Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
A Battlefield topicba is írtam, hogy most reggel életem meccsét játszottam és mikor indult a visszavágó merevre fagyott a játék. Még a PS menüt sem lehetett behozni, úgy kellett kikapcsolni kézzel. Ilyen se történt még ha jól emlékszem. Még szerencse, hogy nem az előző meccs alatt fagyott le, mer akkor oda lett volna 37 kill és 11570 pont.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Siera
senior tag
Grap kollégának,ha jól tudom valami ilyesmi kábele van.Őt kérdezd
-
Siera
senior tag
Na srácok én is visszatértem közétek
Jelenleg Pizzafutar néven futok,és ezeket a játékokat birtoklom:Tomb Raider Underworld,Orange box -
kelzsoca
félisten
válasz ->Raizen<- #14895 üzenetére
Szerintem ez nem jó ötlet, sőt még azt is merem kockáztatni hogy képet sem adna
Ha már annyira analog bemenetes monitor akkor: Neoya X2VGA2
-
->Raizen<-
veterán
Kinéztem magamnak ezt a ps3hoz való átalakítót amivel rálehet kötni a ps3at a dsub-os monitoromra.
[link]
Az lenne a kérdésem van valakinek tapasztalata ezzel a kábellel kapcsolatban? Milyen felbontást tudnék beállítani az lcd monitoromnak 1280*720? Vagy maradna 480p-s a kép? Az nagyon rútúl festene. Help plz! -
benecz
tag
A ps3 elavultságához én csak annyit fűznék hozzá,hogy a konzol mindig gyengébb lesz mint a pc.Egyszerűen olyan gyors a fejlődés,hogy nem tudnak olyan hardvert kiadni,ami 5-6 évig a toppon lenne.A pc-k úgy fejlődnek,hogy az hihetetlen.Mondjuk az áruk sem egy,egy jobb videókártya simán van 40-50e Ft.
Én azért vagyok konzolpárti,mert nem szeretek a pc előtt görnyedni,kínlódni a 10gb feletti játékok telepítésével meg ilyenek.Betolom a lemezt,és már játszok is kényelmesen a fotelból -
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #14891 üzenetére
Én már olvastam ATI-AMD GPU lehetőségről is a PS4 kapcsán, sőt, most, hogy az Intel GPU kérdésessé vált azt hiszem a Sony is ebbe az irányba kíván elmozdulni. Szerintem is jobban tenné, ha ez lenne az új irányvonal, bár a GPU gyártóknál gyakran fordul a kocka.
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
válasz DM-Fan #14886 üzenetére
Ez az INTEL fejlesztésű GPU nekem nem nagyon tetszik. Persze akár jó is lehet, de... ha az NV nem jött be, miért nem ATI-AMD? Mert profik, és őrületes tapasztalatuk van GPU fejlesztés terén? Az INTEL soha sem csinált komoly GPU-t, ez is tény. Azt sem nagyon hiszem, hogy attól lesz jobb, hatékonyabb, hogy kábé a nulláról indulnak. Szóval ez az infó - számomra legalábbis - nem éppen bizalomgerjesztő. Én egyébként mintha azt olvastam volna, hogy egyes újabb gamek (pölö Killzone 2) az ilyen irányú frissítések telepítése után támogatja majd a 3D-t, más kérdés ki az aki használni is fogja.
-
Mazsika
őstag
a minap keresgéltem hogy a ps3 mekkora winyót bír el (választ azóta sem találtam szóval aki pontos adatokkal tud szolgálni annak megköszönném.) és mit olvasok a sony oldalán, a technikai jellemzők alatt: "Néhány adat a világ egyik legerősebb konzoljáról." milyen kis finoman fogalmaznak.. hagyják érvényesülni azért a boxot is!
Dáccsika
-
DM-Fan
nagyúr
válasz ->Raizen<- #14887 üzenetére
Tényeket közlök, a Sony nyomja a 2012-es dátumot nem én. A hátrányainál sem a saját véleményemet közlöm, hanem tényeket sorolok, ez lehet nem szeretni, de a tény ettől tény marad. Szerintem meg pont az a gáz, ha csak az előnyeit sorolod fel az érdeklődőknek és az árnyoldalakról meg mélyen hallgatsz. A GT5-öt meg majd hiszem, ha látom és végre megjelenik. De mint már korábban említettem, az, hogy évente megjelenik egy-egy olyan szoftver, mint mondjuk tavaly az Uncharted 2, vagy mint idén a GoW3 (esetleg még talán a GT5 ha tényleg hajlandó lesz megjelenni) még nem teszi a konzolt hibátlanná, pláne ha megnézed, hogy más címek hogyan futnak.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kelzsoca
félisten
válasz ->Raizen<- #14887 üzenetére
Mindenki tisztában van a hardver képességeivel, és hiába ez egy Playstation 3 topic, nem csak előnyökről hanem a hátrányokról is beszélni kell.
Minden terméknek, ez esetben a konzolnak is van előnye és hátránya is.
Aki ide betéved és kérdez elmondjuk a tapasztalatokat a géppel kapcsolatban, hogy reális döntést tudjon hozni.Persze mondhatjuk hogy a ps3 egy mindent elsöprő gép, de minek hazudjunk
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz DM-Fan #14886 üzenetére
Szerintem 2014 előtt semmiképp nem fog jönni a ps4 mivel most kezd felfutni a ps3 hülyék lennének előbb kiadni. A 3d-ről meg annyit hogy a gt5 tudni fogja teljesen mert már demózták CES-en is. A ps3 hardverét nem kellene azért teljesen leírnod ahogy teszed ezt nem tudom hány hsz óta. Kedvét szeged annak aki ps3-at akarna vásárolni. 2 TFLOPS lebegőpontos számítási teljesítmény azért nem semmi. A gt5-öt is birja 1080pbe csak optimalizálni kell tudni a fejlesztőknek. Szóval még csak most kezdenek beletanulni a programozók hogy is kell jó játékokat gyártani rá hogy minden szempontból prémium kategória legyen. Ennyit erről hogy elavult a ps3!
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #14885 üzenetére
Hasonlóképpen gondolom én is, nekem is elég combos már a gyűjtemény, ugyanakkor nem szeretnék két gépet fenntartani egymás mellett, így én is igencsak örülnék, ha a PS4 megjelenésekor túl lehetne adni a PS3-on és továbbra is menne az összes PS3 játék (a PS2 kompatibilitás meg igazán nagy bónusz lenne sokaknak). Bizakodjunk, mint ahogy abban is, hogy most valamivel időtállóbb konzolt tudnak összepakolni. Közben már azt is olvastam, hogy az Intel grafikus chip sem 100%, szóval még képlékeny a dolog, de a Sony gőzerővel dolgozik a projekten és 2012-re nagyon ígérik a PS4-et. Szerény véleményem szerint kénytelenek is lesznek meglépni, mivel a jelenlegi játékok egyre inkább abba az irányba mennek, hogy zabálják a hardvererőforrást és elsősorban a memóriaigény (mind rendszer, mind VGA szinten) is egyre durvább, illetve tényleg szükséges a kraftos hardver, tekintve hogy már idén kijöttek az első 3D TV-k és ahhoz bizony kell majd számítási potenciál, ha a játékokat is 3D-ben akarjuk tolni. A PS3 is hamarosan megkapja az első 3D firmware-t, de az ha jól tudom sajnos csak a BD-lejátszásra fog vonatkozni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
válasz DM-Fan #14884 üzenetére
Ha jobb, korszerűbb és nagyobb teljesítményű lesz - ahogyan a hírek szerint várható -, akkor nem hiszem, hogy ez technikailag nagy gondot jelentene. Persze más megfontolásból mellőzhetik, de nem hiszem, hogy a technikai kivitelezhetőség miatt bukna el ez az opció. Ráadásul az új Plystation konzol megjelenése után még jó ideig lesz PS3 is, ahhoz támogatás és játékok. Vagyis a PS3 játékok eladásának sem hiszem, hogy ártana a visszafelé kompatibilis új konzol, és bízom benne, hogy ezt ők is így fogják értékelni. Ez nagyon fontos lenne, mert nekem pölö több mint 30 PS3 játékból álló gyűjteményem van, amit ha az új konzolon is tudok futtatni, az - többek között - komoly érv lenne a konzolváltás mellett.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #14882 üzenetére
Szerintem a Sony talán nem követi el újra ezt a hibát, bár ha marketingesek szemével nézem a dolgot, akkor most is az az optimális megoldás, hogy az első egy-két széria képes lesz rá (beetetés), majd a későbbiekből kiveszik. Amúgy erről infót még nem hallottam, szóval bármi megeshet. Én tartok tőle, hogy azért nem lesz ez megoldható, mert ha teljesen más architektúrára épül majd az új gép, akkor bonyolult lesz ezt megoldani (pl. emulálni egy 7 magos környezetet egy 4 magossal). Egy Cell-procit meg nem hiszem, hogy csak azért belenyomnának a PS4-be, hogy örüljünk, jelentősen megbonyolítaná és megdrágítaná a konstrukciót.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kelzsoca
félisten
válasz Paarthurnax #14880 üzenetére
Igen, jogos
Egy ps3 eye kamerával jobban járna lehet.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Paarthurnax #14878 üzenetére
Nincsen analóg hang bemenet a PS3 hátulján.
Multi AV viszont van
-
chubii
senior tag
válasz kelzsoca #14876 üzenetére
Akkor most csak EU-n belüli Store jöhet szóba, nem?? HA azon belül is tudnál ajánlani egyet,akkor megköszönném
DE viszont ha csak ausztriai Store fogadja el ezt a kártyát akkor szép öngólt rugtam magamnak,mert nem megy a német ( majd megkérem az ismerősöket,mert ők tudnak németül )[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
sziasztok!!!
Melyik Store-ra érdemes felregisztrálni?Melyiken van a legtöbb ingyen cucc,és a legnagyobb választék??( Már van egy US ID-m,de olvastam,hogy érdemesebb 2 helyre regisztrálni,mert van olyan dolog ami az egyik helyen nincs,de a másikon meg van)Más: ma vettem egy 20 Eurós kártyát PSN Store-hoz és még nem volt dolgom ilyennel,szóval segítséget kérek! Abból lehet baj,hogy euróban vettem ,de US Store-ban akarom használni,ahol pedig dollárban mérik a pénzt??
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz DM-Fan #14860 üzenetére
"Utólagos engedelmeddel kimoderáltattam."
és az én utólagos engedelmemmel pedig folytatod, miután mindkettőtökkel rendeztük a dolgot? ha annyira bántja az igazságérzeted a tegnapi hozzászólása, akkor reagáld le privátban, de az miféle megoldás, hogy a modkerben jelzed, megbeszéljük, aztán előrángatod egy korábbi HSZ-ét?
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Marked
tag
Most vett több haverom is PS3-at és BF: Bad Company 2-t hozzá. Mi is szeretnénk úgy játszani, mint az előttem hozzászóló a testvérével.
Az lenne a kérdésem, hogy "sima" jack 3,5 mm csatlakozós mikrofonos fejhallgatót lehet-e PS3 (PSN Voice Chat)-hez bármi módon használni? Vagy vennem kell külön Bluetooth-osat?[ Szerkesztve ]
-
Paarthurnax
senior tag
Lehet a PS3 már régi, de PSN nagyon faszán meg van csinálva. Most játszottam épp a tesómmal BF-et, csatlakozott a squadomhoz, közben meg Skype-on beszéltünk. Ami ebben érdekes, hogy légvonalban 16 ezer kilométerre lakik tőlem, az internet kapcsolat szerint viszont 24 ezer kilométerre. Ennek ellenére talált a játék egy szervert, ahol mind a ketten gond nélkül játszhattunk. Egy helikopteren voltunk, én repültem, ő meg a gépágyúval támogatta a földieket, közben meg Skype-on mondtam neki merre lőjön. Nem semmi így játszani, de a 10 óra különbség miatt nehéz megszervezni.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Mazsika
őstag
válasz M@trixfan #14863 üzenetére
félreértés ne essék tisztában vagyok a ps3 tulajdonságaival... nem azért akarom én védeni, mert elfogult fan vagyok, van nekem amellett életem, ez nekem csak egy szórakozás.. jah és ne köszönjek neked csókolomot? igaz csak 2 év van köztünk, de szeretem az ilyet is aki erre veri magát! te is zsír arc vagy ezek szerint!
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
Mazsika
őstag
azért elővetted a dzsókert... "Majd ha legalább annyi felmerült kérdésre/problémára válaszolsz a topicban, mint amennyire mi itt egy páran az elmúlt 1-2 év során" de legalább értem a logikádat, aki erre jár annak elmondod hogy vegyen ps3-at mert nagyon nagy játékélményt ad! de vigyázzon vele, mert nagyon szar a grafikája!? jól értem?
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
olbaidhun
őstag
Örülök, hogy ilyen szépen sikerült elmagyarázni mindent. A ps3 gyengeségeit: pl már megjelenéskor.. úgy hogy lila gőz sincs a tényleges programozásról.. a bill+egér alulmaradását egy konzolon játszható fps élményével szemben.. stb..
A képek amiket beszúrtam azonban tényleg komolytalanok voltak, egy barom voltam azért is, mert leereszkedtem a szintedre, ahol megöltél a rutinoddal..
Volt még egy érdekes mondatod "tartsd meg a saját fajtádnak" titulusú faji gondolat..
Mehetek én is a modihoz? Inkább nem untatom, egy ideje már korrektül átbeszélünk dolgokat.. nem úgy mint veled. Legyen szép napod és legyen fikázás helyett BÉKE a fórumon. Az mindenkit előbbre visz.7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
DM-Fan
nagyúr
-
M@trixfan
addikt
Szvsz a lényeg abban rejlik, hogy sokan nem tudnak reálisan örülni dolgoknak és ezért bemagyarázzák maguknak, hogy ami a sajátjuk az a legjobb és semmi értelme annál jobbat venni, vagy csak nem értenek hozzá. Lehet valaki úgy is PS3 fan, hogy tisztában van a műszaki paraméterekkel és a korlátokkal. Néha már úgy érzem a magam 26 évével "kiöregedtem" ebből a fajta fórumozásból és már nekem nincs türelmem hozzá. Most vitatkozzam adott esetben egy 13 éves sráccal?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kelzsoca #14823 üzenetére
Hogy ON is legyek:
Azért gyönyörű húzás volt a Sony-tól a 3.21-es rendszerszoftver kiadása, ami semmi mást nem csinál, csak visszabutítja a FAT-gépeket a Slim gépek szintjére, ugyanis kiveszi az eddig a FAT mellett szóló egyetlen komolyabb feature-t: nem lehet más operációs rendszert telepíteni a gépre, csak az XMB-t.
Ennyit arról, hogy milyen jó is, amikor valaki próbálkozik feltörni egy konzolt, amire reakcióként a Sony ezt a frissítést megjelentette. Ennyit továbbá arról, hogy a Sony milyen empatikus a vásárlóközönségével: külföldi fórumokon igen szép számban anyáznak azok, akik pont amiatt vettek PS3-at, mert a játék mellett ilyen olcsón nem kapnak Cell-processzorral ellátott gépet, amelyet Linux alatt tanultak programozni. Most dönthetnek: upgrade-elnek és játszanak a konzollal, vagy nem frissítenek és tanulnak tovább programozni, de a játékról lemondanak. Még jó, hogy a Sony egyik főmérnöke pont egy hónapja nyilatkozta le, hogy az Other OS opciót soha nem fogják kivenni a FAT-gépekből, mert így is elég nagy biztonságban vannak a gép kulcsai és az azokkal összefüggő műveleti memória. Aha, köszi. A következő a Life With Playstation opció kivétele lesz, hogy már a rákkutatásban se tudjon részt venni a konzol? Szép jövő.
Legalább annyit tehetett volna a Sony így 2 hónappal az előző firmware után, hogy legalább olyan dolgokat megold, amik miatt már régen sírnak a PS3 userek (pl. cross-game chat, vagy normálisan kategorizálható zene- és videotár, vagy legalább egy stabil PS-Home), de nem. A mostani upgrade-nél csak a downgrade-re sikerült koncentrálni. Tipikus Sony-féle mentalitás: a fejfájást a fej levágásával gyógyítják.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz olbaidhun #14817 üzenetére
Már saját magadnak is ellentmondasz két külön HSZ-edben:
"Azért elmesélném még neked DM-FAN, hogy a ps3 gép mégis csak elképesztő teljesítménnyel bír, keményen tesztelemés főleg az újabb címek (cod-ok, uncharted2, assasin creed2, gow3 újra, stb), és qvajó a hardver, nem is beszélve a GPU képességeiről!"
"Egyetértek veletek, ez egy ps3 topic, maradjunk a ps gépnél és a JÁTÉKÉLMÉNYNÉL... Az elavult hardvereket felesleges tovább elemezni, mert ez egy ps3...
Nem fut minden full-hd ben? Legyen (de ezt más programozókra bízva, megoldhatták volna). Egy konzolról beszélve több évesen már nem is ez a fő probléma. A HANGULAT, az exclusiv-ok és persze az élményfaktor(ez sajnos egyre kevesebb) ami főként számít.""Szívesebben játszunk, nagy felbontású és/vagy szép játékokkal ps3-on (is)."
Értem. Szóval brutál a gép, illetve mégsem, de azért így is jó, mert nem ez a fontos.
Azért megjegyezném, hogy ez elsősorban egy szakmai topic. Aki adott esetben ide téved és tanácstalan, az nem elsősorban arra kíváncsi, hogy ki hogyan ítél meg szubjektíven egy játékot és hogy az mekkora "játékélményt" nyújt neki, mert ez abszolút nem objektív és ezt egyébként a Youtube videókról maga is meg tudja ítélni (ellenben a grafikai képességeket nem), a nem exkluzív címeket PC-n is ki tudja próbálni, látja, milyen a játékélmény. Ahogy mondtam, engem mai napig le tud kötni egy Wolf3D is, nekem mai napig élményt jelent egy-két régi C64-es cím is, elő is veszem emulátorral néha őket, játékélményben példásak, de ettől még a C64 nem lesz HD-konzol. Ezzel szemben ha nem világítasz rá arra, hogy a PS3-nak azért igencsak vannak gyengeségei pont olyan téren, ami a HD-konzol minősítését kérdőjelezi meg és ezek már eredendően megvoltak a tervezésnél is, akkor egy PC-szinthez szokott érdeklődő joggal hiheti, hogy hibátlan gépet kap a pénzéért, aztán meg otthon jön a meglepetés, hogy ja, mégsem és hogy egyes esetekben meg sem üti a teljesítmény egy középszerű PC-jét. Aztán mikor jön majd ide, hogy nem ezt olvasta a topicban, akkor meg megy majd a hallgatás (volt már rá példa), meg a szánalmas beszólások, hogy hát ez konzol, ez ilyen.
Egy konzol (vagy akármi más) teljesítményét pedig igenis számadatokkal lehet mérni: felbontásértékkel, frame per sec-cel, grafikai részletezettséggel. Most vitatkozhatsz azzal, hogy erős az a gép, meg van benne tartalék, meg jó a GPU, csak nem érdemes, mert nem így van. A Sony nemrég félhivatalosan be is jelentette, hogy 2012-ben kapjuk a PS4-et, más alapokra helyezi a következő gépet, szóval alig másfél év és itt az új generáció. Szerintem ez mindent elmond.
Nem tudom mikor érti már meg az az egy-két ember, hogy én nem szidom a PS3-at (akkor miért is vettem volna és használnám magam is), de a gyengeségeiről beszélni kell és nem lehet elsunnyogni, pláne nem egy olyan szakmai topicban, ami erre jött létre. Aki nem tud beletörődni, hogy ez a konzol közel sem hibátlan és nála ez az univerzum középpontja, az ne olvassa a fórumot, vagy ha már olvassa, akkor meg ne kérje ki magának a konzol ellen felhozottakat, mintha az egy személyes sértés lenne."Mint igazi multis Mókus, mi lenne a véleményed arról, ha összekerülne egy DM multi (mert konkrétan erről beszéltél) meccsbe; pc és konzol játékos a saját platformjával?
Ídézet DM-FAN:
"semmivel nem ad kevesebb élményt a konzolos multi FPS játék sem,
csak más, esetleg picit lassabb (ez sem feltétlen igaz), de nagyon is élvezhető."
Mond mégis mennyire élveznéd, szeretnéd a játékot? Kb hidegzuhanyt kapnál minden alkalommal amikor
"head-shot-nál a jobb fülét lőtted el a karakternek, vagy a bal szemét"
Elmondaná neked egy remegő kezű újonc, melyik testrészed lőtte el először, és másodszor, stb.."Áruld már el nekem, hogy hol olvastál tőlem olyat, hogy össze akarnám engedni a PC-s multist és a konzolost saját platformján egy meccsbe! Annak ugyan mi értelme lenne? Ez hol cáfolja azt az állításomat, hogy a konzolos multi FPS sem ad kevesebb élményt?
Ha már stílus
"nem vagyunk kíváncsiak többen sem a szakmai véleményedre a GPU "szűk keresztmetszetéről"
"Ülj csak az 50" tv-d előtt és örülj, h nőtt elég ujjad a joy-hoz, gondolj néha arra is, hogy miért is jó neked mindenkivel, mindig vitatkozni"
"Azért reménykedem, h DM-FAN kolléga nem vezet!"
Az ilyen és ehhez hasonló személyeskedéseidet meg tartsd meg a saját fajtádnak, emlékeim szerint nem személyeskedtem veled, arról meg nem tehetek, hogy neked és egy-két veled hasonló gondolkodásúnak fáj az igazság, nem tetszik ahogy fogalmazok és csak szubjektív dolgokkal tudod cáfolni a technikai tényeket. Majd ha legalább annyi felmerült kérdésre/problémára válaszolsz a topicban, mint amennyire mi itt egy páran az elmúlt 1-2 év során, akkor majd elhiszem, hogy frankó csávó vagy, de a személyeskedést akkor sem tűröm el senkitől, de amúgy is magadat minősíted vele.
Azt meg ugye nem kell ecsetelnem, hogy a legutolsó alpári tahó paraszt sem gúnyolódik szellemileg vagy fizikailag rokkant emberekkel, neked mégis sikerült. Gratulálok hozzá! Büszke lehetsz magadra. Utólagos engedelmeddel kimoderáltattam.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Odin_James
tag
Ezt a cikket minden Playstation tulajnak el kell olvasnia! Egy kis háttérinfó a PS3 fejlesztéséről egy magyar fejlesztővel a fedélzeten: IT café
A nagy kérdésre is megpróbál rávilágítani (PS3 vs. XBOX 360). -
BaliJack
aktív tag
válasz Edgeri #14855 üzenetére
Nincs mit .
Pont azért írtam le részletesen, mert szerintem sokan vannak/voltak így annó, amikor vették a gépüket, hogy a Sony-s garanciapapírt nem kapták meg.
Igen, a vásárlástól számít a 3 év.kelzsoca: igen, kellemes meglepetés volt ez a szervíz. Kösz .
Tegnap még csak frissítettem a 3.21-re - "könnyes" búcsút vettem a Linux lehetőségétől. Kár, hogy nem adott a Sony nagyobb mozgásteret ennek a funkciónak, mert akkor nagyon ígéretes gép lett volna. Tulajdonképpen akkor vált volna igazán családi szórakoztatóközponttá.
Játszani már nem maradt időm. -
BaliJack
aktív tag
válasz Edgeri #14853 üzenetére
Ebben a hsz-ben is írtam, hogy az 1 év garanciám már lejárt, ezért is vittem a Sat-Comp-ba (2008. májusában vettem a gépet). Ha a garancián belül lettem volna, akkor a KS-hez kellett volna vinnem.
Ráadásul, ha a garancián belül vagyok, akkor a méltányossági nem is merül fel, mert akkor a javítás a rendes garancián belül történik. -
BaliJack
aktív tag
Tegnap átvettem a gépet a Sat-Comp Kft-től.
Március 8-án adtam le méltányossági javításra.
Sajnos, a Konzolstúdió nem adta oda annakidején a Sony-s garanciapapírt, de a szervíz elkérte tőlük, így rendben volt a méltányossági.A gép burkolatát kicserélték. Rá is fért, mert annó eléggé karcos volt, pedig újnak árulta a KS .
Rajta fólia mindenhol, szép lett .
A szervizes fickó ki is próbálta, hogy működik-e, és olvas-e a Blu-Ray olvasó.
Miután minden rendben volt, 16.500.- HUF-ot fizettem.
Hat hónap teljes körű garancia van rá.A Sat-Comp Kft. előtt le a kalappal, aki tudja, mindenféleképpen hozzájuk vigye a gépet javíttatni, ha már a garanciája lejárt.
-
-
Siera
senior tag
Hali!
Az lenne a kérdésem,hogy vajon 1 2,5"ös 320gbos winyot bele tudok-e rakni a PS3ba,úgy,hogy felismerje?250gbosat láttam "maxnak" -
Mazsika
őstag
válasz Frenky87 #14840 üzenetére
jó én is elég fan vagyok, ha így számoljuk akkor nekem, 2,5 nap volt, egyik délután kezdtem, nyomtam estig másnap délkörnyékén folytattam és köv nap is ugyanez éjfélig kb, de a játékidő mondom 10 óra pár perc volt! szóval akkor milyen fokozaton hány órát tartott neki?
Dáccsika
-
Edgeri
senior tag
válasz Mazsika #14837 üzenetére
Kizárt dolog, mert nem tudom , de volt azért 1-2 játék, amit inkább hardon kellett volna eleve elkezdenem, mert túl egyszerűnek találtam. A Killzone2-vel pl. megszívtam, mert a PSC-sek azt ajánlották, hogy érdemes elsőre hardon nekivágni és tényleg kemény volt, főleg a végén a Radec előtti harc volt rohadt húzós, ráment jópár órám, és nem igazán mondanám, hogy élveztem a dolgot . Utána gyorsan végig kellett tolnom normál fokozaton is, hogy némi élvezet is társuljon a játékélményhez
Üdv, Edgeri
-
benecz
tag
Üdv!
Kellene egy kis NFS Shift segítség.
Nos,4db megpördítést kérnek az egyik versenyen tőlem.Érdeklődnék mi számít annak?
Próbálkoztam hogy mögémegyek,és megfordítom,de nem sikerül,igen nehéz megforgatni őket.
Lenne valami tipp,hogy hogyan kellene?
Köszönöm -
kelzsoca
félisten
George Hotz egyébként nem az első volt aki feltörte a PS3-at, a két srácnak nem kellett 5 hét sem ehhez: [link]
-
Edgeri
senior tag
válasz Mazsika #14828 üzenetére
Igazság szerint végig kellene játszanom nekem is az 1-2-t még előtte, hogy képben legyek.
Azért kérdeztem a fokozatot, mert sok játék túl könnyű normálban és keményebb fokozaton van igazán értelme végignyomni. Ez pl. nem vonaktozik a Dead Space-re, ahol a normál mód végigjátszása után kilockoltam a Lehetetlen fokozatot és neki is kezdtem
Na, ott aztán minden töltényt át kellett gondolni, egyelőre kb. 80%-ban vittem végig a játékot, ajánlom mindenkinekÜdv, Edgeri
-
olbaidhun
őstag
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
csimpi1
tag
válasz olbaidhun #14830 üzenetére
Nincs gond, csak ne fogyatékos emberek megbántásával akard kompenzálni azt, hogy a türelmedet próbára teszik. Ettől függetlenül igazad van abban, hogy békében írogassunk és játsszunk. Vitatkozni lehet és kell is, mert a jó vita az fontos. De ez nem egyenlő más megbántásával és személyeskedéssel. Ez nem neked szól, hanem úgy általánosságban mindenkinek.
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
olbaidhun
őstag
Egyetértek veletek, ez egy ps3 topic, maradjunk a ps gépnél és a JÁTÉKÉLMÉNYNÉL. Én is befejeztem este az uncharted2-t és nagyon közelről nézve 1-2 helyen tényleg nem volt minden 150%-os. De a Crash Bandicoot készítői igen nagy lépést tettek az elmúlt pár év alatt, véleményem szerint is.
Az elavult hardvereket felesleges tovább elemezni, mert ez egy ps3. Értsétek meg, másként működik mint a pc. Más a rendeltetése, másak a perifériák (főleg), más az élmény is.
Nem fut minden full-hd ben? Legyen (de ezt más programozókra bízva, megoldhatták volna). Egy konzolról beszélve több évesen már nem is ez a fő probléma. A HANGULAT, az exclusiv-ok és persze az élményfaktor(ez sajnos egyre kevesebb) ami főként számít. Én csak egy jóérzésű 20 éve játszó emberke vagyok, aki szeretettel gondol vissza a "béke" időkre és címekre. Sok szép emlékem azonban a mostani "felnőtt" generációból is van. Főleg azok a game-ek, amik kiemelkednek a "tömegből". (és ezek nem csak a körülvevő hardver kihasználás miatt a legjobbak, hanem az "értő kezeknek köszönhetően")Érdekes, h sokat beszélgetek több fórumon is és nagyon ritka, ha valakivel vitába bonyolódom. Védjetek akit akartok, nem muszáj elviselnem mindenkit. Elnézést kérek a topiclakóktól a szélsőséges linkjeim miatt, ezzel próbálom kompenzálni, hogy végig tiszteletet erőltetek magamra a beszélgetőtárs-sal szemben. Nem vagyok hajlandó senki előtt lehü*ézni vagy más beszólással büntetni valakit és hardvereket sem fogok lesz@rozni, főleg, hogy nem vagyok él programozó, sem felhatalmazott moderátor a témában.
Azért reménykedem, h DM-FAN kolléga nem vezet!
Legyen mostantól béke és játszunk tovább a kedvenceinkkel.[ Szerkesztve ]
-
Mazsika
őstag
jaj jaj gondoltam hogy mi leszünk az első számú közellenségek én is csak azt szeretném, hogy mindenki élvezze a ps3át, csak nem olyan jó hogy mindig el van mondva hogy milyen szaris a ps3.. na mindegy nem akartam itt személyeskedést, próbálok a témánál maradni, sőt ahogy olbaidhun írta is előttem valahogy DM-fan az aki mindig vitakozik valakivel! na de mindegy biztosan ő ilyen, de ezt nekem nehéz kicsit elfogadni, még ha olyan sokat "le is tett azt asztalra" na de részemről ennyi, elnézést ha valakit megsértettem maradjunk akkor a témánál
Edgeri: én normálon vittem végig, szerintem érdemes azon kezdeni mert mert a fegyverek és varázslatok másképp müködnek mint a gow 1-2-ben és ezt szokni kell, de bár ha tapasztalt játékos vagy el lehet kezdeni egy hard fokozaton is, így utólag visszagondolva nekem is ment volna, nem hiszem hogy sokkal nehezebb lett volna, max 1-2 órával tovább tartott volna!
csimpi1: át kell állítani a daylight savingot is!
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
csimpi1
tag
Miért lehet az, hogy az időzónát beállítom GMT+1:00 Budapest-re és ha a net állítja be az időt, akkor még a téli időszámítás szerint számol?
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
Edgeri
senior tag
Egyetértek Kelzsocával. Ez egy PS3 topic, így pont lef*som, hogy PC-n/X-dobozon szebb-e valami. PS3-at vettem játszani (is), mert bejön és kész, és (mint már ahogy többször írtam) én személy szerint örülök, hogy a fejlesztőknek kell igazodni egy fix hardverhez - még ha korlátolt is -, nem nekem kell évente a PC-met fejleszteni, mert a stúdikók meg akarnak felelni a piaci versenyben. Nekem (egyelőre még) megfelel a PS3 grafikája. Aztán majd ha nagyon lemarad X év múlva és az igényem is több lesz, addigra meg már ott lesz a PS4...
ui: nem tisztem megvédeni DM-FAN kollégát (megvédi ő magát ha kell), de ne kiáltsatok rá egyből farkast, mert nagyon sok embernek segített már itt, köztük nekem is. Nyilván neki sincs mindig igaza, de azért nem kell átmenni személyeskedésbe, főleg technikai információk miatt. Peace
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
Paarthurnax
senior tag
válasz BaliJack #14824 üzenetére
Pontosan, játékélmény. A többi másodlagos. Mai napig játszom Worms-al, Total War-al, Starcraft-al, és még néhány őskövülettel, mert annak ellenére, hogy 1024x768ban megy, még mindig k. jó.
A PS3 is egyre öregszik, de kit érdekel amikor olyan játékok vannak mint a Battlefield és Uncharted. A legszánalmasabbak azok a screenshotok amik PS3/XBOX/PC egymás mellett, és a sok 16 éves Pistike veri a nyálát, hogy melyik a jobb. A szájtépés és okoskodás helyett inkább élvezni kellene a játékokat, mert úgysem lehet egy fórumon meggyőzni a másikat.
Az előbbi joystick vs. egér vita is értelmetlen volt. Teljesen másról van szó, teljesen más közönségnek.Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
BaliJack
aktív tag
válasz kelzsoca #14821 üzenetére
A hsz-ed első részével maximálisan egyetértek .
Egy kis kiegészítés: én is leírtam korábban, hogy a gép teljesítménye véges. Ezt nehéz belátni, mert az ember megvételkor úgy gondolja, hogy biztosan van benne még tartalék, meg optimalizálnak majd és lesz ez szebb is.
Egy év kilenc hónapja van meg a gép (per pillanat felújítás alatt, ma délután újra érdeklődök), előtte sokáig nézegettem, olvasgattam ezt a fórumot is és lassan, de biztosan rájöttem, hogy ebből a gépből sohasem lesz az a gép, aminek annó hírdették, szánták.Ebben a fórumban ez a téma rendszeresen visszatér; vannak olyanok is, akik azt kérdezik, hogy melyik gép erősebb: ez vagy az Xbox360.
Teljesen felesleges hitvitákba bonyolódni, egy a lényeg: a JÁTÉKÉLMÉNY. Így, nagybetűkkel. Ebben ez a gép is verhetetlen.
És én még csak egy monitoron játszok . -
kelzsoca
félisten
(#14817) olbaidhun
(#14818) MazsikaMint ahogy a cím is mutatja itt ebben a topicban a ps3-al kapcsolatos tapasztalatokat lehet megosztani.
Mindenkinek van véleménye, ami nem lehet azonos a másikéval, nem vagyunk egyformák.
Ne legyen ez vitaforum, meg egymás szapulása, mert annak itt semmi értelme.Ami viszont igaz:
A playstation 3 és vele az xbox360 mára már sajnos elavult hardverkörnyezettel rendelkezik, de ez a grafikai egységre kimondottan igaz.
Egy Nvidia 7800GTX erősségű grafikus gyorsítóval rendelkezik a PS3, ami természetesen nem azonos a pc változattal
Ettől függetlenül vannak nagyon jól mutató játékok, de azokat is közelebbről megnézve egyszerűen siralmas ahogy kinéznek (uncharted is!)Sokáig én sem akartam elhinni hogy ez így van, hogy ennyire butított a grafika, de aztán monitorról 32"-os tv-re váltottam, itt is azt vettem észre ~2 méterről még jobban néznek ki a címek mint a monitoron, de aztán lett egy kis probléma a géppel, és a pc-t kötöttem össze HDMI kábellel a tv-vel, és próbaképpen indítottam egy codMW2 és egy Dirt 2 játékot.
A cod alatt nyitva maradt a szám (nem kicsit)
Egy már középkategóriásnak sem mondható ATI HD4670-es full HD felbontáson olyan képet adott, hogy nem győztem betelni vele, sőt még kicsit játszottam is.
A ps3 után a látvány megdöbbentő voltHogy mégis miért nem pc-vel játszom akkor?
Azért mert nem a grafika miatt vettem ps3-at, hanem a játékélmény, továbbá olyan címek miatt mint:
Uncharted, Gow, Heavy Rain stb..
Más:
Tegnapelőtt végeztem a Darksiders végigjátszásával, közepes fokozaton.
Ez nem Gow és társai ahol ~10 ora alatt végig lehet menni, úgy hogy mindent szép lassan felfedezel, és bejársz.
Itt nincs úgy megkötve a kezed, ez nem "csőjáték"
Hatalmas világ, méretes pályák.
Itt bizony a játékban található idő számláló túlment picivel a 30 órán, mire lepergett a stáblista
Most próbálom megkeresni azokat a dolgokat amit eddig kihagytam, de már 45 órán is túl vagyok[ Szerkesztve ]
-
papsZa
tag
Vegig ertem az Uncharted-en. Teljesen le vagyok nyugozve.
A befejezes utan vegigneztem sorban a jatek atvezeto videoit es meg kell mondjam, hogy gyonyoruen osszeall az egesz tortenet, osszesen majd egy oras az atvezeto videok hossza.Eredeti karakterek, nagyon jo szineszek, szuper motion capture, eszbonto parbeszedek.
Alig varom, hogy ravessem magam a masodik reszre.Amugy igazad volt kelzsoca, az Unchartedben tenyleg nincsenek hibak, egyszeruen tokeletes
Koszonjuk Naughty Dog
HP 8710p
-
Mazsika
őstag
válasz olbaidhun #14817 üzenetére
sajnos egyet kell értsek a lekezelő stílussal, és az egyirányú utcába behajtva ordibálással, én még egy dolgot nem értek amit már többször is olvastam DM-Fan-tól, hogy folyton ki kell hangsúlyozni, hogy milyen gyenge a ps3, és semmi erőtartalék, és egy alap pc is megveri grafba, stb., stb., akkor miért a ps3on játszik? itt valami nekem nem stimmel! természetesen DM-Fan te is megválaszolhatod nekem ezt!
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
olbaidhun
őstag
válasz DM-Fan #14814 üzenetére
"Azt hittem ezt már múltkor letárgyaltuk..."
Legutóbb elmondtad, hogy próbáljam ki a ps3-at aztán formáljak véleményt. Megtettem.Ezt a platformot is (mint korábban PS1-2, xbox, psp, megadrive, nintendók, mastersystem, C64, stb,stb) szeretem és megtaláltam a kedvenceimet, mert a játékélmény izgat.
Veled nehéz "tárgyalni", kicsit olyan érzésem van megint, a gondolataiddal kapcsolatban, mint az egyirányú utcába tévedő embenél, aki végig ordítozik a forgalomra..
Természetesen vannak jó játékok ps-en és az fps műfajban is jeleskednek a konzolok már jó ideje, de ahogy fejtegettem lentebbi tapasztalataimnál is (íme egy másik példa): végigvittem még ps2-n annó azt a fránya BLACK-et (3x), jelzem benne van a top10-ben, mai napig, azonban ahogy egy kolléga is fogalmazott:
"lehet jól játszani a joyyal, de soha nem lesz olyan,mint egér+bill"Mint igazi multis Mókus, mi lenne a véleményed arról, ha összekerülne egy DM multi (mert konkrétan erről beszéltél) meccsbe; pc és konzol játékos a saját platformjával?
Ídézet DM-FAN:
"semmivel nem ad kevesebb élményt a konzolos multi FPS játék sem,
csak más, esetleg picit lassabb (ez sem feltétlen igaz), de nagyon is élvezhető."
Mond mégis mennyire élveznéd, szeretnéd a játékot? Kb hidegzuhanyt kapnál minden alkalommal amikor
"head-shot-nál a jobb fülét lőtted el a karakternek, vagy a bal szemét"
Elmondaná neked egy remegő kezű újonc, melyik testrészed lőtte el először, és másodszor, stb..Egyszerűen nem tetszik a lekezelő stílusod (amit másokkal szemben is tanúsítasz!) és nem vagyunk kíváncsiak többen sem a szakmai véleményedre a GPU "szűk keresztmetszetéről". Szívesebben játszunk, nagy felbontású és/vagy szép játékokkal ps3-on (is). Bizakodunk a hardvereink tartalékaiban és a programozókban (legalábbis akik igazán magas szinten végzik a munkájukat), még egy ideig. Ülj csak az 50" tv-d előtt és örülj, h nőtt elég ujjad a joy-hoz, gondolj néha arra is, hogy miért is jó neked mindenkivel, mindig vitatkozni]?!
na megyek tusolok, aztán végiglövöm joyyal az uncharted2 végét.
[ Módosította: bwoay ]
-
Mazsika
őstag
na befejeztem a gow3-at nagyon jól sikerült játék végig izgalmas, minden megfelelő arányban van, a harcok, a logikai játékok, a mászkálós ügyeskedős részek. végig nagy élmény volt. bár a végén zeuszt kicsit nehéz volt megölni! alig több mint 10 óra volt a teljes játékidő, normál fokozaton, bár lehet faragni még az időből itt ott de nem siettem szépen megnéztem mindent nagyon szépek voltak a helyszínek, a nagy terek is részletesen ki voltak dolgozva, szóval szép volt minden! amint több időm lesz kezdem előröl nagyobb nehézségi fokon! és ajánlom még egyszer mindenki figyelmébe, főleg azoknak akik szeretik a stílust!
Dáccsika
-
DM-Fan
nagyúr
válasz olbaidhun #14808 üzenetére
"A konzolos társadalomnak is megvan az előnye, míg a PC is nagy játékos platform, akkor is ha mindenki temeti. Ennek a két végletnek el kellene férni egy polcon, nem kellene mindig egymásnak ugrani!"
Senki nem mondott mást és senki nem ugrott a másiknak, de olyan hülyeségeket ne állítsunk már, hogy nincs normálisan játszható FPS PS3-ra! Az RTS-t meg egyszerűen nem is értem: alapvetően nem konzolműfaj. Nekem is van PC is, PS3 is, mindkettőn játszok, mindkettőn más miatt. A PC grafikában überelhetetlen, a konzol meg kényelmes és megvan a saját hangulata, ami miatt szerethető és ami a PC-nek sose lesz meg.
"Azért elmesélném még neked DM-FAN, hogy a ps3 gép mégis csak elképesztő teljesítménnyel bír, keményen tesztelemés főleg az újabb címek (cod-ok, uncharted2, assasin creed2, gow3 újra, stb), és qvajó a hardver, nem is beszélve a GPU képességeiről!"
Azt hittem ezt már múltkor letárgyaltuk... Szerinted a COD alatt elképesztő teljesítményt nyújt a PS3??? Pfff... Hát, nem is nagy művészet 576p-nél nem sokkal magasabb felbontásban futtatni azt a címet (ugyanis még a 720p-t sem éri el a felbontás, amin fut PS3-on), de mondjuk úgy is néz ki. Mikor a csak PC-vel rendelkező és azon igen sokat játszó ismerősöm meglátogatott és meglátta, hogy a COD V-öt nyomom PS3-on az volt az első mondata: "Hát ez ritka gányul néz ki a PC-s verzióhoz képest." Pedig nincs erős gépe, nekem viszont igencsak jó plazmám van, tehát nem ezen múlt. ...és sajnos igaza van. Nézd meg hogyan néz ki egy mezei DX9-es kártyán 1680x1050-ben pl., az 1080p-s PC-s felbontásáról meg ne is beszéljek! Nem kell hozzá több százezer forintos gép, konkrétan egy 100 eFt-os PC is szebb grafikát hoz ki abból a játékból, mint a PS3. Ugyanez érvényes az Assassin's Creed-re is. Ettől függetlenül még jó vétel a PS3 (mielőtt megint azzal a baromsággal jössz, hogy de rakjak neked össze PC-t 60 eFt-ból) és ha konzolt kell venni egyértelmű, hogy ez a jó választás, de olyat megint ne mondjunk már, hogy elképesztő teljesítménye van a PS3-nak, mert ez már két éve se volt igaz.
Az Uncharted 2 és a GoW3 valóban szépek, mivel exkluzív címek és igencsak brutál fejlesztés és konkrét hardverre történő optimalizálás áll mögöttük (nameg olyan kiadók, akik évek óta csak PS3-ra fejlesztenek), csak ezekre meg kár hivatkozni, mivel évente egy ilyen szoftver jelenik meg PS3-ra, ami ennyire egyben van, de egyébként ezek is csak 720p címek, ami így 2010-ben már kevés egy next-gen konzoltól.
Szóval maradjunk annyiban, hogy az általad dicsőített GPU már 2007-ben is szűk keresztmetszetként funkcionált ebben a hardverben, ezt maga a Sony is elismerte és többek közt ezért sem tudnak 1080p-s címek megjelenni PS3-ra, mert egyszerűen meghalna alattuk a gép. Ismét belemehetnék abba, hogy lehet rá úgy programozni, hogy kijöjjön belőle több, csak a szoftvercégek cseszik ezt megtenni és ez főként ismétcsak a Sony-nak róható fel, amiért ilyen nehezen programozható platformot hozott össze. Ezt a hibájukat is elismerték a japánok és nemrégiben be is jelentették, hogy a PS4 nagyban fog hasonlítani egy jelenlegi asztali PC struktúrájához és a PS3 felépítését olyan gyorsan elfelejtik, ahogy csak tudják. Szerintem nem attól tekinthető erősnek egy gép, hogy az összes munkatársadnak be kellett szerezni egyet 1-2 cím miatt. Akkor lehetne a kor színvonalának megfelelőnek és brutálisan jó hardvernek nevezni, ha képes lenne 1080p-ben elfogadható sebességgel futtatni a játékokat, de erre sajnos már 720p-ben is egyre kevésbé képes (lásd az idén megjelent több multiplatform címet).
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kelzsoca
félisten
válasz B L A C K #14810 üzenetére
Üdv!
(#14811) szasanyi már leírta a lényeget neked, amit én is csak megerősíteni tudok.
A monitor az maradjon pc-re, konzolhoz a tv a legjobb választás.
Egy darabig én is monitorral használtan a ps3-at, de mióta megvan a 32"-os tv-m (ami ma már nem számít nagynak és árban sem vészes) sokkal, de sokkal jobb így játszani, sőt a tv-vel használva a ps3 is kevésbé melegedik fel, mint amikor monitorral használtam (pedig a monitor mellett még szellősebb helyen is volt a gép)
Tehát kényszermegoldásra jó a monitor (csak DVI vagy HDMI bemenetes) ha megjelenítőt szeretnél vásárolni direkt a konzolhoz akkor a tv a jobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz B L A C K #14810 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy FullHD legyen, hanem az, hogy mekkora! A játékok ~99%-a 720p felbontásban fut, így aFullHD képfelbontás lehetősége nem lesz kihasználva, annál inkább egy 82-102cm képátmérő. A játékok grafikai beállítása fix, így azon változtatni nem lehet, éppen ezért a vizuális élmény fokozásához nagyobb képátmérőjű és jobb képminőséget biztosító készülék szükséges.
-
B L A C K
csendes tag
Sziasztok!
Egy full HD-s monitor, HDMI kábellel is olyan grafikát teremt, mint egy HDTV? (xbox topikban 1. hsz-ben van, hogy a legjobb megoldás egy TV)
Ha úgy kb. fél méterről nézem szerintetek mekkora kéne?
-
olbaidhun
őstag
válasz R1per2 #14792 üzenetére
"Ilyen erővel visszatérhetnénk C64-re a Wizard of Wor-ra is. Tudomásul kéne venni, hogy nem minden a frame per sec és a sebesség. Szerintem sokkal nagyobb élményt jelent egy motion-capture technikával modellezett mozgással mozgó katona, amint fedezékből kilőve próbál leszedni, minthogy négyszögekre vadásszak és cikázzak mint molylepke a villanykörte körül."
Olvastam egy forumozó társunknál valami hasonló aláírást:
"Én még mindíg úgy vagyok, mint az egyszeri gamer...nehogymá a játékélmény legyen a fő, minek az?Inkább a graf. legyen ultrabrutál!"Úgy látom megkezdődött az ősöreg pc huszár szöveg, miközben megy a konzol hardverszapulás..
A konzolos társadalomnak is megvan az előnye, míg a PC is nagy játékos platform, akkor is ha mindenki temeti. Ennek a két végletnek el kellene férni egy polcon, nem kellene mindig egymásnak ugrani! Dreamcast-en egy fan haverom játszotta a q3-at olyan patch-el amivel a pc-s társakhoz lehetett kapcsolódni.. gondolhatjátok! Mindegy kinek adtuk a joyt mindig meghalt, pedig sok konzol és joy pártit ismertem annó.
Az ősöreg STUFF-okat nem kellene szapulni, elég elismerni! Mai napig fel van telepítve az SC1, pedig már rég a 2.rész bétájával játszok, windows7 alól..
Azért elmesélném még neked DM-FAN, hogy a ps3 gép mégis csak elképesztő teljesítménnyel bír, keményen tesztelemés főleg az újabb címek (cod-ok, uncharted2, assasin creed2, gow3 újra, stb), és qvajó a hardver, nem is beszélve a GPU képességeiről! Annyira, hogy már majdnem az összes munkatársamnak be kellett szereznem egy-két cím miatt néhány gépet, szóval van tapasztalatom. Lenyűgöz a határ amit a sony húzott anno a hardvernek. Az hogy ilyen felgyorsult a tempó és talán rövidül a konzolok életideje, megint elfogadható!
Jelenleg aki szeretne olcsón igazi "játékgépet" az szerintem vegyen PS3-at!Ennyiből max egy jobb VGA jön ki.
-
Edgeri
senior tag
válasz Paarthurnax #14804 üzenetére
Késelésért MUHAHAHA . Tehát amelyik playert lekéseled, annak a PSN ID-jával lesz egy dögcédulát a gyűjteménybe. Ma reggel és tegnap este jópár campelőt lekéseltem, kíváncsi vagyok mennyit ugrik a szám
Amúgy rákattantam a medicre (meg az engineerre - legjobb a helikoptert leszedni), elég sok mindent kilockoltam náluk, de még persze nem mindent. Azt kell hogy mondjam, hogy simán eldöntheti egy csata menetét egy elhivatott medic, aki közel a célhoz folyamatosan újraéleszt mindenkit (tegnap volt olyan, akit 3 percen belül 5x ütöttem ki defibrillátorral ). Arról nem is beszélve, hogy mivel nagyobb a kapacitása van a gépfegyverének, nem kell olyan sűrűn tárat cserélnie, mint a többi kasztnak, és ezért több necces szituból (pl. egyszerre több ellenfél támad) nagyobb eséllyel lehet kijönni győztesként.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
papsZa
tag
Eppen most oromkodom az Uncharted-del
Meg kell mondjam nagyon jo kis jatek, elvezetes. Ami igazan nagyon tetszik, azok a beszolasok es parbeszedek a karakterek kozott, igazan szorakoztato.Ami viszont neha botranyosan az agyamra megy, az a kamera mozgas. Van, hogy fix szogbe beall a kamera, de van hogy csak a karaktert koveti. Nem igazan ertem, neha teljesen egyertelmunek tunik az irany, hogy merre kell ugrani, huzom a kart, X, erre teljesen mas iranyba egyenesen a halalba ugrik a fohos. Amikor perem szelen kell menni es ugralni, allandoan ossze vissza mozog a kamera. Egyebkent ugy vettem eszre, hogy vannak esetek, mikor annak elere hogy taposom a X-et nem ugrik a fohos, hanem belefut a halaba, nyil egyenesen.
A masik az a folyon felfele resz volt, ahol a kamera a jetsky allasat kovette. Mikor balra vagy jobbra fordulot vettem, egyeszeruen oldalra ugrott a kamera oldalrol mutatva a jetsky-t, hogy meg veletlenul se lassam merre megyek. Az is elofordult szamos alkalommal, hogy a sodrason felfele, szembe allt a kamera a jetskyvel, kitakarva az ellenfelet es a helyes utiranyt. Ja es megcsak veletlenul sem lehet celzas kozben nyomni a gazt, nehogy mozgassal megnehezithessem az ellen dolgat
A nyavajakat felreteve, nagyon-nagyon jo es tartalmas jatek, szoval mindenert karpotol, s megegyszer mondom, hogy a parbeszedek nagyon-nagyon jok
HP 8710p
-
Edgeri
senior tag
válasz Paarthurnax #14801 üzenetére
Az objective scoreodból és a dögcédula begyűjtésedből látom, hogy sokat ülhetsz a tankban
Amúgy igen, rácsavarodtam a témára, mással nem is játszom (bejött a tippem, a Killzone2 ment a levesbe ).Üdv, Edgeri
-
Mazsika
őstag
válasz ez_meg_emaz #14799 üzenetére
valaki azt írja már meg hogy máshol miért nem adnak? ez még mindig izgatja a fantáziámat, mert mikor a múltkor szóba esett akkor sem kaptam választ.
Dáccsika
-
Paarthurnax
senior tag
válasz Edgeri #14798 üzenetére
A második linken megtaláltam magam, össze is hasonlítottalak magammal
Jóval többet tolod, azt látom. 1552 kill az én 818-amhoz képest.Diablo 3 - BoGyesz#1484
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest