Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Alkoholista nevelde
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
őőő, de most lehet, hogy akkor én vagyok a sülthal, de egyvalamit nem értek:
miért nem lehet megoldani, hogy egyszerre 1lemezt mondjuk egy géphez lehessen beaktiválni? így fel lehetne másolni a tartalmát, a jogos tulajdonosnak pedig nem kellene pöcsölni folyamatosan a lemezekkel, ha játszani akar... és ha át akarja másvalakinek "ajándékozni", akkor valami regisztrációs folyamat-szerűséggel egybekötve törölhető lenne a "játék<->adott gép" kapcsolat és más használhatná teljesen legálisan, úgy, hogy a saját gépéhez beregeli... (gondolom nem sok olyan lakás van, ahol n+1 ps3 figyel... ha pedig mégis, valószínű, hogy több példányt is ki tudnak fizetni 1-1 játékból...)
ez szerintem pofonegyszerű dolog lenne, mindenki jól járna... mellesleg a cég jobban le tudná követni a szoftvereinek "áramlását" is
Új hozzászólás Aktív témák
gp A nemrég napvilágra került USB Modchip lehetővé tette volna, hogy a játékosok merevlemezre másolják programjaikat, valamint hogy homebrew alkalmazásokat futtassanak konzoljaikon.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest