Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Jelen. Pölö megvettem vagy 10 éve a Civilization 3 Complete-t 1K-ért az MM-ben (digitálisan sem láttam azóta sem ennél olcsóbban...), és nem fogom még egyszer megvenni...
Nagyon bírom egyébként az ilyen technofasiszta dumákat: ugyanez volt a floppy kihalásánál is (szinte lenézik az embert, mert egyáltalán megtalálható a gépében egy nyomorult DVD-író). Nem nő az e-péniszem attól, és keményebb csávó sem leszek tőle, hogy mindent usb-ről meg netről telepítek...
Még valami: lakásfelújítás okán, bő egy hónapra elköltöztünk otthonról. Ahol lakunk ott nincs net (csak mobilnet van). Ergo feldughatom magamnak pl. az újabb Blizzard-játékokat - még szerencse, hogy vannak játékaim DVD-n is...A hírhez: jah, hogy online boltokat kérdeztek, nyilván adott az eredmény. Ha a cdgalaxis-t kérdezték volna, lehet hogy "picit" más eredmény jött volna ki...
Biztos ódivatú vagyok, de perpill. pontosan nulla darab online megvásárolt játékom van. A zöme újságmelléklet, egy jó részét használtan vettem, a maradék pedig vagy multinál lett véve (Auchan, MM), vagy a cdgalaxisban...[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest