Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
megsemmisito
tag
válasz attavanti #1066 üzenetére
PS3-ra ott van az UT3, Resistance, CoD4, MoH Airborne meg majd jön a Killzone2 ami szerintem elég normális játék lessz. Vagy válaszd a PC-t, a Resistance-on meg a Killzone2-ön kívül mindegyik van rá meg még ott van pc-re a Crysis,de állítólag jön PS3-ra is.
[ Szerkesztve ]
PSN online ID: Tomasz84hun
-
kzsolti007
csendes tag
válasz attavanti #1063 üzenetére
Szia!
Most jön ki az egyik legkirályabb stratégiai játék PS3-ra. Tom Clacy's Endwar. Ebben azt is lehet, minhta parancsnok lennél a háborúban, és szóban utasítod a katonákat, h mit csináljanak, illetve mi a stratégia. Érdemes elolvasni 1-2 cikket róla, mert sztem hatalmas dobás lesz. Amúgy én is stratégia őrült vagyok, tehát nekem is hiányoznak a strat.játékok konzolról.
Egy jó pár cég játéktervező oldalán van, h készítik a stratégiai játékokat PS3-ra, tehát türelem, stratégiai játékot terem.
Üdv
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz attavanti #1077 üzenetére
Egészségére annak, aki stratégiázni akar gamepadon. De az FPS se éppen a legkényelmesebb műfajok egyik kontrolleren. Az a baj, hogy te a PC-s játékokat akarod viszont látni konzolon, nem pedig az alapból konzolos játékok felé kacsintgatni. Vannak átfedések, de ez inkább csak a nagy neveknél fordul elő.
-
megsemmisito
tag
-
szasanyi
félisten
válasz attavanti #1425 üzenetére
Miért ne akarnék? Elvégre a magyar az anyanyelvem, ezért minimális elvárásom,hogy feliratot tartalmazzon magyarul. Ráadásul annyiért amibe nálunk kerül meg pláne, hogy akarok! Jó lenne olyan szinten tudni angolul, hogy ez ne kelljen, de az én korosztályomnak még - sajnos - kötelezően oroszt kellett tanulnia.
Ez " De visszakerdezek, miert DVD-rol van? " meg nem értem... -
muveszur
addikt
válasz attavanti #1582 üzenetére
Köszi! Igy video alapján nem tünik nagy munkának Garit elveszti vagy ha bedöglik visszacserélem és nem bukok le? Mert nyárra én is be akarok szerezni egy konzolt, most történik az informácio szerzés
Amugy ezt találtam róla a youtubeon:[link]
Van olyan megoldás ahol nem kell szétszedni a házat?[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz attavanti #2291 üzenetére
Bazz... itt a PS3-ról van szó? Nem, nincs olyanom, csak billenytyű bizniszem. Gondoltam hátha bejön, és veszel, én meg gazdag leszek. De már látom, hogy csak te értesz hozzá igazán, és te biztosan tévedhetetlen is vagy egyúttal.
Fogja mar fel mindenki, hogy attavanti megmonta a tutit! Tunkpum!
De tudod mit? Én akkor is olvastam vhol, hogy a RFoM - frissítéssel - támogatja a bill+egér használatot. Neked amúgy van PS3, vagy te is olvastad vhol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- További aktív témák...
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Eladó Újszerű PS5 SLIM 1TB Digital // Doboz- 1 Kontroller-Összes tart // 2 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest