Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy PS3 Slim joyban lévő LIP 1472-es típusszámú akkumlátor (570Mah-3.7V) helyett melyik kompatibilis. Már egy órája nézem E-bay-en őket, annyit találtam talán LIP 1859-es számú kompatibilis lehet vele (1350 Mah-3,7V) ??
Ilyenem van pontosan most ami meghalt !!
Valaki esetleg tud mondani nálunk valami helyet ahol olcsó, vagy ahol kapni mondjuk LIP 1472-es most benne lévő akksit
Köszönöm előre is mindenkinek, mert nem tudom honnan mit rendeljek két darab kéne, nem akarok komnpatibilitás problémát ...
[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #64397 üzenetére
Szerintem megéri,már ha szereted a TWD képregényt és sorozatot.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
DVlad
őstag
Sziasztok!
Egy 60-as esetén mennyi a rendelkezésre álló terület, ha nincsen fent semmilyen program, galéria, film, stb. a gépen? -
Sirandrish
legenda
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #64395 üzenetére
Igen ha végigviszed mind az 5 epizódot azért kapsz egy platinát. Mindegyik epizódban kapsz kb. 8 trófeát,semmi összeszedhető dolog nincs vagy ilyesmi csak végig kell vinned. Én még anno US store-ról vettem 15 dolcsiért season pass-ban,tehát mind a 4 fizetős epizód benne volt.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #64393 üzenetére
És ezért jár a platina ha végig viszem?
Csak azért mert elvileg ha jól látom 5 epizód van seasononként., és 1500ft/epizód.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
storm3
senior tag
válasz Sirandrish #64385 üzenetére
Az elso epizod wolf ingyenes az USA storen.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #64392 üzenetére
Store-ban: [link] Sőt a 2. évad első része is az.
-
KaitouP
nagyúr
válasz perge666 #64373 üzenetére
Hát, úgy kb. bő 3 óra. Jó, ez első végigjátszásra nem fog ennyinek tűnni talán, mert lesz jópár idegesítő rész ahol valószínűleg többször is újra kell kezdenek, meg nem mindig egyértelmű hogy egy adott helyre (pl. egy állványon keresztül hogyan kerülj egy emelettel feljebb) hogy jutsz el, és ezzel el lehet tölteni hosszas perceket. (Ha meg eleged lesz otthagyod. ) Nekem 1 hét volt, szakaszokban végigjátszáva, mert közben mással is játszottam, szerintem nem ültem az ME előtt soha többet egy óránál. Ha már az ember belejön, és tudja a dolgokat, akkor legkönnyebb fokozaton 3 óra alatt végig lehet rohanni a játékot.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
A`rpi
addikt
Aki esetleg vásárolna, UK fiókra, és elkerülte a figyelmét!
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #64385 üzenetére
A TWD-ből ingyenes az első epizód. (legalábbis nekem még az volt régebben)
A Wolf Among Us-t majd megveszem viszont ugye csak online van fenn úgyhogy még előbb kell egy feltöltőkártya... (Meg pénz )https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #64383 üzenetére
A Wolf Among és a Walking Dead is érdekelne...bár nem a platina miatt. Csak kíváncsi lennék rájuk mert még nem volt szerencsém hasonló játékokhoz. Csak aztán lehet hogy nem tetszene, ahhoz m elég drága hogy 20 percet játsszak vele.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #64379 üzenetére
Nem platina,még végig se játszottam,mert haverom adta azt is kölcsön aztán kérte hogy vigyem vissza mert eladta De azért sokáig elvittem,már csak gyűjtögetni kellett benne azokat a mosolygó rózsaszín fejeket hogy megnyíljon a főboss. Majd egyszer lehet visszaszerzem de platina pff kizárt
(#64380) ldave: Igen állítólag a The Wolf Among Us is ilyen hogy végigviszed mind az 5 epizódot és platina. A The Walking Dead játéknál is ez volt,legalábbis az első évadnál,másodiknál már nem volt ez (rohadjanak meg )
(#64381) Elims: Majd lehet hogy felnézek pont a napokban gondolkoztam rajta. Csak ugye mikrofon nélkül meg annyira nem szeretnék,de max skype-on vagy valahol megoldhatjuk.
(#64382) Wlac: Human Revolution? Majd ránézek.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #64378 üzenetére
Nah hát ezaz hogy engem is felhúz 1-2 helyen.
Az alap pályákkal nincs is gond (eddig), de ezek az invaded mapok amiket 40sec alatt kell teljesíteni azok elég kemények.
Amúgy neked végül is Platina az origins?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #64374 üzenetére
Rayman az nehéz,Vitán toltam az Origins-et néhol felhúzott rendesen
Még két platina amúgy és megvan a 30. Kéne kettő olyan játék amit könnyű R&C All 4 One-t néztem de abba van coop-os is... Lehet megpróbálom majd a Spec Ops-ot Fubar-on de bakker az baromi nehéz... Micsoda gondokElims: Köszi a jó hírt meg kell osztani Amúgy te csak a GTA5-öt nyúzod minden nap? Amikor fellépek mindig azt tolod
-
Bogyi007
veterán
Nem vagyok én a digitális dolgok ellen, de azért jobb birtokolni fizikailag egy játékot számomra.
Persze ha valami digitben nagyon olcsó akkor beszerzem úgy meg hát ott a Ps+ is ugyebár amit szintén egy baromi jó dolognak tartok dacára hogy az voltaképpen egy kölcsönzési módszer...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
maxxenergie
senior tag
Értem megnézem köszi, nagyobbat nem is lehet beletenni, azt hittem már, hogy akkor legalább tartósabb lenne, de akkor uygan olyan kell ami benne van mindenképpen ha jól értem..
Közben szétkaptam akksira az van írva 570 mah 3,7v lipi 472 model
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #64370 üzenetére
Ügyes vagy!
Én a Rayman Legendsel szórakozok, de csak hétvégén játszok az asszonkával, viszont rájöttem hogy nekem kb sose lesz platina ez a cucc
Elvileg minden Invaded mapot is meg kéne csinálnom aranyra...hát izééé..perge666 Nekem a Download listában pihen. És cirka 6-10óra..a tempódtól függ...mert lehet ám pörögni benne
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
maxxenergie
senior tag
Kell valamire figyelni, vagy mindegyik akksi jó az eredeti Joy-hoz, amit PS3 slimhez adtak
Ezeket néztem ki jó lehet hozzájukKöszi
-
maxxenergie
senior tag
(#64368) Elims : Köszi másra már én sem tudok gondolni 2500 megrizikózok persze ha nem itt aprón annyiért eladom sztem ...
Akkumulátor cserét követő tapasztalatokról számolj be! : Mire gondolsz pontosan, de persze írok majd ha sikerült, de onnan mire megjön free shipping-gel az sem holnap lesz cca 3 hét
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Ratchet & Clank Nexus platina
-
A`rpi
addikt
válasz maxxenergie #64367 üzenetére
Akkumulátor cserét követő tapasztalatokról számolj be!
Sajnos lassan időszerű,(sok ilyen korú kontroller fut azért) persze nem feltétlen érint ez mindenkit, például nekem is elég régi a kontrollerem, és köszöni szépen jól van, de én rendszeresen használom, és töltöm is.
-
Elims
veterán
válasz maxxenergie #64367 üzenetére
Szia!
Biztos,hogy akkumulàtor gond van.
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
(#64336) SenorDave : Köszi, kétszer reseteltem, semmi ahogy lehúzom a kábelrő ledek felvillannak és semmi nem lehet bekapcsolni. Ahogy visszarakom újra megy reset kábelen keresztül, majd USB lehúz ismét semmi.
Köszi valószínű ez lesz akkor a megoldás, látom két 1800-as akksi 2500 Ft rendelek hozzá, sztem is kipuracntak, mert 3 éves a gép, és nem volt sokat használva, nálam is fél évet állt, és lehet lemerítve lett elrakva
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
-
Köszi mindkettőtöknek a Mirrors Edge Véleményt,elég vegyesek ezért esélyt kell neki adni hogy rájöjjek mit is várjak tőle!
-
Sirandrish
legenda
Én a ME-t végigvittem anno PC-n.
Nem egy szokványos játék, de egyébként remek kis szórakozás szerintem.
Persze nem is lett akkora siker, mert kevesen emésztették meg.A Minecraftot szintén PCn játszottam..legalább 1.000 órám van benne, de nem rémlik hogy bármiféle feladat lenne benne. Hacsak nem az acsikról van szó..
-
james001
veterán
válasz perge666 #64351 üzenetére
Én elvittem egy darabig de agyf*szt kaptam tőle,lehet fegyverrel egyszerűbb tényleg egy-két rész de én pont arra hajtottam hogy ne használjak egyet se De amúgy is néha olyan helyzetekbe dob be hogy hülyeség.
Engem amúgy leginkább pont ez az egyedi látvány zavart,minden olyan baromi fehér (legalábbis elég sok rész az,van azért sötétebb is),néha már hányingerem volt. Plusz szerintem az összes pálya ugyanaz kb.,csak néha ad egy-két újdonságot (pl. a metrókon való ugrálás,stb.)
Remélhetőleg a 2. jobb lesz,mert amúgy tényleg egy baromi jó játékot ki lehetne belőle hozni.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Nekem ez a Minecraft a szabad tevékenység miatt érdekes.
Olvastam hogy vannak benne feladatok is,de ha én csak építeni akarok,akkor építek........
Nem tudom megmagyarázni,hülyén hangzik de izgatja a fantáziámat. -
KaitouP
nagyúr
Nagyon sok lehetőség lett volna abban a játékban (lehet majd az új ME -ami úgy tudom reboot lesz, vagy valami ilyesmi- ebben javul majd), az a baja hogy nagyon rövid, és egysikú, minden pálya nagyjából ugyanolyan, ami az elején tök hangulatos lehet, és ámul az ember hogy mennyire egyedi, de a közepénél megunja az ember, és a feladat is csak annyi, hogy elfutkározz A -ból B- be általában úgy, hogy a zsaruk a nyakadon vannak, és ezt a sztori sem dobja fel, egy két kisebb
fordulatot leszámítva. A zene néha egész jó a játékban, főleg a végén a stáblista alatt, de ennyi, a megtalálható táskákra rá lehet utazni, meg a trófeákra, plusz ott a time trial mód ami bár kellő kihívást nyújtanak, de ettől sajna nem lett igazán jó játék. Pedig nagyszerű az alapkoncepció, tényleg minden megvolt hozzá, hogy jó játék legyen, de összecsapták..[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
törölt tag
-
A`rpi
addikt
válasz Sirandrish #64356 üzenetére
Persze, erre írtam, hogy "szélsőséges megoldás", de abszolúte életképes, és aki azt mondja nekem hogy drága dolog a játékvásárlás, annak feltudom hozni fentebb kivesézett élő példámat, lehet az olcsóbb is...
Jó lenne különben a polcos dolog,(csak ugye a pénz) sőt, volt olyan buja gondolatom hogy azokat a játékokat amiket kiplatináztam, ha lemezesen nem is veszem meg, de borítót nyomtatok, és bele teszem DVD/Blúréj tokba, és felteszem egy polcra.
-
Sirandrish
legenda
Én is szívesen csinálnom így meg minden, csak mondom hogy ez nem mérvadó mert legtübben nem rajonganak az ilyesfajta megoldásokért
-
-
Rezuhu
aktív tag
válasz perge666 #64351 üzenetére
Én is végigjátszottam.
Egyedi a hangulata, a látványvilága.
Hogy beindul-e?
Később lövöldöztem is benne különböző fegyverekkel, mert így egyszerűbb volt megcsinálni 1-2 szakasz, de nem ez a része tetszett a játéknak.
Sokkal többre ne számíts!
Egy-egy helyszín megoldása (felmászni valahová, stb) komolyodik, a blue-k egyre többen lesznek, egyre macerásabb lesz átjutni közöttük, szóval ilyen szinten indul be a játék. -
-
-
-
A`rpi
addikt
válasz Sirandrish #64347 üzenetére
Persze kettő különböző nézőpont.
Nekem megfelel külön profil. Ha egy játék van rajta, akkor egy, elfér. ~20 profil lehet egyidejűleg a gépen.
Van olyan hogy megtetszik valami, és azt megveszem, általában ezt is külön accra veszem, ha véletlen kell valakinek, utólag is oda tudja adni a felét, vagy ha ő is hasonlóan vásárol mint én, akkor cserébe tud adni másik accot, amin szintén van egy két játék...
Nem mondom, az én példám meglehetősen szélsőséges,(nem mindenkinek van kedve ezzel szórakozni) viszont, így lehet okosan, és relatív olcsón játszani.
Hosszú távú közös acc dolog, meg necces ahogy te is írtad, vagy rá vagy "kényszerítve" arra hogy felesben vásárolj, vagy ha nem fizetsz bele, és helyette más játékot veszel az már kicsit másabb, vagy ha bele se fizetsz..
Kompromisszumokat kell kötni, én úgy vagyok vele, azt a pénzt amit új lemezes játékon buknék, annyit nekem megér hogy "örökre" megmaradjon digitálisan.
(Mert én ha megvenném 20kért a játékot, biztos nem tudnám megállni hogy ne adjam el vagy cseréljem el. 4-5 ezer forintra meg azt mondom egye meg a fene, de csak olyat veszek meg amire tényleg vágyok is.)
-
Sirandrish
legenda
Félreértettél.
Én azt mondom ha valaki közösködne valakivel hosszú távon, és nem 1-1 játék erejéig, akkor olyan partnert kell találni aki megfelel a fentebb leírt pontoknak.
A pénztárcát azért említettem mert lehet van egy spanom aki benne van a buliban meg minden ilyesmi, de mondjuk 10szer olyan jól áll anyagilag mint én, és mondjuk majdnem minden kell neki, Akkor ugye két dolog van. Vagy megveszi a "közös" accra és én is elérem ingyen ami neki nem túl nagy buli, vagy megveszi a saját accra, de akkor meg teljes árat kell fizetnie.Nyilván ha 1-1 játékról van szó akkor más a helyzet mert csinálunk egy külön accot (ahogy azt mi is tettük) és annyi.
Egyébként én szeretem a lemezes játékokat, de ha online olcsóbb akkor tökéletes nekem a digitális is.
Főleg ilyen akciók mellett hogy 3 LEGO játék összesen felezve 13 dollárért, meg LBP 3 meg rayman szintén 13 dollár...szóval én értem mit mondasz és én is hasonlóképpen vélekedek[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Sirandrish #64345 üzenetére
Az ha valakinek nincsen 4-5 ezer forintja egy játékra az ne vegyen nem hogy PS4-et hanem úgy semmilyen konzolt. (Ezért nem értem a pénztárca felvetését.)
Nyilván, ha nem érdekel egy játék akkor megint csak nem veszem meg. (Lehet az bármennyire akciós.)
Közösködésre tökéletesen megfelel például a PH-is,(lehet itt is találni partnert)(ugye veled is "boltoltunk", és valljuk be nem járt egyikünk sem rosszul) persze nekem van több ismerősöm is aki mozog ilyen körökbe, és hajlandó is "digitálisan" vásárolni.
Megértem, tisztelem, becsülöm, aki a polcra gyűjti a játékokat. (Én nem ilyen vagyok, helyette nekem van más dilim...)
Használt lemezes játékok számomra nem alternatíva. Mert drága, de aki a polcra gyűjti, és nem tud várni, viszont olcsóbban akarja, annak még mindig jobban megéri használtan, mint újonnan (20ezer felett...)
-
Sirandrish
legenda
A használt ár okés, de a "felesbe" az nem mérvadó. Nem mindenkinek van olyan haverja aki
1. Benne is lenne ilyesmibe
2. Hasonló pénztárcával rendelkezik mint mi (nem akar minden második játékot megvenni pl)
3. És talán a legfontosabb azonos ízlése legyen, mert pl lehet akármilyen akció ha nem érdekel 1 játék akkor azért nem fogom megvenni hogy a spanomnak meglegyen.És jelenleg MÉG a használt játékok is elég húzósak PS4re
-
Ott a pont,én biztos nem új játékokat fogok hozzá venni ahogyan PS3-hoz sem,de a 4-hez még használtan sem olcsók.
Felesbe nem vennék,mert az Online vásárlást nem preferálom,jobban szeretem a kézzel fogható dolgokat.Most véletlenül fóliás,bontatlan játékot veszek/Jak and Daxter collection/
de ez ritka mint a fehér holló. -
-
Tdizsolt
senior tag
Ha csumára lemerült állapotban lett eltéve,akkor valószínű,hogy kakukk az akksi,de ha fel volt töltve,és valóban "csak" 1-2 hónapig állt,akkor szerintem van esély a túlélésre...
Amit linkeltem a Gyakorikérdések.hu-ról,ott is azt írja a gyerek,hogy egyik nap még működött,másnap már csak kábeles connect mellett tudta használni...
[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
A`rpi
addikt
válasz maxxenergie #64333 üzenetére
Tönkrement sok állástól mindkettőben az akkumulátor. Ha teljesen lemerülve marad bármilyen akkumulátor, akkor az hosszú távon tönkre is megy. Vagy eladod hibáskát, vagy kicseréled bennük az akkumulátorokat.
Neten találsz bele alkatrészt, parancsolj egyet linkelek neked:[link]
Szerintem azért nem fog segíteni a resetelés, mert kábellel összekötve működik mindkettő kontroller...
[ Szerkesztve ]
-
SenorDave
tag
Hátulján nyomd be a reset gombot töltsd ps n pár órát huzd le és próbáld meg bekapcsolni a ps gombal ha nem kapcsol be akkor kábelen keresztül kapcsold be huzd le reset ismét és működnie kell ( nekem is csinált ilyet )
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
Tdizsolt
senior tag
Én elsőként azt próbálnám meg,hogy resetelném a kontrollereket,talán az segít.Szerintem nem akksi baja van,1-2 hónap töltetlen állapot miatt nem adhatná be a kulcsot...elvileg...Ha mégis,pár ezresért lehet kapni hozzá új akkumulátort.
Ezt is próbáld ki...[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Azt gondoltam gyorsan meglesz a Ratchet & Clank Nexus platina de egy jó pár óráig biztos még farmolnom kell a fegyverekre Az összes külföldi fórum hazug!
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy mi lehet a Slim PS3-om (kontroller) baja, mert istenért sem akar működni egyik sem. Rég használtam 1-2 hónapja, most elővettem, de nem kapcsolt be egyik eredeti kontroller sem, gondoltam lemerült, így töltöttem pár órát. A töltőn mindkettő működik rendesen (USB-n van kábellel) ahogy leveszem semmi .... Előszőr azt hittem a kontrollernek van baja, mondom megpróbálom a másikkal is dettó ugyan ez a helyzet az sem megy csak ha össze van kötve a töltő kábellel a géppel de így nem buli..
Próbáltam a másik USB-ről is tölteni, gondoltam hátha ott van a baj de ez sem segített mondanom sem kell.
Vezeték nélkül egyik kontrollert sem tudom bekapcsolni... nem vagyok egy nagy PS3-as a gyereknek vettem anno, így lövésem nincs mit merre hogyan kéne még csinálni
Nézegettem a beállításokat, menüt, frissítettem a rendszer netről, gyári alap beállítások visszaállítása a menüben stb.. de a helyzet maradt változatlan idáig jutottamMegköszönnék minden segítséget ötletet ezzel kapcsolatban minden új lesz számomra a témában sztem
-
SenorDave
tag
válasz perge666 #64331 üzenetére
Szerintem az lesz mostanság eladom 55-60 er késsőbbiekben ősz körül beújitok néztem most 95 er is van garis gép [link]
Addigra lehet 85- 90 körül is lesz vagy gari nélkül olcsóbban is beválalom azt a rizikót hogy gari lejárta utan van még 1-2 evig (Pontosan nem tudom ) ez a 15-20.000 cserélik / javitják garancia .Így végülis 30 as vagy szerencsével 20 rátoldással jó üzletnek tervezem (mondjuk gari nélkül ne tudom mi lehet a racionális ára egy 4 nek de ha garival 95 akkor kb 75 - 80 ra saccolom)[ Szerkesztve ]
-
-
SenorDave
tag
Végig nézegettem hasonló hírdetéseket (500gb super slim ,garival) 38k tól 80000 ig vannak hirdetések , mégis a 60 k sok vannak jegelve
[link]Hoppá ez lemaradt teljesen meg eggyezik az enyémmel kivéve a játékok
[link][ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Rezuhu #64258 üzenetére
Én is teljesen ugyanígy vagyok. (Még egyszer sem szaladtam rà semmire,mert tényleg nagyon òvatos vagyok)
Ahogy FpsTunker írja,100% kamu hirdetés.Biztos,hogy személyes àtvétel kizàrt -még ha az ellenkezőjét mondja is-,a végén biztos,hogy lemondja a személyes talàlkozòt.
"Ezek" az "emberek" csak azokért a naív vàsàrlòkért vannak,akik rögtön utalnak és bizony egy-kettő mindig lesz.Senor Dave: Ha olvasod ezt az íràsom és tényleg elszeretnéd adni a géped,ne kérdezd meg ezt ezen a fòrumon.Sajnos kicsit többet mondanak a reàlistòl.Ha annyiért hirdeted meg csalòdni fogsz hònapok mùlva,hogy még mindig megvan. :-/
-
A`rpi
addikt
válasz Bogyi007 #64327 üzenetére
Igen igen erre értettem. Nekem maga multi szempontjából sima Bad Company jobban bejön mint a kettő, volt időm mondjuk metszetni, 10002killes trófea mire meglett...
Kifejezetten tetszik, hogy nem csak a medic tud életet tölteni, hanem az assault, tudja magát gyógyítani.
-
Bogyi007
veterán
-
Wlac
Ármester
válasz supercow #64325 üzenetére
Jobb lenne, mivel a Dishonored pont az a játék, ahol nagyon sokat dob a DLC az összképen. Plusz az alapjáték annyira zseniális, hogy az ember amúgy is egyből játszani akarja az új sztorit.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
A`rpi
addikt
válasz pulyka jocó #64316 üzenetére
Alap pályákon vannak, DLC része teljesen halott kis túlzással.
Ami érdekes, hogy még az első Battlefieldnek is relatív nagy aktív tábora van.
-
james001
veterán
válasz Bogyi007 #64320 üzenetére
Igen a Last Round tartalmaz minden egyes megjelent DLC-t,de vannak benne új cuccok is. Most arról volt szó hogy akkor fenn van-e a store-on a játék és hogy ha az Ultimate megvan már akkor felfrissíti-e Mindkettőre igen a válasz bár utóbbi hiába peccseli fel,az új dolgokat attól még meg kell venned
De lehet inkább megveszem majd PS4-re lemezesen a Last Round-ot (egyszer ha lesz egyáltalán),igazából túlélem ha most nemnézhetem az ugráló csöcsöketjátszok vele[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
Sikerült megegyezniük, áprilisban jön a Dishonored a Plus-osoknak.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Bogyi007
veterán
Én úgy tudom ha most megveszed a Last Roundot akkor az EDDIG megjelent összes ruházatot is megkapod ami eddig megjelent a játékhoz....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
james001
veterán
Hát igen mondjuk sokat gondolkozom rajta mert Vitán már játszottam vele,és kb. ugyanaz a nagygépes verzió is csak pár új karakterrel/pályával/kosztümmel... Plusz arra akciósan vettem digitálisan kb. 10-15 font körül,PS3-ra meg gondolom 30-40 körül van...
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Király
De viszont csak lemezesen van Japánban nem? Mert közben megtaláltam a hivatalos honlapon hogy ha megvan az Ultimate akkor felupdateli a játékot Last Round-ra de az új karaktereket pénzért lehet megvenni (ami azért eléggé lehúzás )[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Azt nem tudja valaki hogy a Dead or Alive 5 Last Round kijött-e lemezesen PS3-ra? Vagy az Ultimate-t felpeccseli vagy hogy van ez? Konzolboltokba nincs lemezesen,a store-on meg most nem tudom megnézni (PC-n nem jön be). Wiki szerint kijött PS3/X360-ra is nem csak a neksztdszen gépekre
-
A`rpi
addikt
válasz szőröscica #64311 üzenetére
Sajnos...
Nextgenre jó lenne valami ütős második világháborús játék.
És akkor még a jó kis Vietnámi dzsungelharcos dolgot meg sem említettem...
Battlefield Bad Company 2-nek volt egy ilyen jellegű multis DLC-je eléggé éltem... (most is elérhető de ki van halva sajnos)
-
echterion
nagyúr
-
Kephamos
addikt
válasz Sirandrish #64308 üzenetére
Thx. Mar telepul is a MGS2.
-
Sirandrish
legenda
válasz Kephamos #64307 üzenetére
A download listádba.
PSN>Account Management>Transaction Management>Download ListEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kephamos
addikt
Amit a PS storeban vásároltam régebben azt hol találom?
-
SenorDave
tag
Igen még addig szeretném eladi amíg minnél több rá a garancia ,később ha lejjebb megy a 4 gépek ára beujitok 1 et. Muszáj ha killing floor 2 szeretnék majd
-
Tdizsolt
senior tag
válasz istvansebok #64303 üzenetére
Én jelenleg 70-ért sem adnám el a sajátomat,az november végén lett véve.(mondjuk nálam 2 kontroller,headset,dokkoló+ játékok...)Meg tapasztaltam,hogy a garanciás gépekkel semmi sem veheti fel a versenyt.Lehet az akár 1 napja lejárt garis gép is,ha valami tönkre megy benne,akkor fizetsz! Az enyémben 1 hónaposan elkezdett szólni a táp,bevittem a márkaszervizbe,és szó nélkül adtak egy vadi újat helyette...
A kamu hirdetésre visszatérve: gondoltam,hogy nem reagál,ezek pár nap alatt megszedik magukat,és olaj...eddig több mint 800-an látták,ha ennek csak az 5%-a bedől...számolj csak utána...majd egy-két hónap múlva másik friss profillal újra elkezdenek halászni...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz istvansebok #64303 üzenetére
A tiedre is volt 8 hónap garancia? Mert a fent leírt gép árát inkább az dobja meg, nem a néhány telepített játék..
-
Sirandrish
legenda
-
Cimi86
tag
válasz Sirandrish #64237 üzenetére
A digitális verzió sajnos nem, kizárólag a hazai üzletekben kapható dobozos változat rendelkezik magyar lokalizációval.
Üdvözlettel,
PlayStation Magyarország
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest