Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
_DarkDevil_ #23140 üzenetére
A nevezettek közül kinek nincs Cobrája?
Az alap Cobrára az RPt meg lehet szerezni kb 1 hét alatt. Challenge sárga kulcsért 3500RPt ad. Sárga kulcsot meg TAban 60 Sunbay kör után biztos kapsz, meg alapból van 5.
Utána még midnig van 1 heted, hogy gyakorold a pályákat vele, beállítsd az autót úgy ahogy neked tetszik. Szerintem azzal, hogy egy ilyen könnyen hozzájutható autó lett kiválasztva kiegyenlítettem mint, ha mondjuk Camaro lenne megszabva...
Mellesleg akinek már régóta van Cobrája annak valószínűleg tunigolt, tehát neki is újra kell tanulnia a tuningmentes autó kezelését, mert a tuning változtat az autó viselkedésén. Balanszot is valószínűleg mást fog feltenni mint a fullos gépre. Tehát a veteránok az előnyük javarészt a pályák ismeretéből meríthetik esetleg, de azokat gyakorolni is lesz mindenkinek szerintem elég ideje.
SUM: nem értem a felháborodást.De felőlem az egymással szembesülő csapattagok eldönthetik, hogy milyen autóval akarnak menni, de annak is megvan ugyan ez a hátulütője, mint az 1 kiválasztott népszerű autó esetében -> azzal se vagyunk előrébb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honda topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest