Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    Egyetértek veletek, ez egy ps3 topic, maradjunk a ps gépnél és a JÁTÉKÉLMÉNYNÉL. Én is befejeztem este az uncharted2-t és nagyon közelről nézve 1-2 helyen tényleg nem volt minden 150%-os. De a Crash Bandicoot készítői igen nagy lépést tettek az elmúlt pár év alatt, véleményem szerint is.

    Az elavult hardvereket felesleges tovább elemezni, mert ez egy ps3. Értsétek meg, másként működik mint a pc. Más a rendeltetése, másak a perifériák (főleg), más az élmény is.
    Nem fut minden full-hd ben? Legyen (de ezt más programozókra bízva, megoldhatták volna). Egy konzolról beszélve több évesen már nem is ez a fő probléma. A HANGULAT, az exclusiv-ok és persze az élményfaktor(ez sajnos egyre kevesebb) ami főként számít. Én csak egy jóérzésű 20 éve játszó emberke vagyok, aki szeretettel gondol vissza a "béke" időkre és címekre. Sok szép emlékem azonban a mostani "felnőtt" generációból is van. Főleg azok a game-ek, amik kiemelkednek a "tömegből". (és ezek nem csak a körülvevő hardver kihasználás miatt a legjobbak, hanem az "értő kezeknek köszönhetően")

    Érdekes, h sokat beszélgetek több fórumon is és nagyon ritka, ha valakivel vitába bonyolódom. Védjetek akit akartok, nem muszáj elviselnem mindenkit. Elnézést kérek a topiclakóktól a szélsőséges linkjeim miatt, ezzel próbálom kompenzálni, hogy végig tiszteletet erőltetek magamra a beszélgetőtárs-sal szemben. Nem vagyok hajlandó senki előtt lehü*ézni vagy más beszólással büntetni valakit és hardvereket sem fogok lesz@rozni, főleg, hogy nem vagyok él programozó, sem felhatalmazott moderátor a témában.

    Azért reménykedem, h DM-FAN kolléga nem vezet!
    Legyen mostantól béke és játszunk tovább a kedvenceinkkel. :R

    [ Szerkesztve ]

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák