Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
Kipróbáltam kora délután, a térkép bug megoldódni látszik. Érdekes viszont, hogy frissítés után 3-4 alkalommal, kb. éppen más játékosokkal történő párosításkor különféle hibaüzenetekkel kidobott a játék/vagy az oprendszer mert ezt megunva inkább kikapcsoltam teljesen off-ra a ps-t mint egy windows-os pc-t és utána vagy 2 órán keresztül hibátlanul futott.
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
enterlaci
senior tag
válasz enterlaci #391 üzenetére
a fene...lejárt a szerk. idő..
Nem hivatalos oldal szerint a valami double UI problémát javítanak ezzel. Szóval van remény!
-
enterlaci
senior tag
Frissítés érkezett a PS4-re 1.05 verzió néven ismét, bő 4,5GB méretben. Ismét? Mert az előző frissítés is mintha ezen verzió szám alatt érkezett volna!?
Kíváncsi kijavították-e például a térkép laggolást, az nagyon idegesítő...
szerk: Most töltődik, remélem ma ki tudom próbálni és akkor beszámolok majd róla.[ Szerkesztve ]
-
enterlaci
senior tag
válasz marilllyo #389 üzenetére
Zsír
Sajna nincs mikrofonom, illetve ha nagyon igényelné a helyzet a gyári kis agyba dugós fülessel végül is...
Psn nevem az aláírásomba tettem, majd minden hétköznap este bent vagyok, éjfélig mondjuk.
...szerintem ma is!?[ Szerkesztve ]
-
enterlaci
senior tag
Hi!
Szokott innen valaki még játszani? Szívesen csatlakoznék, bár nálam csak a hétköznap esték (21 vagy 22.00 után) működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Playstation 5 Slim
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest