Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Itt van rendes Sony garival, ráadásul ez a legújabb gép: PS3 320GB 76900.-.
Nekem is az jutott eszembe, hogy azok között van a JB programozója, akik használták a gépen a linuxot.
Kíváncsi leszek, hogy a Sony-nak mikor esik le (tudom, valószínűleg soha), hogy azokat az alapfunkciókat, amiket belerakott a gépbe, ki kellene pofozni, hogy normálisan lehessen használni: pl. böngésző.
És ha már van benne facebook, akkor miért ne lehetne benne cross-game chat, skype, és egy normálisabb médialejátszó (nem feltétlenül az mkv-ra gondolok). -
BaliJack
aktív tag
Network a netes játékhoz, barátlistához kell. És rajta keresztül érhető el a Store.
A JB-hez: örvendetes, hogy olyan dolgokat is megpróbálnak ezzel megoldani, ami régóta fájó pont jópár embernek (pl. böngésző), de a legtöbben az ingyen játék miatt ugranak rá a dologra - ennek nem örülök. Nagyon nem. Ami játékot eddig megvettem, azoknak egy részét végig sem tudtam még játszani (van kb. 20), tehát ha lezúznék 50+ játékot ingyen, lenne olyan, amit meg sem néznék...
Auth/de-auth téma: jelenleg a PSN-es játékoknál van ilyen. Az első öt felhasználó, aki aktiválta a gépét játékra, annak elérhető a megvett és letöltött játék, a többi "várólistára" kerül. Részletesebben lásd itt.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A nemrég napvilágra került USB Modchip lehetővé tette volna, hogy a játékosok merevlemezre másolják programjaikat, valamint hogy homebrew alkalmazásokat futtassanak konzoljaikon.
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Last Epoch
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest