Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnabasbela
csendes tag
-
barnabasbela
csendes tag
Gyerekek, valaki árulja már el nekem, hogy milyen módszerrel lehet 12,5 másodperc alatt végigmenni a Wanganon?
-
barnabasbela
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #18660 üzenetére
Lacika! Légyszi írd le nekem részletesen, hogy hogy kell egy pc-n több acc-al játszani! Nekem nem akarja a PT-t kétszer elindítani.
Előre is köszi!bendeboy
-
barnabasbela
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #18372 üzenetére
Lacika! Gyönyörű az OBB-s honlap! És még az azazos hiba is javítva
Csak az az egy bajom van vele, hogy azt a sok ökörséget félálomban írtam magamról, meg a fizika tanáromról. Akkor jópofának tűnt, de most elolvasva egyáltalán nem az
Majd küldök egy mailt, hogy mit kéne kihúzni belőle.
-
barnabasbela
csendes tag
Gyerekek, ahhoz az OBB-s honlaphoz mit írjak magamról? Mennyire legyen részletes (pl. az előző barátnőm telefonszáma
Nem akarok sok magán-adatot megjelentetni magamról! A fénykép alapján meg beazonosít a rendőrség!
-
barnabasbela
csendes tag
Tök arik vagytok, hogy így köszöntötök az OBB-ben! Mint valami családtagot
-
barnabasbela
csendes tag
Én próbáltam, de nem sikerült! A harmincat meg már túlkorosodtam 15-el
-
barnabasbela
csendes tag
Sziasztok! bendeboy néven biztos találkoztatok már a játékban velem (legalábbis az utóbbi napokban:
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet az OBB-be bekerülni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest