Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz DM-Fan #14886 üzenetére
Ez az INTEL fejlesztésű GPU nekem nem nagyon tetszik. Persze akár jó is lehet, de... ha az NV nem jött be, miért nem ATI-AMD? Mert profik, és őrületes tapasztalatuk van GPU fejlesztés terén? Az INTEL soha sem csinált komoly GPU-t, ez is tény. Azt sem nagyon hiszem, hogy attól lesz jobb, hatékonyabb, hogy kábé a nulláról indulnak. Szóval ez az infó - számomra legalábbis - nem éppen bizalomgerjesztő. Én egyébként mintha azt olvastam volna, hogy egyes újabb gamek (pölö Killzone 2) az ilyen irányú frissítések telepítése után támogatja majd a 3D-t, más kérdés ki az aki használni is fogja.
-
->Raizen<-
veterán
válasz DM-Fan #14886 üzenetére
Szerintem 2014 előtt semmiképp nem fog jönni a ps4 mivel most kezd felfutni a ps3 hülyék lennének előbb kiadni. A 3d-ről meg annyit hogy a gt5 tudni fogja teljesen mert már demózták CES-en is. A ps3 hardverét nem kellene azért teljesen leírnod ahogy teszed ezt nem tudom hány hsz óta. Kedvét szeged annak aki ps3-at akarna vásárolni. 2 TFLOPS lebegőpontos számítási teljesítmény azért nem semmi. A gt5-öt is birja 1080pbe csak optimalizálni kell tudni a fejlesztőknek. Szóval még csak most kezdenek beletanulni a programozók hogy is kell jó játékokat gyártani rá hogy minden szempontból prémium kategória legyen. Ennyit erről hogy elavult a ps3!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone-t használók OFF topikja
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Funkcionális edzés (kettlebell, TRX, CF, súlyemelés, stb.)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt - XIII ker
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest