Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
fair play #21587 üzenetére
Nagyon jól lehet fejlődeni? Egy versenyért kapok átlag 400xp-t, amikor lvl30 környékén már milliók kellenek a szintlépéshez. Ebben benne van a 80xp-s hangar, meg az 1000xp-s england is. Ezzel a tempóval csak akkor lesz valaki lvl40, ha nincs élete. Ja és mi a max elérhető szint? Level 50? Pfff, xD, hehe, lol, wtf. Annyira meg nem szuper játék (mondhatni inkább egy bugos fos), hogy valaki ezzel játsszon állandóan. Ahhoz ki kellene szolgálni a játékosokat (több kocsi, több tuning elem, több/változatosabb pálya, szebb grafika). De itt nagy ívben le vannak szarva a játékosok. Úgy kell rettegni, hogy csak nehogy szarabb legyen a játék vagy nehogy bannoljanak. Én meg nem azért játszok, hogy rettegjek, hanem, hogy kikapcsolódjak. Csodálom, hogy még vannak állandó játékosok pt-ben. Én már a lvl41-es acc-ommal nem játszok, be sem lépek vele. Most a second acc-ommal játszogatok. Level 14 vagyok és úgy kell minden kis rp morzsát fölszednem, hogy haladjak a lion-om tuningolásával, ugyanis elég mesze áll még a full tuningtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest