilyenkor persze megy a rikácsolás,meg a lejárató hadjárat a feltört gépek ellen...
Csak a DNS-t kell átírni,és lehet multyzni,storeozni 3.21en... -
$p@rr0w
őstag
válasz
Paarthurnax #58 üzenetére
De aki nem hackel, csak simán nincs netje otthon?
-
h-yle
addikt
Rosszul tudod. Mert a szoftvert védi a szerzői jog, és ahhoz, hogy másolt játékkal játszhass gyak. valamit fel kell törni (vagy magának a gépnek a szoftverét, vagy a programot) ergo törvénybe ütközik. Sőt a legtöbb esetben a konkrét jogsértő tevékenységet is te (te - értsd a felhasználó) végzed, amikor a cracket felteszed, vagy a másolásvédelmet megkerülöd (pl. a PSGroove-val) a gépben.
Amiről te beszélsz az a kép, és hanganyagokra vonatkozik csak, de az is szürke terület jelenleg, szóval... -
zsigus
őstag
Már volt róla szó itt is, hogy meg lehet oldani a Store-t is és az online játékot is úgy, hogy nem frissítesz, szóval aki online akar játszani annak sem muszáj megvenni a game-eket. Bár előbb utóbb úgyis tesz valamit a Sony az online játékok ellen ahogy az MS is banol ha nem eredeti a játék.
Arról is volt szó, hogy már dolgoznak a 3.42 feltörésén is.
-
jerry311
nagyúr
A Sony viszonylag hamar kiadta a legújabb firmware-t a PlayStation 3-hoz, ami szintén fontos besorolást kapott, tehát a 3.42-es verziószámmal ellátott frissítés telepítése kötelező, ha igénybe akarjuk venni a PlayStation Store és PlayStation Network szolgáltatásait.
Tehát, aki olcsón akar játszani az 3.41-es firmware-t használ cserébe nincs Store és Network. Ez Single Player-ben szerintem senkit sem zavar.
Aki meg online akar játszani az kénytelen megvenni a játékokat, mint eddig.
Persze mindez csak addig, amíg a játékok meg nem követelik a legalább 3.42-es firmware-t.PSP-n melyik (volt) a "varázs" firmware?
-
nuke7
veterán
és ebben egészben az a legviccesebb, hogy emberek vitatkoznak - és le is tiltanak - más embereket mert ez csúnya dolog, vagy épp illegális. nos MA, MAGYARORSZÁGON, ha nincs profitod a másolt játékból amivel játszol -> ergo nem kérsz pénzt azért h mások játszanak a Te ingyen játékoddal NEM CSINÁLSZ SEMMI ROSSZAT!!! - jogilag
És ha ezt a hsz-t törlik, mert "segíti a warezolást" hát legyen...
btw, a warezt lenézem, ha valaki ingyen szeretne játékot, ne fizessen már a letöltésért... -
zsigus
őstag
válasz
Paarthurnax #63 üzenetére
Ez sem megoldás, aki keres az talál, már legalább 3 olyan megoldást találtam amivel megy az online játék és a PSN is.
És csak egy nap telt el a frissítés megjelenése óta, ráadásul az egyik olyan, hogy 15 másodperc alatt meglehet csinálni és semmi nem kell hozzá, csak átállítani valamit.Innen már megállíthatatlan a warez, elindult a lavina.
-
BaliJack
aktív tag
Network a netes játékhoz, barátlistához kell. És rajta keresztül érhető el a Store.
A JB-hez: örvendetes, hogy olyan dolgokat is megpróbálnak ezzel megoldani, ami régóta fájó pont jópár embernek (pl. böngésző), de a legtöbben az ingyen játék miatt ugranak rá a dologra - ennek nem örülök. Nagyon nem. Ami játékot eddig megvettem, azoknak egy részét végig sem tudtam még játszani (van kb. 20), tehát ha lezúznék 50+ játékot ingyen, lenne olyan, amit meg sem néznék...
Auth/de-auth téma: jelenleg a PSN-es játékoknál van ilyen. Az első öt felhasználó, aki aktiválta a gépét játékra, annak elérhető a megvett és letöltött játék, a többi "várólistára" kerül. Részletesebben lásd itt.
-
kovgab
tag
mit tud a network és a store? ami minden képpen kell??
-
h-yle
addikt
válasz
Paarthurnax #58 üzenetére
Mert azt a check-et nem lehet átverni? Megkérdezi a játék milyen FW van fent, a hack meg azt mondja, hogy a legújabb. Esetleg lehet magát a játékot is patchelni.
snaki: Gondlkozz kicsit. Mist is fel lehet bármit másolni, csak a gép nem fog aláíratlan kódot futtatni.
-
Paarthurnax
senior tag
Egyes uj jatekok indulasnal azt irjak, hogy nincsen fent a legujabb firmware es a jatek futtatasahoz az szukseges. Hiaba vagy offline, a BR lemezrol akkor is fel kell rakni. Ha a jatek fejlesztoi kihasznaljak ezt a lehetoseget es a jatek csak akkor fut, ha installaltak is a megfelelo firmware update-et, akkor elobb vagy utobb ra lesz kenyszeritve mindenki, aki akar jatszani, hogy frissitsen. Nyilvan ez kevesbe hatekony, de ily modon folyamatos firmware hack-re lesz szukseg, amit nem mindenki akar majd vegig csinalni.
-
Sonja
nagyúr
PSJailbreak team fights back, new v3.42 update coming next week - Elkezdődött!
"The official PSJailbreak will release an update for their devices that is compatible with firmware v3.42 next week and these updates will not compatible with 'clones'."
-
aram01
nagyúr
feltörnek mindent,mondjuk nekem origi a box.Haverok hülyének is néznek hogy miért nem flash-eltetem.van amelyiknek vagy 200 géme van, nekem csak 7,de jobb ez így
-
PH-User
addikt
Sokáig élt ez is...
-
$p@rr0w
őstag
Nekem nincs konzolom ezért itt olvasva a hsz-eket, pár dolog nem teljesen tiszta:
Tehát ha van egy Ps3 ami nincs netre kötve akkor az USB-s cuccal mennek a netről leszedett játékok rajta? Szóval ha később jelenik meg valami az is futni fog, magához a játék elindításához mindegy hogy milyen firmware van a gépen? Tulajdonképpen akkor Ps3-ra nem a játékokat kell/kellet eddig feltörni mint Pc-re szokás, hanem a gép firmwarejét de akkor ha nem akar valaki online lenni végülis maradhat a régi firmwarenél is, mert mennie kell vele az újabban majd megjelenő játékoknak is nem?A gépre beregisztrálós, majd kiregisztrálós dolog meg nem éri meg a fejlesztőknek, nekik a használt játék továbbadása majdnem egyenlő a warezzal a második tulajtól számítva, úgyhogy ilyen sose lesz, maximum az lehet h egyszer beregeled, és megtartod örökre azon a gépen/accounton - nem tudom gondolom ps-en is van online account... Mondjuk lemezkímélés szempontjából ez is jó megoldás, (mint PC-n a Steam), szerintem egy iylen steam szerű rendszer lehet a konzolok jovője is...
-
lolller
tag
NEm tudom leírták-e már de egyszerű a képlet.Ez a cucc már támogatja a külső vinyót tehát letöltöd felmásolod és futtathatod.JA és nem kötelező frissíteni.Éljen a warez.
Tudom,tudom...nem kell anyázni.Nem hivatkozom arra hogy nem tudom meg venni...egyszerűen...jó hogy kitudok próbálni offline játékot is...nem csak multis címet veszek mert különben a nyakamon marad.Attól még marad az xbox. -
Elég hamar vége a jó világnak bár én ezek után is eredetit veszek.
-
mrhitoshi
veterán
ez is túl van már lihegve.aki felakarja törni a PS3-t az egyszerűen nem megy fel a PSNetwork-re stb... + egy ilyen módszerrel kész is.
-
faragojof
őstag
Azért az elég gáz, hogy haldoklik a pc a sok warez játék miatt. De ezek után mi lesz most a konzollal?
Hogy mik derülnek ki... -
Jander
senior tag
Egyáltalán nincs szükség eredeti játékokra, úgy ahogy van meg lett oldva a warez PS3-ra, és most olvasom a portálokat az új firmware-t is megkerülték (nem kell hozzá PC), egyszerűen nem szedi le az update-et, lehet tovább használni a PSN-t. Már elég sok helyen meg is jelentek a PS3 játékok letölthető verziói. Ahogy lentebb írják, most jöhet a fogócska!
-
zsigus
őstag
"A homebrew cuccok viszont érdekesek, mert egy XBMC port nem lenne kispályás."
A PS3-nak az alap fw-je is eléggé jó ebből a szempontból, hiszen mindent lejátszik csak az mkv-t nem, de avi, mpeg, mp3 stb mennek rajta akár vinyóról akár pendriveról, mem.kariról is.
Ebből a szempontból örülök ennek a JB-nek mert a következő verziónál már natív mkv támogatást ígértek, ami nem lenne rossz.
Abból a szempontból sem lenne rossz, hogy nem kell a lemezt 'koptatni' és fel lehet másolni őket.De a letöltött játékokról még nem egyeznek az infók, mert valaki azt mondja, hogy csak felmásolni lehet, valaki pedig már azt, hogy a torrentes dolgok is mennek. De valószínű hogy hamarosan kiderül, mert megérkeznek hazánkba is a PSjalibreak-ek és valaki úgy is megírja valahol a 'tapasztalatait'.
-
-
h-yle
addikt
Én az eredeti forrásra hagyatkozom, és ott azt mondja a csóka, hogy egy lemez kell. Lehet én értettem félre valamit, vagy ő írta rosszul. Mondjuk nekem PS3, meg warezjáték iránti érdeklődés hiányában ez pont mind1
A homebrew cuccok viszont érdekesek, mert egy XBMC port nem lenne kispályás. És ez még csak a jéghegy csúcsa. Meg azért az se mellékes, hogy nem kell mindíg lemezt cserélgetni a gépben, ha játszani akar az ember. Ez pl. GH játékoknál a sírba tudott vinni. -
Morden24
nagyúr
Egy eredeti lemez kell, és onnantól azzal játszol amivel tudsz
Ez nem igaz, Def26 linkjének utolsó mondata szerint.
Ha ugyebár igaz az alant írt dolog, akkor ez még valamennyivel rosszabb is, mint az Xbox warez, ugyanis nem kell módosítanod semmit a gépen, tehát még esélyed sincsen maradandó kárt/garanciavesztést/bant okozni magadnak. -
h-yle
addikt
XBOX-ot feltörték és az XBOX360-at is lehet JTAG hackelni egy bizonyos verziószámig (mostaniakat már nem). Szóval azok ,részben, fel vannak törve. PS3 meg feltörve ugyan nincs, de az eredmény cirka u.a.
szerk.:Ja te a slimre gondoltál.
Azt asszem még nem.
szerk2.: A DVD firmware-t már megtörték azon is. -
kovsol
titán
remélem soha nem törik fel, és nem tudom az új xbox -t már sikerült feltörni amúgy?
-
FefeeX
veterán
Mivel PS3-ról van szó, ezért ez nem warez... LOL
Már bocs, de ez a kijelentés marhaság. Ez 1:1ben warez, a marketingje lehet más, de felhasználás szempontjából egyértelműen warez. (az még nem tiszta, hogy kell-e eredeti kölcsönlemez, vagy innentől a másoltat is lehet vinyóra másolni, de majdnem mindegy) --> aki PS3-mal akar warezolni, ezentúl ugyanúgy megteheti mint az X360-nal, ergo, warez vagy network a választás. -
h-yle
addikt
És most jönnek majd a save game exploit-ok, tiff exploitok meg hasonlók...
Az új PSP-k is törhetetlenek, csak mégse. Kezdődik a szokásos "kidtam az új FW-t, én meg kiadtam az új törést" játék. -
törölt tag
-
Tituka
senior tag
tehát akkor ugyanúgy megy a warez, csak online mókáról le kell mondani?
-
Morden24
nagyúr
válasz
#51736960 #15 üzenetére
Részvétem, hogy neked ennyi jött le a kommentjeimből, de mivel nem azért vagyok itt, hogy téged szórakoztassalak vagy egyéb módon gyógyítsam az unalomérzetedet, remélem megérted, hogy kurvára nem érdekel...
(#14) polonic: Mondjuk nem nagyon követem a PS3 híreket, de én még sosem hallottam erről, szerintem ilyen PS3 jailbreak cikk nem is volt talán a GamePodon. Ezért lepett meg ennyire a dolog.
Amúgy gondolom eddig is létezett, csak most ért el olyan kritikus tömeget, hogy érdekelje a Sony-t.Egyébként azt nem értem, hogy a fejlesztőknek szánt gépekbe miért nincsen valahogy hardveresen kódolva ez a lehetőség? Értsd: ezek szerint egy fejlesztői és egy retail gép csak szoftveresen különbözik, ebből származik a probléma, ha jól értelmezem.
A vicc, hogy - megint csak, ha jól értelmezem - eddig a fw frissítésig a PSN is ment warezolt gémmel, igaz?
-
törölt tag
szerintem abba a részébe felesleges belemenni, hogy lopás-e, vagy sem, mert erről csak itt a ph-n nagyjából 100.000 post született már.
ami jobban zavar, hogy ha megnyílik egy warezzal kapcsolatos topik, akkor ott te rögtön megjelensz, és azonnal tolvajozni kezdesz.
egyszerűen unalmas ez már, idegesít, de rohadtul... -
Morden24
nagyúr
Ühümm. Bár a folyománya végülis ugyanaz, csak nem feltörték, hanem megkerülték
(#10) Loveless: Ameddig a warezosok kalóznak hívatják magukat, ami egy szimpla rabló, addig én hívhatom lopásnak, mert azt tették. Nyugika, nem jogilag nevezem lopásnak. Hehh, mennyire hepciásak lesznek egyesek a jogi kifejezésekre, ha róluk van szó, de más jogaira közben magasról és hígan...
(#12) mephi666: Jó kérdés. Nem értek hozzá, de egyébként szerintem is ilyen auth/de-auth rendszer lenne a legjobb.
-
mephi666
nagyúr
őőő, de most lehet, hogy akkor én vagyok a sülthal, de egyvalamit nem értek:
miért nem lehet megoldani, hogy egyszerre 1lemezt mondjuk egy géphez lehessen beaktiválni? így fel lehetne másolni a tartalmát, a jogos tulajdonosnak pedig nem kellene pöcsölni folyamatosan a lemezekkel, ha játszani akar... és ha át akarja másvalakinek "ajándékozni", akkor valami regisztrációs folyamat-szerűséggel egybekötve törölhető lenne a "játék<->adott gép" kapcsolat és más használhatná teljesen legálisan, úgy, hogy a saját gépéhez beregeli... (gondolom nem sok olyan lakás van, ahol n+1 ps3 figyel... ha pedig mégis, valószínű, hogy több példányt is ki tudnak fizetni 1-1 játékból...)
ez szerintem pofonegyszerű dolog lenne, mindenki jól járna... mellesleg a cég jobban le tudná követni a szoftvereinek "áramlását" is
-
Morden24
nagyúr
Na oké, de ha ez már kikerült a nagyvilágba, akkor warezolásra lehet használni, or not?
(#5) Sonja: Nekem az jött le, hogy berakok egy lemezt (teszem azt a haveromét), felmásolom, és futni fog, ameddig rajta van a(z akár külső) vinyómon. Tehát játszhatok úgy vele, hogy én sosem vettem meg. Tehát warez.
(#7) Loveless: Helyes.
-
Morden24
nagyúr
segítségével a felhasználók külső vagy belső merevlemezre tudják másolni megvásárolt játékaikat, és onnan futtatni őket anélkül, hogy a lemez a meghajtóban lenne
Lehet, hogy nem értek valamit pontosan, de akkor effektíve van/volt warez a PS3-ra? Mert az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy ha lekopizom a lemezt, akkor megy a játék, és ennyi.
Tehát akkor lehetett lopdosni PS3-ra is? -
Sonja
nagyúr
"[...]tehát a 3.42-es verziószámmal ellátott frissítés telepítése kötelező, ha igénybe akarjuk venni a PlayStation Store és PlayStation Network szolgáltatásait."
Nem "kötelező", mert erre is meg van már a megoldás egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A nemrég napvilágra került USB Modchip lehetővé tette volna, hogy a játékosok merevlemezre másolják programjaikat, valamint hogy homebrew alkalmazásokat futtassanak konzoljaikon.
- OLED TV topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest