Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Elég sok órát toltam bele az utóbbi egy hétben és hát nagyon bejön a játék. Elsőre egy szimpla Overwatch copynak gondoltam, de sok dolog jobban megvan itt oldva mint ott. A karakterek kidolgozása első osztályú, se sweet baby se más agyrottyant cég nem dumált bele ezekbe. Királyság!
-
bozont
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Necroman_Mk2 #7 üzenetére
Vannak a napi kihívások, hogy nyerj egy meccset, like-olj egy játékos vagy ölj meg 10 enemit. Ezekért kapsz darabjáért 30 kreditet (chrono token a neve itt), ugye ez naponta ismétlődik.
Aztán vannak a rendes challengek, amit pl írsz te is. Annyi hogy nem pont egy karakterrel, hanem egy challenge annyi hogy pl: ossz ki 15 ezer sebzést Black Panther, Star-lord, Winter Soldire, vagy Groot használatával. Ezért ad 80 kreditet. Ilyenekből van több is, amik egy idő után resetelődnek és újak jönnek.
A battle pass áll négy oldalból, oldalanként van egy nagy skin 400 kreditért, meg apróságok (festés, ikon stb.) 200-ért, viszont a következő oldalra csak akkor tudsz átmenni ha előzőt nyitottad teljesen.
Na ez az ami nekem nem jön be egyáltalán. Ok egy idő után nyilván összejön az elég kredit, meg persze ott van az is hogy valódi pénzért megveszed egészet, de annak sok értelme nincs szerintem. (Alapból volt valami kb 1200 Ft-os ára a premium pass-nak amúgy is)
Live-Die-Respawn
-
Necroman_Mk2
őstag
Ööö, mármint ezt úgy kell értenem, hogy pl. "ossz ki 10.000 HP sebzést Venommal"? Mert ha karakterhez kötött, az még az OW-nél is durvább, ott nincsenek ilyenek. (Pontosabban csak a hero progressben akadhat, de az független a battle passtől.)
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Necroman_Mk2 #5 üzenetére
"Mennyire teljesíthetőek ezek a kihívások? "
Alapvetően nem a nehézségeikkel van a gond, hanem azzal hogy rá vagy kényszerítve hogy kvázi minden karaktert használj. Értsd úgy, hogy ossz ki x sebzést valakivel, mással healelj, vagy pajzsot használva fogj fel x sebzést és hasonlók.
Live-Die-Respawn
-
Necroman_Mk2
őstag
Még nem próbáltam ki, de egyelőre azt olvasom, hogy nagyon balanszolatlan még a játék. Kérdés, hogy a fejlesztők mennyire fognak erre ráfeküdni a jövőben, mert az OW csapat e téren jó munkát végez.
#2 oriic Mennyire teljesíthetőek ezek a kihívások? Mert egy játsz X meccset, vagy sebezz Y ezret sok játékkal könnyen teljesíthető, de a győzelmi kritériumosok már nehezebbek.
#3 Renok Mi a bajod a healerekkel? Ők a hero shooter játékmenet részét képezik, azért vannak, hogy a többi csapattárs ne patkoljon el olyan gyorsan.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
stefi76
aktív tag
Én a Tőr és Köpeny karakterrel játszom, mert az nyugisabb és messziről gyógyíthatok, kb 90%-ban.
Ez leginkább csapattól függ.
Én random emberekkel vagyok, kb 70 százalékban jól áll össze a csapat és nem nagyon szaladgálnak szerteszét és mind bele a küzdelmekbe, akkor lehet úgy intézni, hogy szinte a teljes meccset úgy állandó 4 fővel - elől a buliban, a káoszban - fenntartsa az ember úgy, hogy vagyunk legalább ketten gyógyítók és néha miránk is jönnek persze.Aztán ha a hatból én egyedül vagyok gyógyító és mind dps és nincs legalább egy tank - én azokra jobban figyelek, mert ők ha nem is sebeznek, de többet tudnak időben ottmaradni a pályán - és szaladnak szerteszét dps-ként ide-oda pattogva, akkor szinte elveszett a játék, mert irányíthatatlan így számomra a gyógyítás.
Aztán ott van persze az is, hogy ki hogyan tapasztalta és játsza a gyógyítót, persze.
Én valami ilyet vettem észre, mint mechanika a játék közben.
-
A Battle Pass rendszer amúgy elég szimpatikus, hogy megveszed, és addig ott van, amíg ki nincs maxra pörgetve, tehát nincs időlimit, mint pl. a Fortnite-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Vajon mi lehet egy újgenerációs shooter sikerének titka? Forradalmi játékmenet-újítások? Tökéletesen kiegyensúlyozott karakterek százai? Nem: egy jól ismert brand ügyes feldolgozása.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest