Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Megvettem egykor a játékot, most találtam meg Steamen. Hát ezzel rásegítés nélkül nem lehet játszani. Kikapcsoltam mindent, kivéve az automata váltót. Aztán nem lehet irányítani az autót. Na jó ezzel még nem lenne probléma, mert hozzá lehet szokni. Na de így minden kanyart ismerni kell az összes pályán.
Ráadásul 11 másik versenyzővel egy pályán lenni. Nem az a siker, ha beérek a top 3-ba, hanem hogy végigérek a pályán.
Szóval megy vissza az árkád, mert sosem érek rajta végig. -
fpeter07
veterán
-
fpeter07
veterán
Csináltam egy videót (ami meglehetősen gyenge
) az első győzelmemről
[link]
-
fpeter07
veterán
Beszámoló
Első versenyben az első kanyarban kicsúsztam. Restartot követően az első kör olyan 3 perc volt, a másosik kb másfél percel jobb.(az eléggé idegesített hogy mindig húz egyik oldalra a kocsi)
Mentem egy driftet, ellenfék 600.000-et csinál, én 58.000-et, Prostreet-ben is szarul ment a drift.
Online-on izomautót első kanyarban széttörtem
Összeségében az online jobban tetszik. -
fpeter07
veterán
töltöm a demot
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest