-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimi86
tag
válasz Sirandrish #64237 üzenetére
A digitális verzió sajnos nem, kizárólag a hazai üzletekben kapható dobozos változat rendelkezik magyar lokalizációval.
Üdvözlettel,
PlayStation Magyarország -
Cimi86
tag
Sziasztok!
A most akciós Watch_Dogs Deluxe Edition nyelvi támogatásáról tudtok valamit? A digitális verzió is tartalmazza a magyar nyelvet? -
Cimi86
tag
Sziasztok!
Magyar Store-ból próbálta valaki most megvenni az Uncharted 2-t? Berakom kosárba,és mikor fizetni kellene azt mondja,hogy : Commerce is currently not available in your country/region.
Akkor hogy láthatom, és miért árulják,ha nem engedi megvenni,mert a régiómban nem elérhető? -
Cimi86
tag
Sziasztok! Assasin's Creed 4 Black Flag meg van valakinek digitálisan PS Storeból? Ez is tartalmazza a magyar nyelvet? Most épp jóárasítva van.
-
Cimi86
tag
Sziasztok! Ha PSN-en veszek meg egy FIFA 14-et,vagy egy AC: Black Flaget,abban is benne lesz a magyar nyelv?
Köszi -
Cimi86
tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatót használ valaki PS3-hoz? Tudnátok ajánlani esetleg elfogadható árú és minőségűt? Köszi -
Cimi86
tag
válasz nokia párti #47485 üzenetére
Én frissítettem a SuperSlim-em,eddig semmi komplikációt nem látok.
-
Cimi86
tag
Sziasztok! Sárga ledes PS3 Fat merevlemezének tartalma(képek) lementhető valahogy a gép bekapcsolása nélkül? Köszi
-
Cimi86
tag
Hardveraprón 10000 forintért láttam legolcsóbban. Szerintem jelenleg ez az alja. Remélem a lagot majd javítják valami patch-el,addig együtt élek vele. Blizzard forumán sokan panaszkodnak rá a PS3 topikban. Állítólag PS3 hiba,mivel a lemezt pörgeti meg akkor,ezért késik a hang,és reccen be.
-
Cimi86
tag
Sziasztok!
Nektek Diablo 3-ban nem akad be néha a játék? Főleg mikor az NPC-k beszélnének,vagy a társak mondanának valamit,illetve ha valami durvább drop esik. Eléggé idegesítő,de már a kezdetektől ilyen. -
Cimi86
tag
PS Plus 1 év +3 hó sikeresen megvásárolva. Használt játékokat hol érdemes hirdetni szerintetek?
-
Cimi86
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne,használ e valaki ps3 super slimhez,vagy régebbiekhez ilyen vertical stand tartót?Mennyire nem tesz "jót" ez a gépnek,hogy függőlegesen áll?Hallottam olyanokat,hogy nem jó a hűtésnek,vagyis hogy a paszta megfolyik a gpuról? Mennyire stabilan tartja a gépet pl lemez csere közben?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Cimi86
tag
válasz mAtThEw0319 #45718 üzenetére
Álomvilágban élsz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Honda topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hálózati / IP kamera
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Óra topik
- Interactive Brokers társalgó
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest