Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
Az odáig rendben van, hogy nem irtják az erdőket a kézikönyvért és nincs szállítási költsége a lemezeknek, de azért a digitális terjesztéshez nem árt, ha van egy megbízható szerver-infrastruktúra, aminek pedig a közhihedelemmel ellentétben van költségvonzata. Régebben szerverekre lebontva meg lehetett nézni a Steam kiszolgálók letöltési statisztikáit, most már "csak" ez van. (Lehet az én fantáziám túl élénk, de nekem úgy tűnik, komoly szerverparkja van a Valve-nak világszerte. És még ez is képes megreccsenni a nagyobb rohamok idején...). Szóval a Nagy Digitális Költségspórolásban én nem vagyok olyan biztos...
[ Szerkesztve ]
-
Mura
csendes tag
Picit várni kell, nem ugrani minden "early access" meg hasonló marhaságra. Attól, hogy nem játszom vele a legeslegelső napon éjfélkor, még nem jelenti azt, hogy rövidebb lesz az életem vagy megsavanyodik a hűtőben a margarin.
Lehet, hogy multiban egy kicsit elvernek majd az elején, amíg nincs meg a szint, de a kockák úgyis napi 37,5 órát tolják, nekem meg úgysincs erre időm, mindegy, hogy mikor veszem meg.
Overclocking és vízhűtés csak volt - most már csak a család és stock cooler :)))
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest