Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Kellemes ünnepeket kívánok!
Nekem még csak távoli tervben szerepel a PS3. Én a régebbi, 1. generációs PS3at szeretném majd megszerezni (feltehetően nehéz lesz...) 4usb, PS2, linux miatt. De ha a lenti kérdésekre a válaszok úgy hozzák, akkor jó lesz nekem az új is
Vannak olyan PS2es játékok ami miatt érdemes egy visszafele kompatibilis PS3at venni?
Leginkább az érdekelne, hogy a linux használata mennyire elterjedt, van e valami haszna(netezni, filmezni, zenét hallgatni, képeket nézni jobb vele mint az alap OSsel, gubanc esetén PCt helyettesíteni linuxos pssel(email, forum, neptun, közösségi oldalak használata))?
A 2 USB porttal már ki is van lőve a bill és az egér, így az egyiket le kell húzni ha tölteni akarom a gamepadot. Usb hubom még sose volt, így nem tudom, ha egy 4es hubba bedugom az egeret, billt, pendriveot és külső vinyót, akkor működni fog egyszerre mind rendesen?
Tudom, PSt paddal kezeljek, de FPSben hülyét kapok ha a "gombával" kell célozni, ezért minimum egeret akarok dugni PSre, de ha már egér akkor kell bill is, mert 1 kézzel nem hiszem, hogy menne a pad kezelése.Láttam páran kérdezték, hogy milyen kormányt fogad be a PS3. A G25öt is. Semmi kalibrálást nem eszközöltem. Egyedül a kuplung nem ment. De ment a 6 gangos váltó(szekivel nem) és FFB is.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz MAXIMIZE #12232 üzenetére
Én is gratulálok a készítményhez, tetszetős lett
PS3 ból a hangot milyen kábellel lehet Genius SW HF 5005re kötni, hogy 5.1ben szóljon?
Digital kimenetből ilyen fehér-piros bemenetre alakító kábel kellene vagy van más módszer is?A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
Ha vennék PS2t és az eddig leírtak alapján a linuxnak sincs sok értelme, az usb hub is működik akkor inkább az új slim ps3 mellé állna be.
Amit eddig PS2-3aztam, az alapján csak az autós, hentelős, ugrálós, verekedős játékokkal tudnék valamit kezdeni, amiben célozni kell ahhoz kevés vagyok, a gombákat favágó ujjakkal kezelem...
Akkor úgy fest, hogy sztereóban fog futni a PS3. Azt tudtam, hogyan szól ha csak sztereó jelet dugok rá a dobozomra, de reméltem valahogy megoldható, hogy 5.1ben szóljon rajta a PS3, sajnos úgy fest nem
Video jelet lehet digitális kimenetből analóg bemenetre kötni, ezért reménykedtem, hogy megy itt is.A fogyasztás egyelőre nem probléma amíg bírja a biztosíték
Engem a GT5P fogott meg nagyon, havernál folyton azon lógok. Ha kijön a teljes akkor veszek egy PS3+GT5 pakkot szerintem
kelzsoca, k., gordonfreemN, DM-Fan
Köszönöm a válaszokat!A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
A régi 80 gigás miért kerülhet többe mint az új 250 gigás, mindkettő uncharted2vel ugyan azon a helyen, egyik se akciózva?
Alapgépeknél a régi csak akciózva olcsóbb mint az új. multiformat.hu-n nézelődtem[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz kelzsoca #12250 üzenetére
Mivel már nem gyártják, van újabb nála, akkor nem olcsóbban kéne adni őket, hogy menjen kifele, ürüljön ki a készlet?
A kevesebb támogatás miatti kevesebb licensz miatt lehet, hogy nem kerül nekik annyiba, a kisebb csíkszélesség miatt a gyártása is költséghatékonyabb. De a slim már támogat mást amit a régi nem, akkor ott esetleg megint van licensz... Na mindegy, nekem úgy fest slim lesz majd, meg nem tartom valószínűnek, hogy a régit fogják adni GT5-elSzerintem nem felesleges illetve elvetendő ötlet régi gépet venni. Akinek sok PS2es játéka van, ki tudja használni a linuxot és nem akar USBhubbal bíbelődni ha 2nél több cuccot akar bedugni akkor neki inkább az való.
AXisBOLD,
Az E és F (80GB-osok) széria szoftveresen támogatja a PS2es lemezeket. Az F hivatalosan nem jelent meg és az E-t nálunk nem forgalmazták... pechBoGyesz_24,
A kormány már megvan. A PChez készített G25 plug&play a PS3on[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Az E és F gyárilag 80gigás és szoftveres ps2 támogatással bír. Mivel nekem az alap merevlemez mérete nem számít, nem is kellene bele, van talonban egy 120gigás, így ha fatet vennék akkor elso szériásat. Haveré elég rég óta gond nélkül fut. De mivel már új időket élunk és a gt5 is nagy valószínűséggel a slimmel lesz csomagolva, így slim lesz majd. Remélem. Már alig várom.
-
PaJa1
őstag
Nem könnyű, de az autókat élvezetes vezetni, főleg kormánnyal. Bedugtuk a G25öt és botorkáltunk a menüben, hogy mit kéne állítgatni, hogy felismerje meg bekalibráljuk, de csak PSes kormányoknak volt profilja, aztán hagytuk a francba. Hozzányúltam a váltón a gombokhoz és simán kezelte a menüt, na akkor toljuk be a játékot, hátha ott is viszi. Mint a vaj, semmit nem állítottunk be és az ottani FFB annyira megtetszett, hogy azóta a PCs játékokon is ahhoz hasonlót próbálok beállítani. Egyedül a kuplung nem működött és a váltó is csak H formában, ami nem baj. PS3hoz a Logitech Driving force GT kormány is csak 2 pedállal van így gondolom emiatt nincs benne a kuplungtámogatás. Bár lehet, hogy van valami beállítás, hogy kalibrálható legyen, de nem kerestük.
-
PaJa1
őstag
-
PaJa1
őstag
Én is PCs vagyok, de a GT5 teljesen megbolondított. Ősszel építettem egy PCt, maga a "doboz" volt kb 110 ezer és a játékok 90%a fullHD felbontásban max grafikai részletesség mellett élvezhetően fut. Ha valami nem megy, akkor pedig rendelkezik a gép annyi tuningtartalékkal, hogy fusson az is rendesen. Nem tudom meddig foga így bírni, de 3 évig szerintem nem lesz szükség eget rengető beavatkozásra rajta.
A konzol időt állóbb, de kevesebb dolgot lehet vele csinálni. Bár a PCt szinte csak akkor kell fejleszteni ha játékra kell.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
A monitor kell a PChez és a PS3hoz is
Ami nekem van kijelző az is most olyan 60 körül van, Samsung 2494HM, és egyszerre rá tudom dugni majd a PCt, laptopot és a PS3at is. 3 bemenete van , fullHD, sok irányban állítható, ilyen kellettUSBs gamepadot rá lehet dugni PS3ra és rendesen fog működni? Van egy Logitech Chillstream PCs gamepadom, tudom majd használni másodikként a PShez?
-
PaJa1
őstag
Nekem TV nem kell, van tuner a gépben. Itthon meg van kis tévé tévézni.
A PS3 automata frissíti a firmwaret? A slim és a régi fat is ugyan azt a firmwaret kapja? Ki tudom próbálni a gamepadom egy régi fat gépen. Ha azon megy akkor elvileg jó lesz majd a slimhez is?
-
PaJa1
őstag
Lehet, hogy jött azóta valami új firmware a PS3hoz amikor utoljára próbáltam rajta a G25öt. Nyáron még csak PC kompatibilisnek írták a kormányt de most néztem, hogy PC és PS3 kompatibilisként van jelölve a Logitech oldalán a G27el együtt. Lehet, most már jó lenne a kuplung is
-
PaJa1
őstag
válasz Gabesz1019 #12341 üzenetére
Ha neked kell az a két játék akkor árban szerintem is ok, ha nem és mégis megveszed akkor el tudod cserélni/adni.
-
PaJa1
őstag
Tegnap volt szerencsém menni pár kört a GT5 Nissan timetrial demoval. Az autók jól viselkednek, de az erősre állított traction control amit nem lehet kikapcsolni az utcai kocsinál, legalábbis haver azt mondta, hogy minden opció inaktív, eléggé zavart, nem tudtam rendesen finoman csúszni, mindig túl sok volt az ellenkormányzás. Az utcai autóval kb 10 kört mentem, a tuningolttal 5öt. Előbbivel 5 mp, utóbbival 6 mp lemaradásom volt a tegnap érvényes csúcshoz képest. Így 300 valahanyadik lettem összesítésben. Utcaival nem mentek olyan sokan, azzal 2xx voltam.
-
PaJa1
őstag
válasz benecz #12369 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy ennyire előre rakott. Futam közben írta, hogy 2xx a másiknál meg 3xx a helyezésem. Tegnap este az összesítettben az első egy brazil (Massa) a második meg egy ausztrál (Webber) csóka volt.
Az összesítettben a 100-120 autózott olyan időt mint én az utcaival, de a tuningverdás körük jobb volt, én egy mpt tuti elhagytam avval amiről tudok.
Lövésem sincs melyik régióra van regisztrálva az az account amivel be volt lépve haverom.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
Slimet 120 és 250 gigás vinyókkal szerelik. Szerintem mindegy mekkora, mert cserélhető. Nekem van felesben egy 120asom így azt be fogom majd tenni ha megtelik.
A slim kissé másabb mint a fat. Első sorban újabb, kisebb csíkszélességgel készül, kevésbé melegszik, kevesebb áramot fogyaszt, kisebb hűtést igényel. De nem viszi a PS2es játékokat, linux sem telepíthető rá és csak 2 USB csatlakozója van, régi ps3aknak 4 van.
Szerintem a régi fat gépek sem romlanak el ha nem kínozza, főzi őket a tulaj. Haveré lassan 2 éves és gondmentes. Ha fetet akarnék akkor az a ő szériája lenne, C.
Ha nincs szükséged ps2 kompatibilitásra, linuxra, 4usb portra a psen akkor slim. Én is gondolkoztam a fat és slim közül melyik legyen, de végül slim lesz majd GT5-tel. PS2es játékaim nincsenek, ha bekrepál a PCm akkor marad a laptop, egyedül a kevés usb aggaszt, bűr azt mondják ez orvosolható egy usb hubbal.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz whited #12477 üzenetére
szerintem ebben különbözik + nem minden fat viszi a PS2es játékokat, csak a régi C (60 gigás, 4usbs, kártyaolvasós) amit nálunk lehetett kapni. De a slim már támogatja a HDMI CEC-t
B.Ú.É.K.!!!
Remélem az új évben nekem is összejön egy PS3
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Az olcsó árukkal becsábítják a vevőket, ha már ott vannak akkor valószínű hogy mást is vesznek, amivel többet keresnek mint buknak az olcsó terméken. Ha nem így lenne és csak veszteséget termelne akkor már be kellett volna zárnia, nem hiszem, hogy az állam finanszírozza.
-
PaJa1
őstag
Üdv,
Valakinek van tapasztalata xfps-el kapcsolatban? Nem késik az irányítás ha ilyen eszközön keresztül dugok be egeret, billt a psbe? Az egérrel való célzás másabb, mint pcn?A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
Nekem az ikertesója van, 2494HM, ez tudja a full HD, 1080p felbontást, ami 1920x1080. De a HS is viszi ezt a felbontást, csak pár funkcióban és képátlóban is gyengébb.
Én játszottam már PSen meg PCn is gamepaddal, de a gombákat nem bírom finoman kezelni a hüvelykujjaimmal. PCn nem is gamepaddal FPSezek, de PSen nem volt más lehetőségem és órák után is úgy nézhettem ki egy külső szemlélőnek a játékban, mint aki részeg.
Az invert nézéssel opcióval is mindig összegabalyodok...Ha felfele akarok nézni akkor nem tudom, hogy egeresen előre vagy joystickosan hátra mozdítsam a gombát Bár ezt pár óra gyakorlással egész elfogadható szintre sikerült hozni, az egyik fajta gondolkodás maradhat csak, csak arra gondolhatokFragFx vs XFPS témában én az utóbbira voksolnék. FragFx-ben az egér elég gagyi és nekem is kicsi lenne, mint a cikk írójának, bár a sixaxis jó pont. Az XFPS átalakító meg univerzálisabbnak tűnik, meg nem kell még egy egér a házba
XFPS Rateup adapter lehet szerezni nálunk? Az XCM oldalán van olyan promocio hogy egy Cross battle adaptert is adnak hozzá. Ami pl jó lenne ha a kényelmesebb xbox hasonmás chillstream gamepadom akarnám használni PSsel.
-
PaJa1
őstag
válasz gordonfreemN #12743 üzenetére
Szerintem a gyártó, meg a kép alapján a max shooteren kevésbé lehet állítani az egér tengelyeinek sebességét.
(#12745) SÜN!,
A 2494HM-em még nyáron pixmania-rol rendeltem, akkor ott volt a legolcsóbb, talán 75ezer. Most árgépen 61ezertől indul. Harverkerben is 62alatt van. Azért írom ezt mert ez az első a listán ahol van zöld pötty(rendelkezésre áll), lehet a többinél is van raktáron, nem néztem utána. Meg itt már vásároltam, kiszolgálás gyors volt, amiket vettem azokkal eddig nincs baj. Mellesleg lehetett GT5Pzni (kagylóülés, g25, síktévé ) míg rád került a sor vagy éppen kifele menet
Nekem leginkább az állítható magasság és dönthetőség miatt esett erre a választás a HSsel szemben. Ja meg pivot miatt is... barátnő előszeretettel készít portré képeket, azokat is látjuk teljes képernyőn fejborítás nélkül[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Nem PSen de PC volt rá példa hogy egyo lyan játékot amit a készítő több kiadónak is eladott egy idő után bevezették az IP blokkot, addig ott játszottál szinte ahol, amelyik verzióval akartál, aztán elvágták a drótot és csak azzal tudsz játszani amelyik régióba be vagy osztva. Persze leeht trükközni IP maszkolással és akkor megint oda mész ahova akarsz.
De nem hiszem, legalábbis nagyon bízom benne hogy a PSnél ilyen nem lesz.Wow 5 ezerrel olcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz user137 #12906 üzenetére
Nem érdemes egy régi demot összehasonlítani egy új teljes verziós játékkal. GT5P vs Forza3. Így eléggé árnyalt a kép.
A teljes GT5ben lesz törés, javított fizika, szerintem a látvány is keményebb lesz mint az előzetesben, a játékmódokról meg ne feledkezzek meg: nascar, rally, utcai kocsis verseny, drift, meg ki tudja még mi, ja és rengeteg autó
Ha megjelenik akkor veszek egy PS csomagot amiben GT5van.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
Hoppá, majd 2 ezerrel ment lejjebb az ára a héten.
Nekem is ilyen van, meg vagyok vele elégedve. Igazi társa lehetne a Fat PS3nak, ennek is hasonló lakkozott a borítása, ez is könnyen maszatolódik, de csak 3 helyen szoktam hozzáérni - 2 oldalt amikor forgatom és a kikapcs gomb környékén. utóbbi nem is látszik ha maszatos. De mivel érintő gombos a kezelőszerve ezért azt sötétben tapogatni nem jó móka. Szerencsére elég egyszer beállítani, aztán már csak a led melletti gombot kell nyomkodni, pár próbálkozás után sima ügy a megtalálása sötétben.
PSről elég neki a HDMI kábel (nem próbáltam, de szerintem ami itt érkezik hang azt is kiadja), az audiót a kis hangszórócskáin fogja majd nyomni. Bár ez utóbbi csak kényszermegoldás, a hangszórói nagyon gyengék, mély hangokat még a messziről se ismeri.
De ha nem kell USB port, dönthetőség, forgathatóság és fél col illetve jobban bejön a matt káva akkor a 2494HS jobb megoldás, ami 55 ezertől indul - Ha ekkora Samu monitorban gondolkozol.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz sislaciii #12969 üzenetére
Nekem is csak a lövöldözős játékokkal van bajom, ezért majd ha lesz PSem és lövöldözni akarok, akkor szerzek majd valamit amivel jobban tudok célozni mint a controllerrel.
A PCt a legfullosabb konzolért se cserélném le, egyelőre. De egy PS3at be akarok szerezni, mert szerintem irtó jó játékok vannak hozzá amik nagyon le fognak kötni. Pl ma reggel hatig Little Big Planet videokat néztem
Tényleg, PSen hogyan lehet képet ill videot rögzíteni, csak kamerával/fényképezővel?A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz DM-Fan #12983 üzenetére
Akkor kisebbség vagyok
Játszottam XBOX-szal HALOt főleg, 360al csak egy kis GTA4et, PS3on leginkább GT5P, de volt Resistance, Vegas2, Heavenly Sword, Uncharted meg még sok minden, havernak sok játéka volt, nála játszok néha még most is . PCn gamepaddal autóversenyt és konzol átiratokat játszottam. Tehát már próbáltam megszokni a gombás irányítást, tudom milyen.
Addig nem is volt baj amíg nem kellett precíz mozdulatokat csinálni, de célozni, finoman mozgatni a gombákat most sem tudom, gamepaddal nem is tudok gyors kört menni autoversenyben. Szerencsére már van kormányom, azzal kb. 1 hónapba telt mire ráéreztem az ízére, bár azzal inkább a bátorságom volt kevés, nem engedtem ki annyira az autót mint előtte és a beállításokkal is többet kellett bajlódni mint egy gamepadéval. A verekedős, hentelős, mászkálós játékok viszont a legjobbak paddal
Ha meglesz a saját PSem akkor fogok még próbálkozni célozni kontrollerrel, de nem látok rá nagy esélyt, hogy beletanuljak.(#12985) kelzsoca
Gran Turismoban is?[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz skylinelaca #13021 üzenetére
Xboxon sem jobb a gta4 szerintem. Probáltam boxon, psen, pcn is. Nem keltett bennem birtoklási wágyat/nem tudom letenni érzést. GT5re és LBPre wiszont nagyon wágyok. Walakinek wan ötlete, infoja, hogy lesz e majd GT5os bundle és hogyan lesz árazwa, érdemes lesz e géppel egyutt wenni wagy kulon kulon?
-
PaJa1
őstag
válasz kelzsoca #13029 üzenetére
TTcsába
Én is azok közé tartozom akik legfőképp a GT5 miatt vennének PS3at. Amiket láttam játékokat azok közül a LittleBigPlanet tetszett még. Uncharted 1el játszottam egy keveset, de mivel lövöldözni, célozni kellett benne inkább csak szenvedtem.
Áhh... nem tudom, lecsapjak e valami akciós slim gépre mostanság és elszórakozzak olyanokkal amik nem is igazán kellenek, persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogom megszeretni a játékot vagy továbbra is csak a nyálam csurgassam PSre és esetleg spóroljak pár ezret. Vagy egy bundle csomag esetén az ár mellett más kedvezmény is jár, érdemes várni a csomagra?A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz Jarlaxle #13093 üzenetére
Végre élményt, tapasztalatot olvashatok erről
Én egész jól megvagyok a windózos egérgyorsítással, ez sokban tér el attől, nagyon másmilyen a gyorsulás érzékelése?
Az alap bill kiosztás micsoda?[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz benecz #13161 üzenetére
Én csak PCn játszottam, de gondolom a PS3 verzioban is ugyan azok vannak. Tehát, ahhoz, hogy 2 cucc is legyen egy fegyveren az egyik képességhez azt kell betenni ami ezt lehetővé teszi.
-
PaJa1
őstag
válasz blazsey2 #13169 üzenetére
Az kimaradt, de a videók alapján ez is kifog. Sam & Max demot játszottam nagyon régen
benecz,
Nem tudom hanyas szinten kapod meg a perket amivel 2 kiegészítő is tehető a stukkerre.[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Csatlakozom, nekem is rossz tapasztalatom van az LG optikai meghajtójával, 2ből egy. Annyira nem rossz mint a Samu merevlemezekkel, de akkor sem jó. A Samu vinyókból 4ből 3 selejtet sikerült kifognom, volt ami alapból rossz volt, a másik kb. 2 hónapot bírt a harmadik még döcög, de kellemetlen hangok kezdtek belőle szűrődni kifele, a negyedikkel még nincs gond - igaz nem is használom csak kéthetente pár órát. A Seagatejeim még mindig mennek, a nagyon régi, kb 10 éves 3,2esemnek van csak csatlakozó baja.
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz Mazsika #13252 üzenetére
Én is a 65 ezres 120gigásról tudok, mint legolcsóbb újonnan boltból. De ennyiért találsz az apróban 250gigásat garival. A bolti új 250gigás azt hiszem 70ezerbe kerül. FAT PS3at szintén az apróban láttam 50ért amire még van 8 hónap gari.
Szerintem a 250 gigás PS3 felára a 120gigás verzióhoz képest nagyon sok, maximum jelképes összegnek kéne lennie, mert a nagyobb merevlemez, ami a különbség alig drágább a kisebbnél.A bill+egér használata PS3on meg szerintem sem csalás, csak előny azoknak akik megengedték maguknak, hogy valamivel pontosabban célozzanak. Ezért fizettek, és aki fizet az általában el is vár valami javulást, kedvére tételt. Sajnos nem tudom milyen lehet egérrel célozni PSen - szívesen kipróbálnám valahol - , de az elmondottak és a kontroller működése szerint nem olyan mint PCn, így nem is olyan nagy az előny a javára a gombával szemben egy profi konzolos ellen.
Jó példa erre a legjobb MMORG, a Project Torque, ami ingyenes, de van fizetős tartalom is. A licenszelt autók csak valós pénz ellenében váltott pontokból vehetőek meg, De teljesítményben nem vagy csak alig (nekem vezetési élményre jobban bejönnek, de köridőben nem vagyok jobb) jobbak a kitalált játékpontokból megvehető társaiknál. Mégis vannak olyanok akik nem hajlandóak olyanok ellen menni akik fizettek az autóért. Bár PSnél az egér szerintem több előnyt jelent mint igazi autó alapján modellezett géppel hasítani az aszfaltot, vannak akiknek nem fog tetszeni.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz Djuree #13254 üzenetére
Én PCn régen kormány híján billel és gamepaddal próbálkoztam autóversenyezni. De gamepaddal is ugyan úgy mentem mint billel, mert mindig tökig nyomtam a gombákat, így precízebb nem lettem de sokkal kényelmesebb volt játszani. Nyár óta van kormányom, azzal a legkevésbé kényelmes a játék, de köridőben és ami még fontosabb és jelentősebb élményben a többi alternatíva előtt van, legalábbis nekem. Tűkön ülve várom már a GT5öt. De lehet, hogy gyenge leszek és még a kiadás előtt veszek PS3at és GT5Pzni fogok. Ki tudja meddig halogatják még?!
-
PaJa1
őstag
válasz Mazsika #13260 üzenetére
70ért emlékszem 250gigásra, az is jó vételnek minősül szerintem. Csak nem értem miért ekkor a különbség mikor abban amiben a 2 gép különbözik annak árában nincs ekkora különbség. De ha neked kell 250 giga hely akkor jobb azt venni mert a 120asat veszel és 250es kéne akkor kell venni egy másik vinyót ami úgy kb 11-12 ezer (250es és 120as is).
Djuree,
G25öt vettem, előtte egy MOMOt próbáltam ki az nem tetszett. Egy hónap gyakorlás után már egész tűrhetően megyek a kormánnyal, sokkal több odafigyelést igényel mint a többi beviteli eszköz, de kellemes fáradtság lesz úrrá rajtam pár óra karikázás utánA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz nokia párti #13281 üzenetére
Rossz a link!... megjavult Csinos De nem látszik rajta jobban a dzsuva, nem igényel több törődést mint az alap sötét?
Egér bill kombót PSen hol lehet kipróbálni? Érdekel úgy milyen, mert ha nekem könynebb lesz úgy célozgatni akkor fogok majd FPSt is játszani adapterrel, ha megunom és beletanulok a gombás célzásba akkor majd eladom az átalakítót
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz Mazsika #13303 üzenetére
Tuti Unchartedet fognak mondani a többiek, meg God Of Wart
Az utóbbit még csak videón láttam, de az tetszett. Az Uncharted 1el játszottam kb másfél éve, akkor nem jött át az érzés, akkoriban még kevésbé voltam konzol iránt érdeklődő mondjuk. De nekem a Gran Turismo már akkor a nyálam csurgatására késztetett, még most is hogy jön az 5 Azért ha meglesz majd a PS akkor mindenképp kipróbálom huzamosabb időre az Unchartedet és a GOW játékokat is. Mellesleg nekem még a LittleBigPlanet is nagyon tetszikA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
Ha tényleg csak karácsony körül lesz majd GT5 akkor lehet, hogy nem fogom addig kibírni míg kifogok egy bundlet vele. Az elmondásotok alapján az Uncharted2vel is jól fogok szórakozni meg LBPel.
De suli időszakra nem akarok konzolt venni, mert akkor lenne mire fogni a rossz eredményt Majd ha látom már, hogy alakul a nyaram akkor előfordulhat, hogy nyár elejére csatasorba áll majd a konzol.nemethjoc,
arra az erölködőre ugye krimpelt drótos hangfalakat nme lehet rádugni?A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz nemethjoc #13477 üzenetére
A hangszórókból egy drót jön ki, ami 2, ezek végéről 1 centin kb le van választva a szigetelés, és magát a drótot csiptetem a mélyláda kimeneteire. Gondtolam, hogy a mélyládát kicserélem másikra plusz az erősítőre. A mostani rendszer csak analóg jelet fogad, azzal meg nem megy majd a PS 5.1ben.
-
PaJa1
őstag
LittleBigPlanet demot melyik store-ról lehet letölteni?
-
PaJa1
őstag
Üdv újra!
Sajnos még mindig várok a PS3 megvételével. Remélem kibírom addig míg megjelenik egy bundle csomag a GT5-tel és nem veszek hamarabb hirtelen felindulásból egyet
Most egy olyan kérdésem lenne, hogy
mivel analóg az 5.1es rendszerem, a PS meg csak digitálisan küldi az 5.1es jelet, nem lehetne megcsinálni úgy a dolgot, hogy a PCm SPDIF-IN-jébe kötöm a PSt és onnan menne tovább a jel már analóg formában (center/sub-első-hátsó formában) az 5.1re?
Az alaplapom egy Giga ep43-ud3l - külön (remélem) lehet hozzá kapni spdif in kábelt amit az alaplara kell csatolni, megvannak a tűk de kábelt nem adtak.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hova tűnt Kína a legjobb szuperszámítógépek versenyében?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest