Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz Bazzzs #21327 üzenetére

    Az történt, hogy első helyen mentem, ketten (azonos előtagú nevük volt, gondolom valami klán tagjai) apránként utolértek. Haladtunk így hárman egy darabig, aztán az egyikőjüket nem sikerült tökéletesen elengednem, hátulról belém jött. Nem volt igazából gáz, senki nem csúszott ki, talán még időt sem veszített. Viszont másodszorra, mikor mellém ért, egyértelműen rám húzta a kormány, én fel a falra, és kaptam egy fincsi áthajtásos büntetést. Így a dobogóból (neadj' isten első helyből) lett egy 4. azt hiszem. Mindegy, túlzottan nem rendített meg a dolog, csak mindenképp furcsáltam, hogy egyből felkapta a vizet és így megtorolta.
    Most viszont nyertem egy újabb 60 köröst. :) És most igazán korrekt játékosok voltak a szobában, főleg ketten, velük hosszú köröket mentünk együtt.
    Ja igen, nem a shopban kerestem az upgrade-eket, hanem egyből a garázsban akartam kiválasztani őket. :) Megéri egyáltalán tuningolni a Cobrát? Most inkább TA-kat játszom (bár még nem mentem élesben a Cobrával). Talán 22-esen egy Harpoon jobban megéri...

Új hozzászólás Aktív témák