-
GAMEPOD.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
válasz Razermazer #12213 üzenetére
Csókolom.
Már és még itthon vagyok. Jó az 7-8 évnek is, hogy tervben volt.
Kávéfőzőt nem tudom tuningolni, de amúgy igen, szoktam néha piszkálgatni a cuccokat. Hwboton megtalálsz.
Ezt a konkrét procit 1500 forintért vettem és 1db-ból volt válogatva. Csak ezt vettem belőle. Aztán ezt tudja.Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
őstag
-
őstag
válasz kicsipapucs #12207 üzenetére
Íme, 2,8 és 4,1GHz között 12 helyen mérve a görbe, amit rajzol a procim:
30 perc LinX volt a kritérium 1-1 lépcsőhöz. Ha lenne alá lap FSB-ben, vagy egy X3370 lenne (az az extra 0,5 szorzó áldás lenne), gyilkos lehetne, szerintem 4700-4800MHz benne lenne benchre. lenne lenne lenneNyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
őstag
válasz Martin97 #12206 üzenetére
Köszi, én is nagyon szeretem. Azt sejtettem, hogy jó, ki lett szépen tesztelve, de hogy megveri a világlegjobb L830B550 batchű Q9550-emet, ráadásul nem is kevéssel, azt nem hittem álmomban sem. Keresek képet a proci feszigény skálázásáról!
Írj privátban, ha gondolod, szívesen segítek bármiben, amiben tudok.
Nem olyan biztos, hogy nagyon szar az a 3 fázisos lap. Nagyon sima nem lesz a feszültség jeled, de ha menő tranyókkal szerelték, akkor 120-130W-ig simán jó vagy, nekem megy egy szar steppinges X5460-am egy fázishalott (ezáltal 3 fázisossá visszafejlődött) P5B-E Plus lapomban, minden para nélkül, tuningolva!Multiméter, peltier, tákolmány, modding. Te létezel, ember? A magyar extrém tuning kb meghalt egy éve már, téged pedig nem is ismertünk eddig?!
[ Szerkesztve ]
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
őstag
-
őstag
-
őstag
válasz kicsipapucs #12199 üzenetére
-
őstag
Szegasztok!
Kicsit előszedtem én is egy quad-os vasat, ökörködni vele, ha már Alpi felhergelt, hogy nem olyan szar az a lap mint nálam kijött a teszten, csak nem jól nyúltam hozzá valamihez. Ezek az eredmények születtek elsőre:
A CPU-Z-ben az a vcore, igen, nem VID.
-
őstag
-
őstag
válasz xeon forever #7854 üzenetére
Igazad van, de pont mindegy, mert felül mindketto proci a foglalaton korbe, nem tud a vastagabb xeon hajlitgatni labakat, meg ilyenek.
-
őstag
-
őstag
-
őstag
válasz xeon forever #7770 üzenetére
Atya világ, ez mekkora badarság.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest