Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobek198508
csendes tag
válasz Hargitaibea #524 üzenetére
Szerintem maradj a Far cry-nál...az a te platformod!
-
Hargitaibea
csendes újonc
Üdv! Sajnos lehet hogy az év legbutább kérdése lesz de nem tudok Hova fordulni.ki kell adnom magamból! Sajnos az a helyzet hogy profi játékos lennék de mivel nekem nagyon tetszenek ezek a ghost recon meg division jatékok viszont valahogy nem megy velük a háték.a division 2 meg a wildlinde az meg ok de a division 1 amivel nem tudok játszani például!gondom mi?nehézségi fokozat nincs?1 lövés és szevasz.fegyverek mint ha nem sebeznének pedig 4 szintű vagyok a fegyvereim is azok de kb 2 embert nem tudom megölni még 2 méterről sem.célzás borzalmas mindenfele lő csak a célpontra nem pedig van rásegités.odafutok a faszihoz és megsorozom és mint ha mégsem érezné ő meg szépen rám lő egyszer és viszlát.és ez egy sima senki!mindt ha játék fegyvereket használnék!a rengetek funkció kiirás a képernyőre ami szintén zavaró de az mindegy de egyszerűen nem tudok vele játszani.vicc!beállítási hiba??vagy mi?nem találkoztam meg ilyennel pedig azért hónapok óta zúzok a far cry 6-5-4-3 mindet kitoltam és olyan szintű zúzás közelében sincs.gyenge fegyverek,gyenge sebzés,azonnali halál pedig az első az ami magyar nyelvű és télen játszódik tök szép táj de egyszerűen nem megy!ghost recon break is hasonló viszont a windline meg a division 2 jobb harcilag ott érzödni hogy lehet lőni meg sebezni!sajnálom.hogy lehet változtatni ezen?vagy egyszerűen taktikai játék nem nekem való!pedig azt hittemnprofi gameres vagyok de itt olyan mint ha most ismerkednék a konzol világával!remélem nem gáz a levelem ha lehet csak értelmes segítséget kérek a többi lepereg felesleges!szép napot és előre is köcce ha valami ötlet!!
-
mikulas30
tag
Szasztok,érdeklődnék hogy xbox one on lehet játszani a division 2 net nélkül is?
Ajándékba lenne....de náluk sajnos nincs net aki kapná és így csapatban nem tud játszani.
Köszi a segítségeteket....[ Szerkesztve ]
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy mikor a fényképét e-mailbe elküldte, felismerte az antivírus.
-
Throme
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol egy kis "fejtágítót" adnak, hogy mit és hogyan érdemes fejleszteni a játékban?
Jelenleg 6-os a szintem, tehát nem rég kezdtem és nem ment könnyen, amíg nem nyílt meg a bázis (műveleti központ vagy ilyesmi) és nem sikerült fegyvert "gyártani". Egy mesterlövész puskát sikerült összerakni, aminek 1500-1600 körüli a sebszése és a 3 - 4 - 5 szintű ellenfeleket szépen, egy lövésre is akár le lehet szedni. Előtte nagyon nehéz volt.
Olyan felszereléseket használok, amik kritikus sebzést adnak, de ilyen max 2% darabonként.
Az automata fegyver egy M4-es. Ennél van kicsit nagyobbat sebző automata, de annak a pontossága kisebb (így gyakorlatilag ugyanott vagyok). Viszont ez az M4 kb 210 sebzésponttal rendelkezik, ami jócskán elmarad a mesterlövésztől, még úgy is, hogy legalább 4x gyorsabban lő (feltételezve, hogy mindegyik lövedék talál).
Rendelkezem még közelharcra jó puskával, ami szintén olyan 1500 körül sebezz, de nagyon közel kell kerülni az ellenfélhez....ez így nem annyira opció.A küldetéseket persze szépen csinálom továbbra is (szintnek megfelelőt) és gyűjteni fogom a nyersanyagot, de ezzel az automata fegyver sebzéssel valamit kezdeni kéne és lassan a mesterlövész puska sebzése se lesz a szent gráll, ráadásul 10-es a tára és nem lehet azt fejleszteni, csak a hangtompító, meg távcső, ami elérhető....
Kinyitottam egy dobozt, amiben volt olyan pisztoly ami 18k sebzést ad... na az jól jönne most, csak 30-as szint kell hozzá...még odébb van és gyanítom mire odaérek az se lesz sok.Nem tudom ha majd elérek oda, hogy DZ, akkor érdemes lesz-e belekóstolni?!
Egy jó "guide"-dal, ha sikerül valami jó karaktert fejleszteni, akkor még az is lehet, hogy kipróbálom....kösz!
[ Szerkesztve ]
-
Octi
aktív tag
Azért a gear szám is sokat számít. Minél magasabb, annál nagyobb az alapsebzésed. A szett összeállításakor nagyon figyelj a krit esélyre, és a krit sebzésre. Ezeket próbáld minél magasabbra húzni, de figyelj az egyensúlyra is, mivel egyik sem ér semmit a másik nélkül.
Egy 50/110 -es arány már jónak mondható
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Damwise
csendes tag
Segítsetek már nekem légyszives. Megyek földalattiba kihívás fokozaton, belelövök az ellenbe egy egész tárat, lemegy a páncélja fele, jön a társam 10 lövés és meghal, még ugyanazon tárral lelő 4 másikat. És ez már nem az első, ilyen 280-285 pontos játékosok, szóval nem is annyira maxos.
Nyílván az én gearem gyenge, de tudnátok mutatni valami jó összeállítást amit használhatnék? Classified nem esett még, talán 2 vagy 3, sima setek megvannak lassan mind. Fegyvert meg skilleket is irjatok hozzá pls, mert ez igy annyira kiábrándító. Nemértem mi a gond, de ha látnám mit hogy kell sokat segítene megtanulni.
-
Octi
aktív tag
-
szucstom
őstag
Bocs Octi, nem neked akart menni a válasz.
Pontosan. Full random az egész. Több helyen is írták, hogy a Ház UGban nagyobb eséllyel esik, erre DZben esett egy nevesített Bossból. Lehet, hogy összeesküvés elmélet, de a rendszer tutira figyeli mi van rajtad, vagy épp a hátizsákban és már csak azért se ad olyan lootot, hogy neked jó legyen.
[ Szerkesztve ]
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Octi
aktív tag
Teljesen random a rendszer. Nekünk ma hajnalban 4 vagy 5 exo-t dobott DZ-ben.
Az egyik srácnak hiányzott az Alpha-hoz egy térdvédője. 2 hónapja kajtattuk DZ-ben, UG-n, betöréseken. Végül 2 napja egy sima külső boss tolta ki magábólMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Damwise
csendes tag
Érdekes a rendszer, jó ideje tolom ezt a földalattit, sose esett semmi, most 2 run alatt (3 müveletes) 6 exotic, persze a house nem volt közte.
-
Damwise
csendes tag
Hol lehet a legjobb cuccokat találni? Darkzone? Láttam videókat, ezt az ellenállást nyomják, de nekem az uncsi. A földalattiban nem esik semmi, csak a 270-280 pont közöttiek.
-
szucstom
őstag
khm... sztem a teljes sztori rész vihető soloban. Jó, tudom, emberfüggő, de kb úgy tervezték meg az egészet, hogy mire eléred a 30-at, kész vagy a fő küldikkel és a szárnyakat is kimaxolod. A legjobb, ha erősnek érzed a szinted szerinti területet, vissza kell menni az előzőre, kimaxolni az ottani mellékküldiket, és utána tovább menni.
Még vmi: ne menj egyből dz-be. A kimaxolt kerületek térképét újra olvasva kpsz célpontokat, melyekért kapsz célpontinfót. Ezeket a pontokat a terminálon, a napi és heti célpontokra lehet "elkölteni". Tökéletes gyakorló feladatok.
-
melega
őstag
Srácok valakinek lenne kedve velem a napokban Divisionozni.
Egyedül már nem birom. 20-as szintűek a mellékküldetések, és 18-as a főküldetés, az utolsó hosszú életűt nem birom megölni.
ps azonosítóm: meamabg -
melega
őstag
Bocsi a játék egy pillanatra megbolondult.
András
[ Szerkesztve ]
-
Octi
aktív tag
Én is vissza igazoltalak már. Nyugodtan kapcsolódj. Ha nem akarják, úgy is bezárják a csoportot, vagy megkérnek hogy lépj ki, mert várnak valakit. Ha ismerősöd csinálta a party-t a csapathoz, oda is be tudsz lépni, és meg tudod kérdezni, be férsz e. Szóval vannak lehetőségek
Egyébként játékon kívül rá tudsz írni bárkire.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz szucstom #494 üzenetére
Ne is emlegesd a betöréseket
2 napja csináltunk egy TS-t. Hát káromkodva vért izzadtunk, mire letudtuk. A random 4. srác végig rambózta az egészet, és nem vette észre, hogy ez itt nem működik. Ráadásul majd egy óra szenvedés után, meg kaptuk a jó nagy adag fost. Teljesen értelmetlenül el vett 1 órát az életünkből. Meg is fogadtam, hogy hanyagolom ezeket a sz@rokat. DZ-ben ennyi idő alatt 10-szer ennyi cuccot ki tudsz farmolni.[ Szerkesztve ]
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
-
Damwise
csendes tag
Köszi a válaszokat. Adtak a ps-hez ilyen fél fülest mikrofonnal, az használható? Vagy kell valami normális? Angolul beszélek annyira, hogy megértsem mit makognak, meg válaszoljak, azzal talán nem lesz gond.
Ti szoktatok még együtt bandázni?
Bejelöltem mindenkit barátnak, akinek láttam a nevét itt (az enyém GhosterHUN). Furcsa, hogy itt nem lehet ráirni privibe mint gépen akármelyik játékban, hanem egyből kapcsolódni lehet csak a játékhoz. Ahhoz meg sokszor nincsen pofám, kitudja zavarok -e éppen vagy sem.. Most nem vagyok a ps közelébe, nemtudom kik fogadták el eddig, de aki igen, ahhoz néha be lehet majd lépni?
-
Octi
aktív tag
De ha nem találsz senkit, aki segítene húzni a karakteredet, akkor is keress veled egy szintű társakat, mert a napi és heti küldik is sokkal egyszerűbbek bandázva. Messze nem lesz olyan nyögvenyelős, mint egyedül. Nyugodtan használd a párosítás funkciót. Ha nem beszélsz angolul, kicsit macerás, de simán abszolválható
-
Damwise
csendes tag
Elértem a 30-at pár napja, kész az összes küldi ami a rejtekhelyekhez vonatkozik. Mit szoktatok csinálni ezután? Mert annyi mindent lehet. Hol lehetne a leggyorsabban jó geart szerezni? Elkezdtem a napi küldetéseket megcsinálni, egyik másik elég nehézkes még nekem.
A dark zone nagyon nehéz, azt még nem bírom, alig sebzem az enemyt. Kipróbáltam ezt a földalatti küldit, egyet mentem, nemrossz, a túlélős cuccot meg kell tanulni, hamar meghaltam.
Van valakinek jó napi rutinja, mit miután, vagy mibe érdemes az időt fektetni inkább? Sok az új infó, meg a tennivaló, az idő meg kevés.
-
Octi
aktív tag
-
Octi
aktív tag
Szia!
Ha egy pár kommentet vissza olvasol, egy páran megadták az ID-t, amin játszanak. Nyugodtan jelölj bármelyikünket. Ha gondolod a kari húzásban is tudunk segíteni, bár a következő hét szerintem mindenkinek a GE-ről fog szólni
-
Octi
aktív tag
Sok mindent kijavítottak már benne, de még mindig bőven akadnak ehhez hasonló nagyon bosszantó bugok.
Hétvégén elvileg lesz egy monstre rohanás, ha gondolod és fent leszel megkeresünkMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
pomk
őstag
Még ma is elcsodálkozom, milyen részletes és gyönyörű ez a játék...
Viszont tegnap este 3. nekifutásra sem sikerült az első, a rendőrségi bázis kitisztítása (Precint mission) után kinyitni a 2. ajtót Manhattan felé... Nyomkodom a négyzetet, elkezdi kinyit, de nem megy át rajta.
Találkoztatok már ezzel a problémával?[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Milyen ez az 1.8 patch? A fél YouTube erről szól mostanában...
Megnézzük. Aki gondoljak csatlakozzon!! -
marilllyo
veterán
Srácok!
Van valaki aki még aktívan tolja? Megvan a játék nekem is. Az alapjátékot kiplatináztam illetve elég sokat lógtam a DZ-be de tavaly nyáron otthagytam a game-t.
Arra gondoltam, hogy kiszedném a trófeákat a DLC-kből. Ehhez persze rengeteg grind meg idő kell.
Van itt csapat akihez lehetne csatlakozni?PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Octi
aktív tag
válasz szucstom #474 üzenetére
Köszönöm a játékot srácok
Egy délután alatt annyi információt zúdítottatok rám, hogy győzzem feldolgozni
Ráadásul abból a rengeteg cuccból, amit a segítségetekkel szedtem össze, még egy hasznáható build-et is építeni kell majdMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Ha valaki nyomná, kereshet engem is: Octi_18t
(Sajna DLC-im nincsenek)Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
tigor
tag
Üdv,
Énis nemrég kezdtem el vele újra játszani + egy havert is elcsábítottam, gyorsan szerzett egy Division-t magának. Csak ugye 2-en kevesen vagyunk néha. Úgyhogy csatlakoznánk.
PSN ID: G3Ry_J0e - az ott egy nulla -
szucstom
őstag
Sziasztok!
Látom eléggé kihalt ez a topik, de ha esetleg valaki még olvassa és aktív PS4-en, szívesen társulnék vele. Kezdő vagyok egyenlőre, jól jönne a társaság a heti feladatok teljesítéséhez és farmoláshoz
-
birorichard
őstag
Van még olyan "csoport", akik többé-kevésbé aktívak? Mennék szívesen, ug, survival, napi, incursion, akár dz.
-
Csabee86
senior tag
Szeretném folytatni a játékot. Jön az új frissítés, jó egy évet kihagytam. Érdemes belefogni?
-
Apone33
őstag
Üdv!
Bocs a láma kérdésért, de Usa account-nál nincs magyar nyelv a játékban? Digitálisan lett megvéve.
Play Hard!!!
-
addikt
Akciós a store-on a gold verzió (alap játék + season pass = összes dlc) 12k
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
gyuri00
aktív tag
holnaptól lesz ingyenesen kipróbálható a játék? egész hétvégén játszható lesz vagy mit tudtok erről?
-
szcsaba95
tag
Build építéshez az alábbi linket javaslom. Látszólag a srác nagyon ért a játékhoz, szóval én elhiszem neki, a videó alapján készített buildem LS-ben nagyon adta. Elsőre furcsa és nem is értem, hogy 300 ezres szívossággal és 2800 életerővel, hogy nem esem össze egyből, de működik. PVE-re kellene most valami használhatót kitalálni.
MarcostylePSN ID: szcsabi95
-
LucentTwo
tag
Egyik legnagyobb változás, hogy az armor nem lesz majd major tulajdonság, ki is kerül a rollolhato lehetőségek közül. Csak az alap páncél marad a ruhaknak. Ezt majd életerővel fogják kompenzálni.
[ Szerkesztve ]
-
atka76
tag
válasz szcsaba95 #451 üzenetére
Amire csak tudsz arra pörgessél páncélt,nem kel 10x akkor fixáld le ha valamire kipörgetted,de ezt minden felszerelésedre,kivétel a kesztyű arra azt amit írtam!
Ha mindegyikkel meg vagy akkor még tudsz tenni szinte mindenre prototipus módosítót,itt is előnyös lenne ha minél több páncélt tudnál tenni mindenre!Bendegúz
-
dvd24
senior tag
válasz szcsaba95 #455 üzenetére
Rengeteg minden változni fog, de kőbe vésve még nincs semmi. A PC-s kollégák most nyüstölik a PTS-en az új patchet és az új DLC-t, a részletek hetente változnak, de lesz új DZ terület, új gear set, a nevesített fegyvereket erősítik, jön új incursion, új 'Legendary' nehézség néhány mission-nek, a DLC-vel egy új PVP játékmód, stb.
-
szcsaba95
tag
Mi az a nagy változás, ami az 1.6-tal jönni fog?
PSN ID: szcsabi95
-
dvd24
senior tag
válasz szcsaba95 #451 üzenetére
Egy cuccon csak egy tulajdonságot tudsz átpörgetni, onnantól kezdve a többi lakatos lesz és azokat nem tudod változtatni, viszont azt az egyet amit átpörgettél bármennyiszer lehet újra és újra, csak egyre drágább lesz.
Fegyvereknél csak a talenteket lehet átpörgetni, ott is csak egyet, viszont az nem pénzbe hanem phoenix creditbe és Weapon Kit-be kerül, ezeknél viszont összesen csak 5X (vagy 6X?) lehet próbálkozni, és természetesen ez is minden egyes újrapörgetésnél egyre többe kerül.
-
Motar
tag
Sziasztok.
Este 9 körül szoktam fent lenni egy cimbivel, jó lenne 4en összejönni fixen.
Nem rég lettünk 256-osok, még zsenge cuccokban
Korba 30+osak vagyunk, de jöhet fiatalabb is, inkább azért 20+
Ja és ps4en toljuk!PuszTitusz néven megtaláltok.
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
szcsaba95
tag
Hányszor kell páncél védelmi értéket pörgetni? Végtelenszer? Csak mert vagy 10-szer csináltam, de fejlődést már nem láttam. Illetve, Alpha páncélom van, de arra csak életerőt tudok pörgetni, a páncélnál zárolt jel van, ez miért van? Ugyanez van a G36C-nél is, csak az egyiket tudom megváltoztatni, kettő képességet nem enged.
-
LucentTwo
tag
Most már inkább csak farmoljatok pénzt, jön az 1.6-os patch és sok minden változik a játékban. "Fölösleges" már lootra vadászni.
[ Szerkesztve ]
-
szcsaba95
tag
Köszönöm a segítséget! A Barett mellény ugye a remek magyar fordítás ellenére is Barett mellény maradt?
Jelenleg 4 alpha és 2 ragadozó cucc van rajtam, de akkor ráfekszem a lootra és kerítek valahonnan egy ilyen mellényt.A felszerelések közül melyikre mit érdemes pörgetni, hogy a legjobb legyen?
-
szcsaba95
tag
Sziasztok!
30-as szint felett mibe érdemes a legtöbb időt ölni, hogy fejlődjön az ember és a legjobb cuccokat szerezze?
UG, DZ vagy simán a küldetéseket csináljam újra?
-
Dagohun
tag
Üdv.
Meglett a lvl 30. Gondoltam kipróbálom a survival-t, de mikor bemennék a kapun akkor az az üzenet fogad hogy nincs telepítve. Azóta 2x is letöltötte és telepítette a ps4. De továbbra is azt irja nincs telepítve. Ha játékon belül nyomok a telepítés opcióra akkor annyit ir hogy rendszer lekéri a telepítéshez szükséges adatokat és itt megáll a tudomány. Ha belépek és keresek játékot talál és be is rakna de nem tölt be soha. Ötlet?
Előre is köszönöm. -
szcsaba95
tag
Sziasztok!
Most értem el a 30-as szintet, ha valakinek lenne kedve együtt tovább fejlődni vegyen fel. szcsaba95 néven futok PS-en is.
-
Kiskutya
veterán
Hali, segitség kellene. Tegnap megvettem ezt a játékot magyar storeon keresztül. És logo után addig jut hogy connecting, forog az a kis jel és ezt nézem már 5 perce de nem megy tovább. Probáltam újra letölteni de ugyan az. Más játék működik.
hmm...
-
LucentTwo
tag
Mindent a "Főhadiszáláson" tudtok elérni, a Jutalombeváltónál, a földszinten van hátul, a műszaki szárny alatt. Ha jól rémlik 4-es szintű cuccokat fogtok kapni, illetve skineket, meg ruhákat. A skinek, a ruhák mindenkinek elérhetőek lesznek, ha "felveszítek", viszont az itemek azt hiszem csak az egyik karakternél lehet egy adott item. De annyit ad, hogy mindketten tudtok vmit kiszedni majd. Úgyse fogjátok őket sokáig használni.
-
Dagohun
tag
Üdv.
Megvettem a játékot, gold változatot. Kérdésem, az ajándékokhoz hogy lehet hozzájutni? Mert a játékban sehol se találom. A hátizsák jó lenne. És ezeket több karakternél is igénybe lehet venni? Csak mert a fiammal együtt játszunk két külön karakterrel.
-
pomk
őstag
válasz Black Dragon #431 üzenetére
Csatlakozzon mindenki az elso hozzászólásban említett Community-hez, így sokkal könyebb lesz közös játékot szervezni.
-
Black Dragon
addikt
Hali all!
Sikerült pár napja beszereznem a játékot, és ha valakinek lenne kedve játszani, azzal szívesen együtt tolnám. 13-mas vagyok jelenleg, de minden nap tudok pár órát játszani, így ha valakit érdekelne a dolog, akkor vegyen fel.
RiDu008
-
gunszt
tag
Helló,
PS4-en DLC-vel kapcsolatban lenne egy elég nehéz kérdésem
Bocs ha már volt de a keresőbe nem találtam rá választ.
Van egy US és egy HU accom, mindkettő primary a PS-en, de US-t használom csak, arra gyűjtöm a trophykat etc.
Van egy Division lemezes alap játékom, amit itthon vettem szal EU-s, de ugye tudok játszani vele simán az US accon, viszont szeretném megvenni a SeasonPasst... a kérdés melyik storeban kéne hogy tudjak játszani az US accomon vele ?
Azért vannak aggályaim mert egyrészt ubi-s játékoknál nemtudom hogy megy ez, másrészt alapból levan töltve már a dlc a base patch-ben szal csak unlockolni kéne vhogy... van valakinek tapasztalata ezzel kapcsoaltban ? nem dobnék ki szívesen 9k-t
-
Motar
tag
Sziasztok. Most hogy akciós volt volt a game, megvegtem én is. Jelenleg 18as vagyok, de sirviverre jó vagyok vagy akár csapat gamere is. Esténként tudok játszani 9-10től.
Minden felkérést szivesen fogadokAttól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
pomk
őstag
Én is adtam neki egy második esélyt. Aki gondolja, keressen nyugodtan játékban.
-
korte73
csendes tag
Na milyen a Survival?
Valaki tolta már? -
dvd24
senior tag
úgy néz ki kapunk 20-án PS4 pro támogatást, ennél jobban nem részletezték sajnos
Survival on PS4
Will be released on December 20th
There will be a maintenance to deploy the patch
The CE-34878-0 Error will be fixed with that update
PS4 Pro support will also be available then -
Csabee86
senior tag
Ki az aki még aktívan nyomja?
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
most jottem at xbox one-rol, ott sok szaz oram volt a jatekban, ugyhogy elolrol kell kezdenem a gear-elest, egyelore karaktert jo lenne ha tudna valaki segiteni huzni. Egyebkent pedig keresek jatekostarsakat
PSN: fxszabo
[ Szerkesztve ]
-
atka76
tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni nekem,hogy ha ketten össze vagyunk állva és nyomulunk akkor miért nem halljuk egymást a head setten?
Milyen beállítás kell még a játéknak?PS4-es a gép!
Köszönöm!
Attila
Bendegúz
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Az Undergroundhoz keresnék társakat. Megjelenéskor szétjátszottam a játékot. Kb. 4 hónapja viszont csak egyszer vettem elő. Nem tudom ez mennyire lesz hátrány ennél a kiegészítőnél. Szóval jó lenne nem egyedül végignyomni. Valakinek lenne kedve csatlakozni. DZ-t kihagynám most már.
-
dinostaRR
tag
Én is vissza nézek a játékba, vannak még innen aktív játékosok?
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
iTis
csendes tag
Sziasztok!
Játékos társakat keresnék online játékhoz. Most leginkább Underground DLC megy. PSN ID: iTis0321.
Aki gondolja vegyen fel barát listára.További szép napot.
-
Dogfighter
csendes újonc
Falcon lost heroic nehezebb lett jóval.
Most már balra a lépcső alá is belő a tank.
Nekem még az elején, a patc után egyből sikerült, akkor még nem lőtt be.
Azóta mindig elvérzünk.
Szombaton dz6-ban vagyok egész nap. Dogfighter63. Nyomjunk egy egész napos farmot. PvP-ben gyenge vagyok, de jó csapatjátékos. -
Bandita911
újonc
Hello mindenki !! 231+ DZ-be este fent leszek , jól jönne egy pár jó arc a játékba ,hogy csapatba csapassuk !! korosifeherandra névvel megtaláltok
-
Dogfighter
csendes újonc
Ma borzalom volt a dz6. Egyszerűen nem lehetett egy normális random csapatot kifogni.
Össze vissza szaladgáltak, meg állandóan kiléptek.
Mondjuk azt vettem észre, hogy patch után sok lett a magas gearrel rendelkező játékos, viszont a dz szintjük meg alacsony. Lehet dz6-hoz kevés a tapasztalatuk.
Azért a végére sikerült 2 új sett itemet szerezni.alfabridge vagy mi a neve.Berakom a 4 sentry mellé kiváncsi vagyok rá. 2 végsőt kivettem. Oda az egzotikus rezistencia. Ezeken az alfákon viszont elég magas. -
daji3
újonc
Sziasztok!
Fórumban új vagyok,
De játékban nem.
Gs 245
ID mu6iwara03
Általában este hét körűl vagyok.
Pve pvp / habár pvp-n hamar el halok .
Meg találtok a fecebook division ps4 csoportban is. -
Dogfighter
csendes újonc
Én jönnék, de hétközben csak délelőtt tudok játszani. Szombaton viszont reggeltől estig.
Amit a ps4-hez adtak fülhallgatót azt lehet használni kommunikálni is? Mert nekem nem sikerül a játék közben beszélni a többiekkel.
-
Akra_hu
tag
Egy kisebb létszámú csoportba keresünk Supportos és dps játékosokat. Célunk jó csapatelosztással heroic raidek, DZ-5-6 gördülékeny farmolása esténként. Dps közkedveltebb sokaknal így suppirt jobb lenne
PSN id : Akra081
köszi
[ Szerkesztve ]
-
Dogfighter
csendes újonc
térkép bug nincs, de lecsatlakozik az fl heroic 14 körénél. Én idáig mindig vissza tudtam menni.
az valami bug mikorv az emberek mintha korcsolyáznának úgy csúsznak a földön?most már be tudsz csatlakozni ha megy a falkon lost, nem vág ki nem újra éledő zóna dumával.
-
dvd24
senior tag
kicsit utánaolvasva nem mindenkinél fordul elő ez a megnyithatatlan térkép bug, de akinél mégis az, ha alacsony mennyezetű szobában próbálja meg megnyitni, ott kb 90% eséllyel sikerül (pl.: liftek, sátrak vagy a BoO bejárat ahol csak sétálva lehet menni)
valamint a bug is csak akkor "aktiválódik" ha lemegyünk a patchel érkezett új részre a BoO-n
reméljük javítják hamarosan
-
dvd24
senior tag
nem tudom ki hogy van vele, de az 1.3-al érkezett térkép bug számomra kb játszhatatlanná tette a játékot, még jó hogy most nincs időm játszani kb egy hétig, remélem jövőhéten érkezik rá fix
-
dvd24
senior tag
válasz Dogfighter #401 üzenetére
Ez alapján július 5-én jön a patch és augusztus 2-án a DLC.
-
Dogfighter
csendes újonc
És mikor fog jönni?
Játszik valaki reggel nyolctól, délután háromig?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- ps5 slim digital 1tb eladó
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest