Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
ígyvanferi #21328 üzenetére
Bár én nem szoktam TA-zni, de úgy tudom, hogy rookie szinten van sok lökdösődő vagy egyszerűen csak ügyetlen emberke. Vegyél egy szinttel nagyobb kocsit (pro), és ott már nem lesz ilyen probléma
Amúgy a játékmód velejárója sajnos, hogy elég gyakoriak az ütközések, de ezek nem mindig szándékosan történnek (sok kezdő, tumultus, lag stb.) Viszont más majd mond okosabbakat TA-ról, mert én tényleg csak pár alkalommal próbáltam
Cobrával kapcsolatban viszont tudok segíteni
Én azt javaslom, hogy mindenféleképpen maxold ki! Istenien jól eltalált autó. Class 3-ban simán a legjobb, és kimaxolva alap class 4-es kocsikat is meg lehet vele szorongatni. Viszont nem olyan drága a tuning rá, így akinek van, az már valószínűleg fel is tuningolta, így alap állapotában nem leszel a legversenyképesebb vele. Nem olyan rég került bele egyébként a játékba, így elég népszerű. Szobát tuti fogsz találni hozzá. Hanyas szinten vagy?
Szerk.: Ja, még egy személyes tapasztalat: Amennyiben a szobába frissen belépő nem reagál a köszönésre vagy a 'ready' kérdésre, illetve játék kezdete után sem köszön vissza a hi guys/hello-ra, akkor érdemes vigyázni vele előzésnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest