-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge edy
tag
Rákerestem egy képre ami kevesebb mint két hete készült. Egy elég ritka pillanatot örökítettek meg rajta. A képen látható játékosok alíg fele szokott egyszerre játszani egy időben. Mostanában két ember van aki rendszeresen szokott este 18 és 20 között játszani, általában hozzájuk szoktunk csatlakozni.
-
Fancy-boy
addikt
Esténként újra Gridezünk, majdnem minden nap.
A félreértések elkerülése végett a Grid 1-ről beszélek. Az eredeti, utánozhatatlan Race Driver: Grid (2008)
A GameRangeren keresztül megy a móka. Főleg külföldiekkel, de néha látni kollégákat is.A mostani gépekre a következő verzió javaslom:
"Race Driver - GRID v1.7 Ultimate Edition ZOOM"Ez támogatja akár a 4k felbontást is, 12 magos procikat és a Win11-et.
Plusz a szokásos kiegészítők, DLC-k is benne vannak.
Annyi megjegyzés hozzá, hogy a chat gomb nem a home, hanem az F3.Aki pedig magyarítást keres hozzá, az itt találja: [link]
Ha valaki elakadna, akkor írjon nyugodtan.
-
Jinxb1rd
addikt
Még Inv1sus néven játszottam itt veletek ano. Valahogy eszembejutottak a jó kis multi menetek, a nem szándékos, de mindenesetre látványosra sikeredett levegőben pörgős balesetek
Gondoltam megnézem a régi videókat, de a legtöbbje már nem elérhető, de így kedvet kaptam a játékhoz cska már senki nem játsza
Én is azt mondom hogy a Grid 1 után a többihez már inkább hozzá se akartam érni, az volt a legjobb valahogy. -
kpal
nagyúr
válasz
Fancy-boy #32019 üzenetére
Én is csak bill
#32022 - = Zk = - : Ősszel már lesz időm játszani kb tavaszig, mert annyi itt a meló ahova nősültem hogy munkahely mellett még ugyanannyit melózok ...
Csak amit vettem tavaly laptop azon be kell üzemelni a Gamerangert és már elfejetettem hogy kell...
-
-
penge edy
tag
Már évek óta megy a trombitálás, de olyan mintha egy másik bolygóról, fényévekre innen kellene meghallaniuk. Általában ha jön is valaki, vagy megpróbál első körben teljes gázzal beléd rohanni, vagy szembefordul veled, mert látja hogy semmi esélye nincs ellened. Aztán ha esetleg ő volt a host, és nem sikerült összetörnie, azonnal abortolja a játékot, nehogy már te legyél az első. Előfordul az ilyesmi, engem nem zavar túlzottan, sőt kihívásnak lehet megélni az ilyen helyzeteket is. De viszont elképzelhető, hogy egyeseknek eltudná venni a kedvét a játéktól. Egyébként egyik grides bajtársunk nemrég csinált egy új világrekordot F3 ban. Persze mindenki elmondhatja, hogy a játékban világrekordja van. Az ő ideje a legjobb Grides kormányosok idejéhez mérten a legjobb, akik csináltak videót róla. A lényeg, hogy bár a hivatalos szerverek megszűntek, aki akart előtte multizni, annak később sem jelent problémát. Van egy 132 tagból álló nemzetközi grides csoport facebookon, ott szoktak jelezni néha ha esemény van. De leggyakrabban csak spontán nyílnak szobák.
Egyébként most is épp race idő van[link]
-
Fancy-boy
addikt
válasz
- = Zk = - #32016 üzenetére
"a Grid 1 billel toltam... "
Visszatérhetnél. A Gamerangeren még mindig lehetne tolni.
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = - #32014 üzenetére
Én még nem mert elköltöztem es az a gép anyám lakasaban maradt így valamit venni kell
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32014 üzenetére
Hello
Nem a legjobb szerintem.. Billentyűzettel nem tűnik bíztatónak az irányítás.
Online a szokásos derby nagyrészt.
Hogy jót is írjak a grafika és a hang top minőség -
- = Zk = -
félisten
na haló all, szólnék az öreg motoroskhoz
nézte vki az új gridet?... -
penge edy
tag
Egy kis újság:
Akit érdekel ,annak szólok hogy leggyakrabban este 20 óra után kezdenek nyílni grides szobák .A legtöbben billesek,így hát nem nagyon erőltetik a prototipusokat,,az LMP kocsikat,és az F3 -at.Akik az ilyesmit szeretik azok próbálkozhatnak saját grides szobával,de nem sok értelme van,mert valószínüleg ugyis hamar lelépnének.De ezt leszámítva van néhány nagyon kemény billes játékos ,akik az említett kategóriákat,kocsikat leszámítva a kormányosokkal is felveszik a versenyt.Van négy játékos magyar zászló alatt is napi szinten,bár nem egyszerre.Néha le vannak zárva a szobák,vagy csak barátra van állitva cheaterek miatt.De aki akar játszani az megkér egy játékost hogy jelezzen a hostnak és általában beengedik.Ezen kívül van még egy lehetőség ,facebookon van egy régi grides csoport több mint száz taggal .Általában abból a csoportból is vannak játékosok, és akinek problémája van a játékkal, vagy a csatlakozással ,oda is lehet írni. [link] Akik csak bohóckodni szeretnének ,van egy gyakori host aki derby-t csinál szinte mindenből.Nevet nem írok, egyszerü megtalálni. -
Fancy-boy
addikt
-
Fancy-boy
addikt
A Gamerangeren szoktuk még tolni az Eredeti Gridet.
Néha látok rajtam kívül is magyarokat, de a külföldiek is jófejek.
Akinek van kedve az jöjjön, bátran. Akár csak azért ,hogy felidézze a a régi emlékeket.Alien néha belezavar a dolgokba. Aki régebb óta játszik, az tudja miről beszélek.
-
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Hrkgame.com oldalon jelenleg 1600ft az ultimate verzió.
-
dargelot
senior tag
Sziasztok,
A játék támogatja a kontrollert oly módon, hogy a gázt azonosan adja, mint ahogy húzom a kontrolleren a ravaszt.
Avagy van gáz, nincs gáz elven megy?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
mcs
veterán
Mediaban egy tízes az új Grid.
Le is csaptam egyre rögtön. -
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = - #31996 üzenetére
Itt vagyok!!
-
adam320
senior tag
válasz
- = Zk = - #31998 üzenetére
Nem emlékszem már, régen volt
-
JJános
addikt
válasz
- = Zk = - #31998 üzenetére
Én jj, jeshua....
-
adam320
senior tag
válasz
- = Zk = - #31996 üzenetére
Rád emlékszem
-
adam320
senior tag
Szoktatok még játszani egymás ellen? Jó pár éve volt itt egy csapat akikkel toltuk.
-
wolfman
veterán
válasz
Danecay #31992 üzenetére
Tegnap kezdtem el játszani és egyelőre én is elég csalódott vagyok. Az első rész nagy kedvencem volt, ahogy mondod, volt benne csapatmanagement, most viszont itt nem lelem ezt. De akkor ezek szerint tényleg nincs, nem én vagyok a vak. Az irányítás beállítás alól nektek is hiányzik a gázadás linearitásának beállítási lehetősége? A kormányzást megtaláltam, de a gázadást csak egy csúszka jelzi, de tán billentyűvel nem engedi állítani.
Most nem érzem, hogy lenne lelke a játéknak úgy mint az első résznek, ott beszélt hozzánk sokat egy menedzser (vagy ki), most a játék elején egy keveset, aztán viszlát valahol valamikor. Tényleg eléggé félkész érzetem van nekem is. Mintha eljutottak volna a fejlesztésben egy pontra, majd elvonták volna a pénzeket és gyors be kellett fejezni a lényeget jelentő apróságok implementálása előtt.
Valamint ami nagyon szúrja a szememet, hogy nekem a grafika valami iszonyat mosottas. Ha kikapcsolom az élelmosást, akkor javul, de akkor meg mindennek fűrész éle van. Nektek is jelentkezik ez vagy nálam van valami gebasz? Lehet valahogy orvosolni, mert ez így g..ire undorító! Bár amennyire leköt a játék, lehet hamarabb törlöm, minthogy orvosoljak itt bármit is.
-
Danecay
addikt
Az én véleményem amit mivel már egy másik fórumon is megírtam nem fogalmazok újra, tehát:
Próbálom értelmezni ezt a játékot de nem nagyon tudom. Azt írták, hogy elvileg próbálnak visszatérni a gyökerekhez és nekem ebből elsőre az jött le, hogy gyakorlatilag az első résznek csinálnak egy színes, szagos, technikailag modernizált reboot-ot, de inkább már azt kezdem gondolni, hogy a gyökerek alatt, minket játékosokat értenek. Vagy nem játszottam még eleget vele vagy nem tudom, hogy ennek mi köze van az első részhez. Eddig annyi egyezőséget vettem észre, hogy itt is versenyezni kell és, hogy itt is lehet csapattársat szerződtetni, ezt is sokkal bénábban megoldva mint 2008-ban ahol grafikusan amolyan pókháló szerű grafikonon jól látható módon volt megjelenítve, hogy melyik pilótának mely versenysorozat az erőssége és, hogy oszlik meg a többiben, de pl. a csapatmenedzselésnek, szponzorációnak nyoma sincs, csak tolni kell az egymás után fűzött versenyeseményeket és annyi. A grafikai kivitelezéshez hozzájön továbbá, hogy nincs garázsunk ahol lenne pl. némi élet is, eredményeinket is csak menükben, tabellákon követhetjük nyomon mindenféle lemodellezett érmek, kupák, stb. nélkül, legalábbis ez idáig, nem tudom, hogy a kategória teljesítése után ad e majd valamit. Hogy tudjuk haladni nyilván el kell érni az adott esemény célkitűzését ami leginkább egy adott helyezés megszerzésében nyilvánul meg, viszont ha már ennek eleget tudunk tenni jó eséllyel nem jelent problémát a következő versenyhez szükséges autó beszerzése sem. Nem kell foglalkozni holmi szponzorok megszerzésével, képességeinknek való beállításával melyek követelményeinek teljesítése híján vehetünk magunknak a használtautóról (ebay) autót, hogy nekifuthassunk a következő versenynek. Sajnos már nem emlékszem, hogy ezeket lehetett anno fejleszteni tuningolni vagy a versenyen leamortizált verdákat kellett e vagy lehetett e javítani de az is biztos, hogy az aktuális rész esetében erre szükség sincs hiszen bekapcsolt FULL törésmodell mellett nem sérül az autó, nincs kihatással annak vezethetőségére, sebességére, max. a dukkózáson lehet némi sérülést észrevenni pedig próbáltam direkt nem elóvatoskodni a dolgot, hogy lássam mi történik. De legalább a pályaelhagyáséért figyelmeztet a játék. Sajnos nagyon hamar unalomba fordul a dolog. Én a túraautós szériának álltam neki de jó eséllyel ennek a végéig sem jutok el, nemhogy a soron következő további 5 kategóriát végigcsináljam. Sajnálom mert vártam a játékot, vártam valami szórakoztatót még ha inkább árkád is de ez így dög unalom :(
-
JJános
addikt
válasz
- = Zk = - #31990 üzenetére
Üdv neked ZK! Nem kell új totyik!
-
- = Zk = -
félisten
na halló urak...
én ne vettem volna meg?! ugyan...
konrollerrel IS élvezhető számomra... grafika nagyon patika... igazi érdekesség, hogy az én konfigommal, 1440p minden ultrán és a cpu dolgozik 28%-on, a vga nemegész 3-7%... FPS van bőven... 120-30 fölött folyamatosan...nemértem...
kormánnyal (G25) még nem néztem, de itt az asztalon.... ma lehet rálesek... az eddigi Grid-ek jól mentek G25-tel... remélem ez is fog..
én CDKeys-ről vettem, és egy percig sem bánom... multi része nem rédekel, max ha az itteni Ős-Gridesekkel sikerül egy kalap alá kerülnöm, max akkor.. de az se most van/lesz
szerk
nem lesz/kell ennek a 2019-es Gridnek új totyik?! -
JJános
addikt
Nah, de jó. Mozdul a topik. Jó autózást!
-
GuruZone
őstag
Erre a lejátszási listára [link] rakok fel még videókat.
A játékról véleményem:
17 ezret nyilvánvalóan nem ért meg.
De remekül visszahozza az emlékeket, a fényeffektek zseniálisak, néhol még a textúrákon is meglepődöm, hogy milyen jók. Rohadt jó driftelés, agresszív ellenfelek. Sajnos a very hard szint alatt másodperceket adsz az AI-nak, így marad a Very Hard szint.Ha valakivel kitolsz nagyon verseny közben, ő lesz a nemezised és jaj neked ha még egyszer egymás mellé értek, nem fog kegyelmezni. Ez jól el lett találva.
A játék félkész. Összecsapott Multiplayer, kevés pálya.
Kormánnyal szinte élvezhetetlen VOLT, de tegnap feltoltam a force feedback értékeket 150%-ra és most van valami "súlya" az autóknak.
Ezen kívül lejjebb húztam a gameplay fülön az értékeket:
ABS: 4
Traction control: 3
Stability Control: 3Sajnos a kormány féle nagyon kevés jelzés érkezik, nyilván nem a Gran Tursimo Sporthoz kéne hasonlítanom, mert ugye abban az az etalon.
-
GuruZone
őstag
válasz
Danecay #31981 üzenetére
Sziasztok! Mennyi ismerős név!
[Okutama Sprint] csak nektek!
-
19ati93
senior tag
Meg is jelent. Nagyon emlékeztet az előző két részre, és nekem bejön.
-
-
csuccso
tag
Én is most 8 ev utan ujra feltettem?Gamerangerrel.Szokott lenni szerver.Ha valaki innen akarja még tolni szoljon.
-
Doomgiver
aktív tag
A "régiekkel" miújság? Zyl, dzsaver stb..
-
kpal
nagyúr
válasz
penge edy #31964 üzenetére
Én szoktam ritkán játszani ,de ezért ritkán mert magyarba van a gépem én meg külföldön dolgozom és szabin tudok játszani csak ,és itt meg nincs vasam hozzá ,de amint lesz itt én újra tolom ezt is folyamatosan .
Anno kb 1 éve sokszor voltak fent sokan Geme Rangeren magyarok és minden nemzetű igaz bizonyos napszakokban .
Anno veled is találkoztam ha jól tudom én pal8800ultra néven vagyok fent. -
penge edy
tag
Látok mostanában 2 magyar srácot játszani Game Rangeren privátban,gondoltam hátha találok tőlük valami üzenetet itt.De sajnos már több mint egy éve senki nem írt .Merre vagytok Gridesek ,mivel toljátok mostanában
-
Enton
addikt
Egy 3 napja vagyok VGA nélkül, körülbelül 10 éve nem mondhattam el magaról hogy ne tudnék játszani az éppen akkori kedvenc vagy bármi játékkal amivel szeretek/szeretnék.
Hú de megőrültem mikor a GRID kilökött 40+ fps-t a kis i7 HD3000-em és mégiscsak van amivel tudok élvezhetően játszani, méghacsak full low-on is akkor is újdonsülve isteni magasságokba emelkedett a játék a szememben. -
kpal
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #31955 üzenetére
Jo az pedig
-
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Be szereztem én is a játékot ingyen.
Valaki segítene a multit hogy tudom elindítani?
Mert szeretnék másokkal is versenyezni.
Igaz gondolom hogy ingyenes és sok lesz a retardált aki le fog zuzni... -
Rony949
őstag
Tessék, most ingyenes egy NAGYON rövid ideig a GRID. (Steam-es) [link]
-
fpeter07
veterán
Megvettem egykor a játékot, most találtam meg Steamen. Hát ezzel rásegítés nélkül nem lehet játszani. Kikapcsoltam mindent, kivéve az automata váltót. Aztán nem lehet irányítani az autót. Na jó ezzel még nem lenne probléma, mert hozzá lehet szokni. Na de így minden kanyart ismerni kell az összes pályán.
Ráadásul 11 másik versenyzővel egy pályán lenni. Nem az a siker, ha beérek a top 3-ba, hanem hogy végigérek a pályán.
Szóval megy vissza az árkád, mert sosem érek rajta végig. -
Az új verziók túl vannak cicomázva, bonyolítva szerintem. Vagy én öregedtem meg
Az egyszerű játékok túl árkádak, a bonyolultak, túl szimulátororosak. A GRID olyan arany középút volt. Le lehetett ülni hozzá 10 percre, de két órára is. Szerintem, ha a CM nem állítja le a szervereket, ma is pörögne a játék. -
kpal
nagyúr
válasz
JJános #31938 üzenetére
Üdv újra itt !
Még játszogatnak , bár a PH-ról már nem látok fent senkit. Amúgy este fele mindig akad szero. Nekem az újabb Gridek nem jöttek be. Így ennél maradtam. Én a kezdetek óta itt vagyok tudod, igaz volt talán 1 év kihagyásom,de csapatom újra jó ideje. Gyorsan telnek az évek már 9 éves játék ez ,de mindig izgalmas.
-
Sziasztok!
Tolja ezt a játékot még valaki online?
-
penge edy
tag
Az új év kezdetével, jó lenne egy új grides bajnokságot is kezdeni.Ti mit gondoltok
-
golyani
őstag
Üdv! Lan party lesz nálunk és érdeklődnénk, hogy hogyan tudnánk életre kelteni a GRID-et, mert régebben próbáltuk, akkor nem sikerült. Menne simán is, vagy Tunngle kell hozzá?
-
Syrius XIX
addikt
válasz
fireproof #31927 üzenetére
VPN (Virtual Protokoll Network) progi mind a 2.
LAN köti össze a gépeket 1mással.
Játékon belül a LAN részét kell használni!GameRanger: Elindítása után látod az összes szobát, a HOST nevével és a szobához tartozó Description-nel együtt (2 - 12 személyes lehet max. 1 szoba).
Amennyiben a HOST még nem "START"-olta a szobát, addig semmi teendőd nincs, mint várni (esetleg +érdeklődni, h lesz-e egyáltalán-ás, vagy csak ücsörgünk jókedvünkből?)
Join után a GR automatikusan bevisz a játékon belül egészen a Multiplayer-ig. Ott neked kell a LAN-ra nyomni, ezután csak 1 szobát fogsz látni, azét aki Host-olta kinnt a GR-ben!
A GR memóriaigényesebb, mint a Tunngle (nálam)!
A kapcsolatok minőségéért a HOST gépe, ill. internet kapcsolata a felelős (90%-ban)!Tunngle: A játékot neked kell indítani. Játékon belül -> Multiplayer -> LAN-ra nyomni Itt viszont az összes szobát látni fogod amennyit bárki is létrehozott! Ez a része ugyanúgy működik itt, mint anno.
A Tunngle kb. 3* simábban fut, mint a GR és magasabb FPS-sel (nálam)!
A kapcsolatok minőségéért a HOST gépe, ill. internet kapcsolata a felelős (90%-ban)!Röviden ennyi, jó mulatást!
-
fireproof
őstag
válasz
Syrius XIX #31926 üzenetére
Mi ez a GameRanger meg Tunngle? amikor én toltam még csak simán Grid volt.
-
fireproof
őstag
Atyaaaaaaaég. Tolja még valaki ezt a játékot? Parádés! Imádtam.
Így lassan 7 év távlatából visszanézni eléggé félelmetes. Jó lenne egyszer úja tolni a régi arcokkal.
-
penge edy
tag
Én is lesben állok,de mig nem teszek szert egy kormányra addig nem akarózik játszani.Akiket látok barát listán, fele kormányos vagy kontrolleres,ráadásul egyesek még csalnak is, billel abszolút esélytelen.
Másfél évig volt nálam egy régi vibrációs kormány,olyan amiről még a kormányos topikban sem tudna senki semmit , eleinte hetekig nem akart menni vele a játék ,próbált segiteni egy kormányos cimbora is,de már napok után ő kérte hogy álitsam vissza billre,mert annyira nem ment vele. Egy jól sikerült beálitás és sok gyakorlás után egy év múlva már az ő szintjén voltam,és miután vissza adtam a kormányt már nem olyan élvezetes volt a játék ,tudván hogy semmi esélyem ellenük.De nemsokára talán sikerül elcserélni valamire azt a kormányt,és újra gyakrabban leszek.Egyébbként olyan kormányt nem látni hirdetéseken.
Addig is Palikám jó lenne ha te is beújitanál valamit,de előtte kérdezz meg engem ,vagy térj be a kormányos topikba és érdeklődj milyenek jöhetnek szóba . -
Doomgiver
aktív tag
Na mi a helyzet gyerekek?
Gondoltam benézek rég jártam itt. Megy a guriga?
-Rhoperix
-
kpal
nagyúr
válasz
Syrius XIX #31918 üzenetére
Az szép,használd egészséggel
Én vasam régi ,de csak elméletileg ,gyakorlatba nem érzem az idő múlását.
Lehet majd 3 év múlva ráveszem magam frissítésre akkor x99 beruházok használtan az is gombokért lesz
Addig max másik vga veszek .
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
Átestem az éppen aktuális (3-4 évente) gépfelújítási eseményen
!
Ilyen volt:
Ház: AeroCool ExtremEngine 3T,
Alaplap: Gigabyte GA-EP45T-UD3LR,
CPU: Intel LGA 775 QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 3200 MHz (8 x 400).
Ilyen lett:
Ház: AEROCOOL GT-R Black Edition,
Alaplap: GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3 (rev. 1.0) rev. 1.1,
CPU: INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX.
Remélem 3-4 évig +int nem kell hozzányúlni!
Legyen szép a napotok! -
kpal
nagyúr
válasz
Syrius XIX #31916 üzenetére
Cool
Én a minap játszottam egy erős Japánnal aztán jött Koreai és úgy legyalult minket csak lestem
-
kpal
nagyúr
válasz
Syrius XIX #31914 üzenetére
Mert tudod nálam Gr működik csak
,így ott látom mikor vannak többen . Van amikor késő délután GR tumultus van ,de pl. este éjfélig senki aztán hirtelen éjfél után páran szero nyílik.
Változó mikor tudok játszani és emiatt ezt vettem észre .
-
kpal
nagyúr
válasz
Syrius XIX #31911 üzenetére
Tungleén többen vannak mint GR-en ?
-
kpal
nagyúr
válasz
Syrius XIX #31911 üzenetére
ja bassus, vak vagyok ,oké .
-
kpal
nagyúr
válasz
Syrius XIX #31909 üzenetére
Jó lett !
Ez GR vagy Tungle ?
-
kpal
nagyúr
válasz
DEJVID #31906 üzenetére
Igen a szerverk mar nem müködnek , igy lanon belül kell jatszani ha a Game Ranger telepitve van , Tungle-n mükszik ugy mintha régi multin csatlakoznal ( nálam döglött ez ).
Lehet furan hangzik ,de igy lehet most csatlakozni. Amugy egész sokan szoktak lenni , délutanonként -este, változo. -
kpal
nagyúr
válasz
Syrius XIX #31903 üzenetére
Nálam talán 1x volt jó 10percig ,azóta nem is néztem .
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest